Şimdi Ara

bisiklet yol bilgisayari oneri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
491
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Iyi bir tane yol bilgisayarina ihtiyac var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bende şu aralar arıyorum.piyasayı biraz araştırdım.az cok bilgim oldu.sen bütçe soyle

• 100 lirayi gecmez

• Decathlon'da Count 8 var ben 65 TL'ye almıştım. Gayet iyi bir alet.

• tchiboda vardı ama tükenmiş.
    http://www.tchibo.com.tr/solar-bisiklet-bilgisayari-p400048818.html

mağazalarda bulabilirsen tavsiye ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kymelria -- 10 Haziran 2014; 9:05:53 >
  • Bütçe iyiymiş.o zaman arkadaşın gösterdiği btwin count 8 modeli f/p olarak iyidir.8 fonksiyonlu ve kablosuz.

Bazıları kablosuz kullanırken manyetik alandan etkilendiğini söylüyor.ne bileyim kırmızı ışıklardan mobese yanından geçerken falan sapıtabiliyorlarmiş.kablolu almak istersen kablosuza gore ucuz olduğundan daha fonksiyonlusunu alabilirsiniz.normalde 8 fonksiyon kablosuz verdiğin ücret kablolu 12 fonksiyonlu km sayacına denk olabilir.

Ha ama bu kadar fonksiyona ihtiyaç var mi düşünmek lazim.profesyonel değilsek 7-8 fonksiyon idealdir.
    Sağlam bir şey almak istersen yurtdışında çok kullanilan cayete velo 9 modelini öneririm.o olmazsa ucuz ve işlevli blackburn atom sl modeli hem karizmatik hem kullanışı kolay hatta blackburnun inceleme videosu YouTube de var.forumdan bir arkadaş yapmıştı

• Bogeer Yt823 bunada bi bakabilirmisiniz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    günde 50km gitmek icin scooter
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: burix.89

Bogeer Yt823 bunada bi bakabilirmisiniz

bende 813 var. çok güzel bi alet ama ebayden alacaksınız dilinin ingilizce olduğunu teyit edin. internetteki resimler hep ingizlizce ama bana gelen çince çıktı.bende var. çok güzel bi alet ama ebayden alacaksınız dilinin ingilizce olduğunu teyit edin. internetteki resimler hep ingizlizce ama bana gelen çince çıktı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mecase -- 10 Haziran 2014; 23:23:05 >
  • 40 lira fiyati var nasil

• quote:

Orijinalden alıntı: burix.89

Bogeer Yt823 bunada bi bakabilirmisiniz

ben de aynı cihazı kullanıyorum. tavsiye ederim. su geçirmezliğini test ettim sorun yok
    10$ a almıştım ebaydan,
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.