Şimdi Ara

Bisiklet boyama(Nasıl?)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.274
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar bisikletimi sade ve şık bir bisiklet yapmak istiyorum. Acaip sade olucak her tarafi siyah olucak bu sadelik goze baticak ama olsun. :)dusuncem hertarafini mat siyaha boyamak.fakat boyama hakkinda hic birsey bilmiyorum.bana butun inceleri anlatir misiniz?hesabi 50 liradan asagi kapatmak istiyorum ancak bu boya dokulmucek veya cizilmicek. Bisikletin herseyini sokucek miyim kac kat boya nasil boya zimpara nasip olmali ..vsvs aydinlatirsaniz sevinirim
    Bisikletin resmini atmaya calisacagim.
    Simdiden tesekkurler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• yazın canım sıkılırsa kadro rengınden ben de boya ya da kapmala işine gireceğim . Kaplama 50 lıradan az masrafla bıter 30 lıralık karbon folyo ıle iş biter ama boya işine girersen 50 lira zor . daha fazla harcarsın çunku mevcut boyayı kazıyacaksın ya da boya sokucu kullanacaksın astar cekecen 1 2 kat boya atacan sonra vernıkleyecen bu dedıklerımde kullandıgın marka da onemlı dandık seyler alırsan pek kalıcı olmaz yani 100 lirayı cıkar cepten boya işine gıreceksen :D bende pek bılmıyorum boya işini ama nette araştır bısıkletforumda da vardı bırısı beyaza boyamıstı kadrosunu fena olmamıstı . Eger illa boyaya gerek yok dersen kaplama işine bak derim . oto modifiyecılerde veya reklamcılarda kaliteli bir folyo alıp kaplarsın ustunede vernık cekersın güzel olur .
  • ufak tefek çizikler için boyatmayın, satarken hasarlı zannediyorlar sonra,
    boyalı diye değeri düşüyor
  • Bisiklet zaten eski 10 yillik en az :D rengi turuncu o yuzden goze batiyor ve o rengi faza sevmemeye basladim. resim atmaya calisacagim aksam bakarsiniz bakalim deger mi degmez mi diye.bisikleti de satmayi dusunmuyorum. 150 tl ederse satarim ama. shimano vites ama eski

• kardeş ben bütün bisikletin gövdesini söktüm çıkardım bir güzel üst boyasını zımparaladım daha sonra fön makinesiylen birlikte bütün gövdeyi karbon fiberle kapladım çok süper oldu
     Bisiklet boyama(Nasıl?)
     Bisiklet boyama(Nasıl?)

Bisiklet boyama(Nasıl?)
    bu karbon fiber 300x200 boyutlarındaydı 2 günümü aldı ama çok güzel oldu çokta dikkat çekiyor

• oov kardesim baya guzel olmus fikrimi degistirdim. boyle daha ucuza gelcek gibi.kac paraya mal oldu? kullandigin film i nerden aldin link atarmisin yada adres falan . tesekkurler

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bisiklet boyama-yenileme
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.