PACKARD BELL TS44 : İşlemci Teknolojisi Intel® Core™ i5 İşlemci Numarası 2450M İşlemci Hızı 2.5 GHz İşlemci Hızı(Turbo Boost) 3.2 GHz Ön Bellek 3 MB Hafıza (RAM) Kapasitesi 8 GB Disk Kapasitesi 750 GB Hafıza (RAM) Tipi DDR3 İşlemci Markası INTEL Ekran Kartı Hafızası 2048 MB Ekran Kartı Markası NVIDIA VGA Chipset Modeli GT630M Ekran Boyu 15.6 inch Maksimum Çözünürlük 1376 x 768 Optik Sürücü DVD±RW İşletim Sistemi 7 Home Basic 64 Bit Tr Ekran Kartı Tipi Paylaşımsız Hafıza
casper: İşlemci Teknolojisi Intel® Core™ i5 İşlemci Numarası 2450M İşlemci Hızı 2.5 GHz İşlemci Hızı(Turbo Boost) 3.1 GHz Ön Bellek 3 MB Hafıza (RAM) Kapasitesi 8 GB Disk Kapasitesi 500 GB Hafıza (RAM) Tipi DDR3 Hafıza Bus Hızı 1333 MHz İşlemci Markası INTEL Ekran Kartı Hafızası 2048 MB Ekran Kartı Markası NVIDIA VGA Chipset Modeli GT540M Ekran Boyu 15.6 GHz Monitör Tipi LED Maksimum Çözünürlük 1376 x 768 Optik Sürücü DVD±RW İşletim Sistemi 7 Premium 64 Bit Tr Ekran Kartı Tipi Paylaşımsız Hafıza Bağlantı Özellikleri Bluetooth, USB 2.0
asus: İşlemci Teknolojisi Intel® Core™ i5 İşlemci Numarası 2450M İşlemci Hızı 2.5 GHz İşlemci Hızı(Turbo Boost) 3.1 GHz Ön Bellek 3 MB Hafıza (RAM) Kapasitesi 4 GB Disk Kapasitesi 750 GB Hafıza (RAM) Tipi DDR3 İşlemci Markası INTEL Ekran Kartı Hafızası 2048 MB Ekran Kartı Markası NVIDIA VGA Chipset Modeli G610M Ekran Boyu 15.6 inch Monitör Tipi LED Maksimum Çözünürlük 1376 x 768 Optik Sürücü DVD±RW İşletim Sistemi 7 Premium 64 Bit Tr Ekran Kartı Tipi Paylaşımsız Hafıza Bağlantı Özellikleri Bluetooth
samsung: İşlemci Teknolojisi Intel® Core™ i5 İşlemci Numarası 2450M İşlemci Hızı 2.5 GHz İşlemci Hızı(Turbo Boost) 3.1 GHz Ön Bellek 3 MB Hafıza (RAM) Kapasitesi 6 GB Disk Kapasitesi 750 GB Hafıza (RAM) Tipi DDR3 İşlemci Markası INTEL Ekran Kartı Hafızası 1024 Mb Ekran Kartı Markası NVIDIA VGA Chipset Modeli GT520MX Ekran Boyu 15.6 inch Monitör Tipi LED Maksimum Çözünürlük 1376 x 768 Optik Sürücü DVD±RW İşletim Sistemi 7 Premium 64 Bit Tr Ekran Kartı Tipi Paylaşımsız Hafıza Bağlantı Özellikleri Bluetooth
biraz uzun oldu ama marka ve ekran kartına göre önerilerde bulunabilrmisiniz fiyatları aşağı yukarı aynı. oyun oynamak istiyorum ama öyle çok deyil kasma donma yapmasın.. ısınma problemi filan.. en çok öğrenmek istediğim ekran kartlarının sıralaması favorim casper ama ısınma yaparmı..
ekran kartı sıralamasına göre yazıyorum packardbell,casper,samsung,asus casper için ısınma konusunda önyargılar var ama yeni makinelerinde pek olmuyor bu birazda şans işi kimse kesin olur ya da olmaz diyemez memnun olanlarda var,pd'de sistem olarak düşünülebilir ekran kartı olarak diğerleri düşük zaten onlara bakmayın.
ekran kartı daha yüksek modellere ve dell lenovo asus gibi markalara bakmanızı tavsiye ederim
daha yükseğine bütcem yetmiyor.. peki
bu makinaların ekran kartlarında birbirlerine göre ahım şahım farklar yokki, bence ekran kartlarına göre sıralayacağınıza teknik destek ve yazılım desteği durumlarına göre sıralayın. örneğin bios konusunda hangisi daha iyi destek sunabilecek durumda? hangisi size driver aratmayacak bunlara göre belirlemeniz lazım bana göre