Şimdi Ara

Birkaç Net Yaptırıcak Birkaç Konu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
976
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • MERHABA , Yoğun kullanıcıların sevmediği bir konu , ama sormak zorundayım .
    Bu sene derslerle pek ilgilenmedim , kitabın suratını açmadım , konuların adını bile unuttum.

LYS'de
    Matematik : 8
    Geometri : 2
    Fizik : 2
    Kimya : 2
    Biyoloji : 2

NETLERİNİ YAPMAM GEREK. Öğrenmesi ve çözmesi en kolay , hatta 1-2 formül bilerek yapılacak Konuları yazabilirmisiniz ? Bu kadar neti çözmem için
    EĞER YARDIMCI OLURSANIZ ÇOK SEVİNİRİM

• Fizik ,basinc ,isi sicaklik
    Kimya ,enerji yada organik de sadece adlandırma bölümüne Baksan 3-4 soru olur
    Biyoloji konu basliklarina bak en hoşuna gideni oku ama tavsiyem ekoloji ve evrim
    Matematik logaritma,ikinci derece denklem ,sayılar ,özet polinom,

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eseyemidi

Fizik ,basinc ,isi sicaklik
    Biyoloji konu basliklarina bak en hoşuna gideni oku ama tavsiyem ekoloji ve evrim

ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM , BUNLARA BİRKAÇ GÜN ÇALIŞAYIM BAKALIM YETERLİ OLMASSA , 1 2 KONU DAHA ARARIM ..

Başka tavsiyesi olan varsa beklerim !!!!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: caglet

quote:

ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM , BUNLARA BİRKAÇ GÜN ÇALIŞAYIM BAKALIM YETERLİ OLMASSA , 1 2 KONU DAHA ARARIM ..

Trigonometri parabol limit turev integral dışında hepsine çalışabilirsin matematikte

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: loftyrant

quote:

quote:

Trigonometri parabol limit turev integral dışında hepsine çalışabilirsin matematikte

Teşekkür ederim , bu arada Fizik kimya ve Biyolojide verilen konular çıkma ihtimali yüksek olan konulardan mı ?

• o netlerle nereye gidicen
  • matematik 11. sınıf konularının hepsi.
    kimyada organik çalışsan adlandırma falan 3 tane minimum yaparsın.
    fizik için pek bir şey demiyorum çok konu var neyin çıkacağı belli olmaz ama elektriğe bakarsan yaparsın.
    geometride uzay ve koniklere çalış rahat yaparsın 3 4 tane.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tony.Stark

o netlerle nereye gidicen

apply bau'dan , bahçeşehir üniversitesinde bilgisyar müh. burslu kazandım . ama tercih yaparken full paralı bölümü tercihi yapmak gerekli. yani barajı geçeyim yeter.
  • quote:

quote:

apply bau'dan , bahçeşehir üniversitesinde bilgisyar müh. burslu kazandım . ama tercih yaparken full paralı bölümü tercihi yapmak gerekli. yani barajı geçeyim yeter.

kanki kasmaya gerek yok bütün testlerde hepsini hepsini aaa işaretlesen daha fazla bile gelme ihtimali var. bu arada burs kazanmanıza etken olan şeyler projeleriniz referanslarınız filan neler bir sakıncası yoksa öğrenebilir miyim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Timon

quote:

quote:

kanki kasmaya gerek yok bütün testlerde hepsini hepsini aaa işaretlesen daha fazla bile gelme ihtimali var. bu arada burs kazanmanıza etken olan şeyler projeleriniz referanslarınız filan neler bir sakıncası yoksa öğrenebilir miyim ?

Açıkçası lisede hiç bir projeye katılmadım , hiç bir faaliyetim olmadı hiç bir etkinliğim yok , sadece vizyonumu yazdım 3-4 cümle .
    Jüriyi ikna etmişim demekki :D

• caglet C kullanıcısına yanıt
    Kazandığınız bursun oranı nedir? Ve referans öğretmen yazınız mı, yazdıysanız branşı neydi? Teşekkür ederim. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: farukozer4444

Kazandığınız bursun oranı nedir? Ve referans öğretmen yazınız mı, yazdıysanız branşı neydi? Teşekkür ederim. :)

%50 . hayır referans falan hiç birşey yazmadım . sadece gelecek hayalleriniz bölümü mü ne var. oraya 3-4 cümle yazdım hepsi o . sonrada ad soyad.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.