Şimdi Ara

Bişi indirirmeye başlayınca bağlantım kesiliyo

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
353
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • emule,torrent programları açtığımda ne bi site açılıyo ne msn e girebiliyorum ancak programları kapadığımda hiçbişi olmamıs gibi her siteye giriyorum yardımcı olacak war mı?

• sanırım virüs yemişsin arkadaşım güvenli mod da aç pc ni tarama yaptır ve o programları kaldırıp tekrar kur
  • modemin upnp ayarları ilgili bu tür sorunlar yaşanıyor modem setup una girererk upnp yi disable et sonrada torren için hangi programı kullanıyorsan azureus ,bttorrent vs onun portunu aç sadece

aynı işlemi emule içinde yap

moemden sadece 4662 TCP
    4672 UDP portlarını aç

sorun çözülecek tab.ii torrent indirirken 20 30 tane file kuyruğada atma çünki bandwith i sömürüyor

quote:

Orjinalden alıntı: ThE_HaTReD

emule,torrent programları açtığımda ne bi site açılıyo ne msn e girebiliyorum ancak programları kapadığımda hiçbişi olmamıs gibi her siteye giriyorum yardımcı olacak war mı?

• TORRENT TE DEİL DE EMULE DE BAYA Bİ KUYRUK YAPMISTIM ONLA İLGİLİ OLABİLİR Mİ
  • quote:

TORRENT TE DEİL DE EMULE DE BAYA Bİ KUYRUK YAPMISTIM ONLA İLGİLİ OLABİLİR Mİ

Yok sanmıyorum dediğim gibi yaparsan sorun çüzlülmesi gerekli çünki başıma cokça geldi genele linksys modemlerde oluyor bu sorun
    bu arada verdiğim port numaraları emule için
  • bu arada upnp ayarlarını hangi sayfadan değiştircem
  • quote:

bu arada upnp ayarlarını hangi sayfadan değiştircem

modemin ne marka ise , modempaketidnen cıkan kurulum cd si varsa onunla yoksa internet brovserına modemin ip numarasını yazarak modemi kurcala

örneğin http:\\192.168.1.1
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İnternetim aşırı yavaş.
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ewet benimde pikatel zaten o numarayı giriyorum arıyorum su anda senin modemde hangi sayfada oluyor bu pikatel de dolu bölüm war da
  • http://www.tcpsecurity.com/doc/adsl/adsl_modemlerde_port_acmak/PIKATEL_Combo_Adsl.htm

yukarıdaki adreste acık ve secik ve alenen anlatmış :)

quote:

ewet benimde pikatel zaten o numarayı giriyorum arıyorum su anda senin modemde hangi sayfada oluyor bu pikatel de dolu bölüm war da
  • anlamadın abi sen beni port açmasına açarım da bu upnp ayarını nerden disable a getircem onu bulamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ThE_HaTReD -- 5 Ocak 2006 19:22:29 >
  • pikatel de nerden disable yapıyoruz bu upnp ayarını bilen war mıdır
  • @MemphisLinus

Halledemedim şu olayı ya bi yardımcı olsan büyük hayır dualarımı kazancan
  • kardeş harbiden nerde bu upnp bulundumu aynı sorunu bende yasıyorum suan???
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.