Şimdi Ara

Bisiklet taşıma bagaj aparatı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
911
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Bunlardan en ucuz olanından (şimdinin 40 - 50 lirasına tekabül eder) çok eskiden almıştım ve 6 ay öncesine kadar kullanıyordum. İş görüyor ama çok güven vermiyor. Özellikle 2 bisiklet koyunca yolda bildiğin duaları ediyorsun. Bunların gerçekten kaliteli olnları var thule veya cruz gibi markaların fakat fiyatları buna oranla epey yüksektir. Ben tavan sistemine geçtim artık hani şu bisiklet yarışlarında arkadan gelen araçlar gibi, 3, 4 kaç tane koysam banamısın demiyor böyle olunca.
  • Tesekkurler..
    Sizin suan kullandiginiz sistemi aracimin tavaninda portbagaj altyapisj olmadigi icin kuramiyorum maalesef
    Arkada tasiyabilmem icin belirttigniz markalari arastiracagim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sizin gösterdiğiniz ürün ucuz olduğu kadar son derece yetersiz ve dandik bir taşıma aparatıdır..
    ben decathlondan 150liraya linkteki aparatı aldım, inanılmaz kaliteli ve 3 bisiklete kadar taşıma imkanı sağlıyor

LINKE TIKLA
  • Aynısinin sarı sungerlisi bende var 2 bisiklet taşıdım sorunsuzdu otobanda 120 km.hıza kadar.bişey olmadı daha sonrasını bilemem ama sağlam bişey.değil paslanabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yeni konu açmadan sorayım, bende duvar aparatı arıyorum tavsiyeniz var mı ucuz birşeyler?
  • borsan marka tasıyıcı kullanan var mı ? 60 tl nakit fiyat..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.