Şimdi Ara

Bisiklet toplama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
651
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar ben yeni bir bisiklet toplamak istiyorum bisiklet toplarken neler önemlidir ve iyi bir kadro nasıl anlaşılır yardımlarınızı bekliyorum.

• bisiklet toplarken sağlam parçalar birleştirmen önemlidir. ve iyi kadro hafifliğinden anlaşılır. ve marka alman lazım.
  • Çelik alma kesinlikle
  • aliminyum kadro idealdir bana göre aliexpress e bakabilirsin fakat vergi sıkıntısı var bir şekil getirtebilirsen cok güzel kadrolar mevcut
  • Peki v frenmi önerirsiniz hidrolik frenmi? Bu arada bisikleti şehir içinde kullanacağım çok az uzun yol yapmayı planlıyorum.
  • Böyle herşeyi sorarsanız,bisikleti toplamanız 5-6 seneyi bulur......Parçalar bir birine uymayabilir dimi....

• Hazır almak daha mantıklı zira profesyonel bir amacınız yok sanırım.Tek tek parçaları alıp birleştirmek teknik bilgi ve el becerisi gerektirebilir.Hazır bir bisiklet alıp ileride beğenilmeyen parcalar tek tek degistirilebilir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bisiklet toplamak direk bisiklet almaktan daha masraflı, daha fazla bilgi gerektiren, daha uzun süren ve daha zevkli olan bi olaydır

Şehir içi kullanıp uzun turlkar yapacaksanız, direk olarak şehir-tur bisikletlerine bakmanızı tavsiye ederim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.