Şimdi Ara

bişey soracağım -Aksiyoncular gelin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
457
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ya bi intikam için birini arabayla takipte buluncaz sabaha karşı sonra o akşam vakitleri evden ayrılınca evi bascaz acaba nasıl bi yöntem uygulamamız lazım yani eve nasıl gircez evdekilere ne tür zarar vercez ciddiyim yapıcam bu işi kimse durduramaz beni ..
    öldürmiycem kanatmıycam ama benden 2 - 3 yaş küçk yada bilmem artık yaşını birini tekme tokat dövecem ..
    bi de bi bayan var ona ne yapayım ben ona vurmadan yaralamadan bişey yapcam ama nasıl..
    yaratıcı arkadaşlardan bana bi operasyon senaryosu lütfen..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi STRESS -- 10 Aralık 2006; 22:58:07 >

• basın daha çok basarsınız,

haneye tecavüzden direk içeridesiniz, sonrasında polisten kaçma teşkilatı meşgul etme, kaçarken ışıklarda geçeceksiniz polise yakalanmayacaksınız.

saat gece 4 te dışarı çıktınmı önce, her yer kırağı olur, arabayı savurursunuz ummadığınız yerde kaç takla attığınızı sayamazlar.

asayiş var memlekette
  • ya bişey yapmam lazım böyle acaip bişey nasıl desem böyle intikam cinsinden kadın 30-40 yaşlarında

bu hayatımın intikamı olacak askere gitmeden bu operasyonu düzenleyip gideceğim..

askerde de doğuya gitmek istiyorum vatan için mücadele etmek istiyorum..
  • Arkadaşım bu ülkenin hukuku , kanunu , mahkemsi ve polisi varsa bu kişinin sana bir zararı varsa mahkememye git serserilik yaparak bişey çözemezsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi experienced -- 10 Aralık 2006; 23:04:41 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: küber_ez

basın daha çok basarsınız,

haneye tecavüzden direk içeridesiniz, sonrasında polisten kaçma teşkilatı meşgul etme, kaçarken ışıklarda geçeceksiniz polise yakalanmayacaksınız.

saat gece 4 te dışarı çıktınmı önce, her yer kırağı olur, arabayı savurursunuz ummadığınız yerde kaç takla attığınızı sayamazlar.

asayiş var memlekette

sabah 7-8
    basacağımız eve kar maskesiyle girecez..
    sadece içimdeki intikam hırsını çıkartcam ..
    başımdan geçen hikayeyi açıklamak istemiyorum isteyene msnde açıklarım..
    ayrıca benı sıkayet etmezler evdekiler..
    bunun da bi nedeni var..
    bu da hikayede gizli..
    neyse operasyon gerçekleşmeli..
    yada Allah gecinden versin birilerinin cenazesinde alcam intikamımı (Allah gecinden versin o kişinin cenazesini)

• 2 sinin de önünde master yap ve sonucu eşit dağıt.
  • arkadaşlar çocuğa böyle şeyler yazarak akıl vermeyin..gidecek kötü bişey yapcak yakalanacak.sonra da bu forumu kanıt gösterip "işte beni bunlar azmettirdi" diyecek..sizin de başınız belaya girecek..unutmayın ki azmettiriciler de en az failler kadar ceza alırlar..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşlar plakayı boyuyacaz..
    + arkadaşla sabah 7-8 sularında arabaya atlayacaz..
    gidecez arkadasın evinin önüne..
    adamın sabah çıkıp gittiği bi ev daha var..
    o evi de araba takibile bulacaz..
    evi gördükmü takip bitecek evin yerini ezberliyecez..
    sonra işte arkadaşı arıycaz naber nasılsın gibisinden..
    sonra diycez ki ne zaman işyerine geççen ziyarete gelcem..
    tamam derse saati söylerse o saatte eve baskına gidecez..
    kar maskesi + silah + sopa + 3 adam (biri ben diğeri dayakta yardımcı arkadaş diğer şöför )
    kapıyı çalcaz..
    iyigünler bilmemneyin(arkadaşın) evimi?
    evet dicek..
    tamam açarmısınız bi konuda görüşcez..
    kadın aççak kapıyı..
    apartmandayız..
    kapıya dayancaz zili çalcaz açar açmaz arkadaşın da dediği gibi kadını tutup eteri koklatcaz oğlana da silahı doğrultcaz..
    2 kişiyiz..
    biri de oğlanı bağlayacak..
    kadını bayıltıp mücevherlerini parçalayacaz..(almıycaz haram malda gözümüz yok )
    oğlanı da dağ başında bi yere götürüp dövecez..
    sonra oğlanı şehir merkezinde bi yere bırakıp hızla uzaklaşcaz..
    sonra işte arkadaşın yanına gitcem hiçbişey olmamış gibi..
    arkadaşa telefon gelcek kötü haber olarak..
    aa hangi şerefsiz yapmışciddimisin diye tepki vercem vs..
    askere gitcem..
    ama bu yöntem tutmaz gibi daha yaratıcı fikirler lazım en ayrıntılı olarak

