Şimdi Ara

Birşey Klavyemi Ve Cpumu Sömürüyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
533
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhabalar bana göre çok değişik bir sorunum var.

birşey cpumu inanılmaz derecede sömürüyor.Ama trojan veya virüs değil çünkü hem
    Mcafee ile hemde Ad-aware ile taradım bilgisayarımı.İşin ilginci bilgisayarımı yavaşlatacak bir uygulama açtığımda klavyem kendine geliyor.(ama o programı kapattığımda klavyemin tuşları yine basmamaya başlıyor)Ayrıca Speedtouch 330 modemimle internete bağlanıyorum ama sağ alt tarafta internet amblemi görünmüyor.Ayrıca hddmi ve mp3 playerımı usbden bilgisayarıma bağlamayı denediğimde görmüyor.Bir de eğer klavye yavaş çalışıyorsa touchpad de yavaş çalışıyor ama mouseda hiç bir yavaşlama olmuyor

umarım anlatabilmişimdir.Lütfen bana yardım edin delirmek üzereyim

teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi riffraff -- 12 Ekim 2007; 14:42:51 >

• yedeklerini alıp formatla uğraşmaya değmez gibi. mcafree uzak durulması gereken bir program sisteme çok yükleniyor diyorlar. Onun yerine avast yada antivir öneririm. Ayrıca ctrl+alt+del yapıp işlemler bölümündeki cpu kullanım oranından hangi programın kastırdığını görebilirsin.
  • internet amblemini getirmek için ağ bağlantılarım dan o bağlantıya sağ tuş la tıklayıp özelliklere girip bağlandığında simge göster seçeneğini seçmen gerek mcaffe den uzak dur nod32 falan kullan
  • quote:

Orjinalden alıntı: riffraff

merhabalar bana göre çok değişik bir sorunum var.

birşey cpumu inanılmaz derecede sömürüyor.Ama trojan veya virüs değil çünkü hem
    Mcafee ile hemde Ad-aware ile taradım bilgisayarımı.

Anlattığına göre sistemde donanımsal sorun var. Yani işlemci. Çok ısındığında işlemci çok yavaşlıyor. İşlemcinin soğutucusunu felan temizle, kasayı havalandır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.