Şimdi Ara

Bisiklete motor kiti hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
364
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selanım aleyküm arkadaşlar.bisiklete motor kiti alıcam yaşım 14 izmirde oturuyorum ve bu konuda sizden yardım istiyorum. Arkadaşalar size bazı sorularım olucak

1:her gün bir arıza çıkarırmı
    2:ne kadar kalitelidir
    3:sesinin bir önemi yok performansı nedir
    4:66cc mi alasam 50cc mi
    5:herşey dahil 500tl olması lazım bulanurmu

Bilenler bilir kendim hızar motoru ile yapacaktım ama uhraşamam şimdi internette 400e satanlar var izmirde ama 1yıl önce felan açılmış konular hala satışı varmı emin olamadım yakın zamanda alan bilen varsa buraya yazarsa teşekkür ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sen önce selamını doğru vermeyi becer, ondan sonra tekrar buyur, belki diğer hatalarını da düzeltirsen sana cevap veren biri bulunur.

O selamın doğrusu da MERHABA'dır.
  • Senin gibiler trafigi birbirine katiyor alma su zimbirtiyi. Adam gibi oku yasin gelince yazil ehliyete, al koruma ekipmanlarini, adam akilli sur iste ne bu acele? sence o hiza o motorun sasisi dayanacakmi? Heryeri dagilir. seyini kapar o makine hastaneye bile gidemezsin

• O saçma şeyi süreceğine normal bisikleti sür, hem daha keyifli hemde uğraştırmaz. Bundan bir kaç yıl önce ben küçükken bizim sitede bir abi vardı okuluna gitmek için oda bisikletine taktırmıştı o aleti. Neredeyse her sabah bisiklet ile uğraşırken görüyordum.
  • 500 liraya mobilet al
  • Bilenler bilir hızar motoru ile yapacakmışmış. Sanırsın yaş 50 bu işin kitabını yazmış kadar bilgili.

• Ya hemen ne çıkşıyonuz adam gibi soru sorduk daha önceden hızar motoru ile yapacaktım vaz geçtim belki forumda görmüşsünüzdr diye yazdım o motor kitinden alıcam kafama takılanı sordum yedek parçada sorun olmaz bisan v kadro bisiklet var 2tane yedek arka jant var komple kırılınca atarım eskisini ben bunu okul projem için yapıcaktım caddede kullanamam polisi var sesi var bide geçtiğin heryerden küfür yemek var abimde vardı mobilet sürdüm zevkli ama ailem izin vermez zaten bunu yapıcam 1 2 ay sonra satıcam proje bitince kullanmıcam alıcı hazır. bir tanıdk var zarar yok nerde kullanıcam diye sorarsanız burda hiç kullanılmayan yollar var olmadı köyde kullanırım zaten yardımcı olursunuz diye yazdım varsa hatam kusura bakmayın @zopçuk

• tolgahan2003 T kullanıcısına yanıt
    Adam gibi sordun, adam gibi cevapladik. Cikistigim falan yok, sakin ol

• Ya almasammı acaba. yoksa şöyle bir şey yapayımhttps://youtu.be/O06lemhTiYw gerçi bunun motoru çok dışarda ben böyle yapmayacağım denge olsun diye az içerde veya arkada ama dişli oranı nasıl olucak anlamadım ön 10 arka 54olsa çok olurmu biraz yardımcı olun

• Tolgahan2003

• Buyur abi

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.