Şimdi Ara

Bisiklet üzerinde dinlenecek müzik

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
574
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar DH forumdaki neredeyse tüm konulara baktım ama benim tarzım müzik bulamadım genelde rock önerirler ancak benim tarzım olmadığı için sizden tavsiye rica ediyorum.

Stefan Rio - Out Of Touch

• quote:

Orijinalden alıntı: Physdrill

Merhaba arkadaşlar DH forumdaki neredeyse tüm konulara baktım ama benim tarzım müzik bulamadım genelde rock önerirler ancak benim tarzım olmadığı için sizden tavsiye rica ediyorum.

Stefan Rio - Out Of Touch

Eminem survival

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konu güncel arkadaşlar yukarda linkini verdiğim müzik türünde tavsiye istiyorum
  • Bisiklette müzik dinlemek olmadi hocam bu.

• quote:

Orijinalden alıntı: madcow165

Bisiklette müzik dinlemek olmadi hocam bu.

4 senedir bisiklet kullanıyorum ufak tefek kazalarım oldu kaza denirse tabi sorun nedir müzik dinlemenin neresi yanlış ?
  • quote:

quote:

4 senedir bisiklet kullanıyorum ufak tefek kazalarım oldu kaza denirse tabi sorun nedir müzik dinlemenin neresi yanlış ?

Hocam sert tavır takınmayacam.bakın bu öyle 4 senedir sürüyoorum sıkıntı olmadi denilecek birşey değil.ister on sene olsun ister bir gün saniyelik bir hatanın nelere mal olacağını tahmin bile edemezsiniz.

Emniyet kemeri takmadan 40 yıl kazaya karışmayan adam emniyet kemerinin takmamanın neresi zararlı diyebilir mi sizce.

Ülkemiz şartlarında zaten bisiklet kelle koltukta yolculuk.o yüzden bizlerin sade kendimize değil başkalarinin hareketlerine de dikkat etmesi yorumlaması gerek.bunun içinde tüm duyularımızı kullanmamiz gerek.cok basittir ilkokul hayat bilgisi kitaplarimizda vardi.arkamizdan gelen arabayi fark etmemiz için bize hangi organ lazim sizce.biraz düşünün sizde hak verirsiniz

• Dostum öncelikle konuşma uslubunu düzelt burda 16 yaşındaki çocuğa öğüt veriyormuşsun gibi geldi bana bir kere bu yorumu yapan kişi kesinlikle çok acemi bir bisiklet sürücüsüdür yada bisiklet sürmemiştir çok basit düz mantıkla bana tavsiye veriyorsun yada emir mi artık nasıl algılanırsa arkadan gelen araba ile benim ne işim var ? kenardan gidersen kimse bir şey demez ki ben genelde şeritte sürerim senin için konuşuyorum 2. olarak duymamı gerektiren ne var bu İstanbul'un rezalet şehrinin rezalet trafiğinde söylermisin ? Kamyonların har har motor sesinimi yoksa motorsiklet sürücülerinin o kulak tırmalayan korna seslerini mi bana bunlarla ilgili cevap ver felsefe yapma bana.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

Hocam sert tavır takınmayacam.bakın bu öyle 4 senedir sürüyoorum sıkıntı olmadi denilecek birşey değil.ister on sene olsun ister bir gün saniyelik bir hatanın nelere mal olacağını tahmin bile edemezsiniz.

Emniyet kemeri takmadan 40 yıl kazaya karışmayan adam emniyet kemerinin takmamanın neresi zararlı diyebilir mi sizce.

Ülkemiz şartlarında zaten bisiklet kelle koltukta yolculuk.o yüzden bizlerin sade kendimize değil başkalarinin hareketlerine de dikkat etmesi yorumlaması gerek.bunun içinde tüm duyularımızı kullanmamiz gerek.cok basittir ilkokul hayat bilgisi kitaplarimizda vardi.arkamizdan gelen arabayi fark etmemiz için bize hangi organ lazim sizce.biraz düşünün sizde hak verirsiniz

Kulaklığı tek kulağına takabilir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• şehir içinde kullanırken müzik dinlemenizi tavsiye etmem. en azından kulaklık yerine harici hoparlör v.s. gibi ekipmanlarla dinlerseniz çevre seslerinden de izole olmamış olursunuz. ben bu şekilde kullanıyorum, trafiğin ve insanın olmadığı yerlerde ben de kulakiçi kulaklık kullanırım.
  • Trafik ve insan yoksa zaten sıkıntı yok.ama tek kulaklık dahi tehlike bence.

Mesela ben imkan buldukça ufak turlara katiliyorum.kask ve eldiven şart kulaklik yasak.kendinizi sevin derim ben

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi madcow165 -- 2 Nisan 2014; 10:01:23 >
  • Sahilde kesinlikle müzik dinleyerek sürerim ama akan trafikte kesinlikle dinlemem. Müsait olduğu zaman açın dinleyin sıkıntı olmaz.
  • Physdrill kullanıcısına yanıt
    contra
  • Vay arkadaş müzik hariç herşeyi önerdiğiniz bravo
  • spinnin records' youtube channelhaftalık 1 saatlik setler şuan 47 set var 47 saat eder , ve UMF 2014 full live set çak geç 8x3 24 saat de o var, zaten mıtsen bitiremezsin rock değil ama şarkılar iyidir. ama ben ne dinliyorum dersen Linkinpark meteora ve hybiird teorty mi neydi o 20 şarkısını dinliyorum fena gaz veriyor bana.

gerçi şu mesajı yazarkende UMF 2014 W&W set çalıyor kütüpanede kendi kendime kopuyorum
  • Thrift Shop
    Thats the Way
    Gonna fly now
    No easy way out
    Sex Bomb
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.