• quote:

Orjinalden alıntı: Luc Skywalker

arkadaşlar çocuğa böyle şeyler yazarak akıl vermeyin..gidecek kötü bişey yapcak yakalanacak.sonra da bu forumu kanıt gösterip "işte beni bunlar azmettirdi" diyecek..sizin de başınız belaya girecek..unutmayın ki azmettiriciler de en az failler kadar ceza alırlar..

azmettirmek gibi bişe yok ortada ya, zaten saldırcak adam her türlü saldırır. Bunlar herkesin rahatça bulabileceği bilgiler. TSK'nın falan verdiği bilgilerin yanında lafı bile olmaz. Ama silim yine de, gerçi gören gördü ya neyse

EDİT: hocam bu yazdığını yaparsan cidden polis girer işin içine, uyarim Birini biraz tartaklamak var, dağ evine kaçırıp dövmek var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi N. Flamel -- 10 Aralık 2006; 23:27:52 >

• quote:

arkadaşlar çocuğa böyle şeyler yazarak akıl vermeyin..gidecek kötü bişey yapcak yakalanacak.sonra da bu forumu kanıt gösterip "işte beni bunlar azmettirdi" diyecek..sizin de başınız belaya girecek..unutmayın ki azmettiriciler de en az failler kadar ceza alırlar..

kardeş yok daha neler..
    forumdakiler yaptırdıya mı kalmıs ..
    hem demem oyle bişey..
    + yakalanmıycam
    dovecem ama dayak yıyen suratımızı bıle goremıycek..
    herneyse o iş orda bitcek dağda da dövmeyebiliriz belki evde kırarım bi yerlerini kaçar gideriz..
    hızlı olmak lazım..
    kar maskesi + eldiven

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi STRESS -- 10 Aralık 2006; 23:30:37 >

• quote:

Orjinalden alıntı: STRESS

quote:

kardeş yok daha neler..
    hem demem oyle bişey..
    + yakalanmıycam

abi benden kişisel uyarı, artık bu kadar intikam duygusu dolduysa ne kadar umursarsın bilmem ama; n'apcaksanız o evde yapın. Adamı kaçırıp biryerlerde dövüpte şehir meydanına atarsanız iş cidden çok büyür.

• quote:

Orjinalden alıntı: N. Flamel

quote:

Orjinalden alıntı: STRESS

quote:

kardeş yok daha neler..
    hem demem oyle bişey..
    + yakalanmıycam

abi benden kişisel uyarı, artık bu kadar intikam duygusu dolduysa ne kadar umursarsın bilmem ama; n'apcaksanız o evde yapın. Adamı kaçırıp biryerlerde dövüpte şehir meydanına atarsanız iş cidden çok büyür.

tamam sagol..

ben intikamı alcam..
    bu intikam ateşi sönsede yapmam lazım..
    sözüm var..
    bu kadar ileri gidemesem bile en az bişey yapcam..
    olayın benden geldiği vs..bilinmeyecek..
    ama bişeyler ypcam

• tamam ben ne yapacağımı kararlaştırdım hepınıze tesekkurler konu kapanabilir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.