Şimdi Ara

BİS paketini normal kullanım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
1.106
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Turkcell in 16,8 liraya sattığı FULL BİS paketin internetini başbir cihazda kullanmak mümkünmüdür? Bilgisi olan arkadaşların cevabını ivedi bekliyorum!

• kullanabilirsin diye biliyorum yinede mh ye sormakta fayda var
  • ben 30tlye aldığım 4gb bis paketini başka telefonlarda hatta bilgisayarda kullanıyorum. yanlız bis in bazı paketlerinde data kullanımın ayrı olarak ücretlendirilir diye açıklamaları oluyor. ben turkcell de kullandığın paketi göremedim şayet linkini verirsen daha net bakaniliriz
  • emin misiniz?
  • evet eminim. paketi alalı yaklaşık 5 ay oldu. benim kullandığım paket bildiğim kadarıyla artık yok. cihazsız 4gb internetli bis aboneliği ayda 30tl android telefon kullanıyorum. wifi hotspot ile bilgisayardan bile istediğim zaman nete girebiliyorum ama dediğim gibi bisin bütün paketleri böyle değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dozaj Filesi -- 26 Ağustos 2011; 22:53:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dozaj Filesi

evet eminim. paketi alalı yaklaşık 5 ay oldu. benim kullandığım paket bildiğim kadarıyla artık yok. cihazsız 4gb internetli bis aboneliği ayda 30tl android telefon kullanıyorum. wifi hotspot ile bilgisayardan bile istediğim zaman nete girebiliyorum ama dediğim gibi bisin bütün paketleri böyle değil.

Wi-Fi hotspot olarak hangi cihazı kullanıyorsunuz.

Bir de nasıl kısaca yazabilir misiniz
  • androidli hd2. yeni nesil androidli cihazların çoğunda var bu özellik. kullanımı çok kolay. programı çalıştırdığınızda gücü aç şeklinde bir kısım var ona tıklatığınızda cihazınız artık modem. program arayüzünde başkalarıda sömürmesin diye şifrenizi değiştirebiliceğiniz bölüm de var
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.