< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Bisiklet selesi acıtıyor?
-
-
O tayt giyilecek :)
Seleyi degistirmek yerine destekli tayt kullan. Cok cok daha ucuz ve efektif yontem
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sen benimle dalga mı geçiyorsun taytla bisiklet selesinin ne alakası var düzgün konuş yoksa yöneticiye söylerim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Tayt derken pad'li şort kastediyor. Hemen gerilmeye gerek yok. Şortun içinde bacak aralarına denk gelen yerde pad oluyor. Sarsıntıları emiyor. Bisiklet sürerken gerekli. Kullanmazsan alışma süren uzar. İstediğin kadar sele değiştir bütün seleler rahatsızdır.
-
tayt kasık bölgesinde olan uyuşmayı da engelliyormu hocam?
-
tayt ın üzerine şort giyilebilir değilmi hocam? sıkıyormu tayt rahat mı?
-
Bezen bende giyiyorum., sabahlari surerken sort filan hic isim olmaz ama gunduz kolaylik oluyor.
Kendine eziyet etmenin anlami yok. 10 km altinda. Cok farketmez belki ama biraz uzun mesafelerde eziyet oluyor baska turlu cekilcek cile degil.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Uyuşmayı engellemez. Uyuşma varsa bisiklet ayarları doğru yapılmamıştır, bir bisikletçiye giderek sele yüksekliği, selenin ileri geri pozisyonu vs gibi ayarlarına baktırmak lazım.
-
Yeni başladın heralde önemli olan fit bike yaptıktan sonra kasenin alışması sele tayt falan bir yere kadarı
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Tayt giymeye gerek yok, yumuşak jelli seleler var. Seleyi değiştirebilirsin. Bazıları selenin üzerinde jelli kılıf takıyor. O da rahat oluyor. Ayrıca kıç ağrıya ağrıya sürekli bisiklet sürünce o bölge sertleşiyor, zamanla ağrımıyor.
-
Jelli seleler işe yaramıyor boşuna para harcamayın.
-
Yarıyor ben kullandım. Kalın olanlardan alacaksın.
-
İşe yaramıyor
-
Yaş kaç?
-
5 yaşındayım
-
BROOKS sele al sele ile çözmek istiyorsan :)
-
Brooks alıyorsun götünü terk ediyorsun 3-4 yıldır c17 kullanıyorum. Ne giydiğim zerre önemi olmadan saatlerce bisiklet sürüyorum banamısın demiyor...
-
Bir de sele kılıfları var. Onları takınca da bir nebze azalıyor ağrı.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X