Şimdi Ara

BİRKAÇ SORUN BİRDEN....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
320
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Daha önce sorun olmamasına rağmen Kaspersky ı kaldırdıktan sonra bilgisayarımda bazı şeyler çalışmamak veya noksan çalışma göstermektedir. Mesela hotmailime firefoxla girebiliyorum ama i explorer ile girdiğimde bembeyaz bir sahife çıkıyor, i explorer diğer sahifelerde normal çalışıyor görünüyor. MSN mi normal kullanabiliyorum. Bununla birlikte bilgisayarımın arama çubuğu ve sistem geri yüklemeside çalışmıyor. Sistem geri yüklemeyi açtığımda bembeyaz bir sahife, arama yapmak istediğimde köpek çıkıyor ve üstü masmavi ve sağ taraf yine bembeyaz bir sahife.

XP CD sinden sfc /runnow da yaptım ama sonuç alamadım. Yardım edecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.

• aynı sorun bende de vardı hp yeni diz üstü aldım içinde norton paketi vardı sildim lisanslı kaspersky vardı onu kurdum kurmaz olaydım bilgisayar ara ara kitlenmeler olmaya başladı sildim tekrar dan yerine bitdefender kullanıyorum güzel bir virüs programı hiç kasmıyo bence onu kullan kaspersky biraz ağır ilk başlarda iyiydi gittikçe nortona benzemeye çalışıyo
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.