Şimdi Ara

Birtürlü bulamadığım film lütfen yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
635
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar selam öncelikle yanlış yere konu açtıysam kusuruma bakmayın lütfen adını hatırlayamadığınız filmler başlığınada yazdım ama şimdilik bilen olmadı belki buradan biri çıkar neyse

Ben bir film izlemiştim ama hakkında hiç bişey hatırlamıyorum 1999 yada 2000 yılında izlemiştim kanal d de yani eski yapım bir film bir adam var adam deli komşusu genç çocuğu eve hapsediyor odaya kapatıyor evde cansız mankenler var bi cansız manken karısı yemek yiyor onunla gayipten sesler duyuyor genç çocuk elinden kurtulmaya çalışıyor en sonunda adamı öldürmeyi başarıyor ancak oda deliriyor evde kalmaya devam ediyor öyle bitiyor film yani film sadece evde geçiyor umarım izleyen biri çıkar sıyırıcam bende çünkü

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Biraz daha açarsan yardım eden olabilir.

Deathtrap olabilir mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Festen -- 15 Şubat 2016; 21:24:38 >
  • Malesef değilmiş
    Aklıma filmle ilgili hiç başka bişey gelmiyor izleyeli 20sene olmuş nerdeyse

• Yokmu bu filmi bulan yabancı sitelerde bile arıyorum yok ya deliricem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Freddy Kruger77 -- 21 Şubat 2016; 16:49:01 >
  • Çok zor yerden sormuşsun.Bulamadım. ..

• Çağıralım ordinaryüsü

• Annemle izlemiş olmasam kafamdan uydurdum sanıcam ya kaç senedir bulamadım lanet filmi
    Bir el atın konuya allah rızası için

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Soruyu görmüştüm. Muhtemelen korku filmi ve ben korku filmlerini aramaktan hoşlanmıyorum. Bu yüzden bakmamıştım.
  • obili O kullanıcısına yanıt

• quote:

Orijinalden alıntı: Freddy Kruger77

Arkadaşlar selam öncelikle yanlış yere konu açtıysam kusuruma bakmayın lütfen adını hatırlayamadığınız filmler başlığınada yazdım ama şimdilik bilen olmadı belki buradan biri çıkar neyse

Ben bir film izlemiştim ama hakkında hiç bişey hatırlamıyorum 1999 yada 2000 yılında izlemiştim kanal d de yani eski yapım bir film bir adam var adam deli komşusu genç çocuğu eve hapsediyor odaya kapatıyor evde cansız mankenler var bi cansız manken karısı yemek yiyor onunla gayipten sesler duyuyor genç çocuk elinden kurtulmaya çalışıyor en sonunda adamı öldürmeyi başarıyor ancak oda deliriyor evde kalmaya devam ediyor öyle bitiyor film yani film sadece evde geçiyor umarım izleyen biri çıkar sıyırıcam bende çünkü

Hala bulunamadı

• http://m.imdb.com/title/tt0057495/

• Buda değil malesef
    Benim dediğim film evde geçiyor yinede çok saol

• Freddy Kruger77 F kullanıcısına yanıt
    ricâ ederim ne demek. konusu birbirine benzer tek fark hastane de geçiyor. ben yine araştırırım bulmaya çalışırım. olmassa; o film niyetine bu filmi izlersiniz

• Hala bulamadım ne filmmiş arkadaş ya kanal d ye bile mail attım o derece sıyırdım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Freddy Kruger77 -- 23 Mart 2016; 12:25:18 >
  • quote:

Hala bulamadım ne filmmiş arkadaş ya kanal d ye bile mail attım o derece sıyırdım
    Bir filmin peşine bu kadar düşen birini yeni gördüm :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ankarahaliyikamasi

Bir filmin peşine bu kadar düşen birini yeni gördüm :)

aradığım filmi konuyu açtıktan 2 yıl sonra bulmuştum
    http://forum.donanimhaber.com/m_25072363/tm.htm
  • olağan_şüpheli kullanıcısına yanıt
    Senin filmde bayağı iyi gibi fragmanı izledim listeme alayım bari

Darısı başıma benim dediğin filmde çok iyiydi ya

• ankarahaliyikamasi A kullanıcısına yanıt
    Takıntı oldu bende
    Bi el atta bulalım

• quote:

Senin filmde bayağı iyi gibi fragmanı izledim listeme alayım bari

Darısı başıma benim dediğin filmde çok iyiydi ya

aslında iyi çokta değil.ama çocukken izlediğimden dolayı inanılmaz korkmuştum. abim falanda vardı baya tırsmıştık ,gece uyuyamamıştık
  • olağan_şüpheli kullanıcısına yanıt
    Ben bazen saçma eski filmleri izliyorum korktuğundan değil zaten artık hiçbir film beni korkutmuyor
    Beni çocukluk günlerime götürüyor,zar zor hatırladığım video kasetleri kiraladığımız ailece korku filmi izlediğimiz günlere

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.