Şimdi Ara

Bisiklete Engine Kit takmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
157
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkaadaşlar ben öncelikle hiç motor kullanmadım. Eski bir bisikletime amazondan motor kiti alıcam fikirlerinizi merak ediyorum. Öncelikle motor 80cc ve bu kiti alırsam hızlı bi motor istiyorum. 80cc Stroke diyor. Ben Stroke ne demek onu bilmiyorum anlatacak varsa teşekkür ederim. Sizce alayım mı bu kiti? En fazla kaç KM gider hız olarak, bir günde kaç TL benzin harcarım, kaç TL'ye deposu fulllenir? Başka hızlı giden cc yüksek olan motor kiti varsa yazmayı unutmayınız sayfada en fazla 45 KM gider diyor sizin fikrinizi almak istedim. Araızda iyi anlayan arkdaşlarım vardır.https://www.amazon.com/Seeutek-Bicy...TF8&qid=1477247293&sr=8-1&keywords=engine+kit alacağım şey budur nasıl iyi mi, kötü mü? İyi veya kötü yanları nelerdir merak ediyorum. En az 50 KM giden motor kiti istiyorum bildiğiniz varsa atmayı unutmayın. Bu kit'de 50 KM ve üstü giderse güzel olur o zaman alırım bu motorun birde tork yani çekme gücü nedir yokuşları sadece sürücüyle çıkar mı? Son olarak köpek kovalarsa kaçabilir miyim?

KONU SİZCE ALINIRMI, BEN HIZLI İSTİYORUM HIZLIYSA ALACAĞIM, DEĞERMİ

• Adi motorlar cbk asiniyor segman piston gomlekler honda marka 4 zamanli 50cc al 5ak bisiklete sessizdir ama yolda birakmaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Elektrikli Bisiklet Kiti Magic Pie
    11 yıl önce açıldı
    Bisiklete Motor Takmak İçin >>
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.