Şimdi Ara

bisiklet seçimi yardım lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
682
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1,79 boy, 82 kiloyum spor amaçlı bir bisiklet almak istiyorum. giriş seviyesi maks. 600-650 TL bütçeli. Şehirde spor amaçlı kullanacağım akşamları 1-1,5 saat hafta sonu 2-3 saat kullanmayı planlıyorum, konuya pek hakim değilim. Aklımda bir iki model ve fiyat bandı olmadan da direk bir bisikletçiye dalmakta kazıklanma korkusundan pek tercih etmeyeceğim bir yöntem.

Şehir bisikleti arıyorum ama kafamda şu sorular fazlaca yer işgal ediyor:
    - İstanbul'da bineceğim mazgallar yola paralel ve oldukça geniş aralıklı, arada Belgrad Ormanı yaparım, havalar soğuyana kadar her hafta sonu Adalar'da turlamak istiyorum, ince tekerler sorun çıkarır mı?
    - Yine aynı şekilde temiz yol bulmakta sıkıntılı ara ara kaldırımlara atlamak, ara ara bozuk yollardan gitmek zorunda kalacağım aynı şekilde tekerler problem olur mu?

- Bütçem oranında ön amartisörlü hybride yakın bir MTB alsam çok mu sıkıntı olur?
    - Hali hazırda kondisyon ve spor amaçlı bineceğim için kadronun 3-5 kilo fazla olması ya da hızlanmak gibi bir derdim olacağını sanmadığım için MTB'leri listeye dahil etmem sıkıntı olmaz diye düşünüyorum, tabi burada tecrübe olmadığı için size sormak istedim.

• 2.el Kron XC 1000'lere bakabilirsin
  • 2. el bisikletlere de bakıyorum sitelerde ama ya yok ya da olan sıfır fiyatına yakın.
  • Salcano City Sport 21Vs 20 : 570 TL

Salcano City Sport 27VS 18 : 680 TL

Salcano NG 650 26 V : 510 TL

3'ü arasında hangisini önerirsiniz?

• ümit bisikletlere bakabilirsin ben kullanıyorum bi sorun yok güzel bisiklet tavsiye ederim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Laptop seçimi için yardım
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.