Şimdi Ara

Bisikleti kursam garanti dışı kalır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.283
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar internetten bisiklet almayı düşünüyorum kendin kursam garanti dışı mı kalıyor cidden böyle bir saçmalık varmı ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kalmaz.Her firmada var mı bilmiyorum ancak Salcano'da şöyle birşey var.Bisikletin yanında 2 adet kupon geliyor.Bunlardan 1.si ücretsiz kurulum kuponu 2.si ise ilk bakım kuponu.Eğer bayiden satın alırsanız kurulum kuponunu alıyor.Veya siz internetten satın aldıktan sonra kuruluma götürürseniz yine kurulum kuponunu alıyor.Daha sonrasında 30 gün sonra felan ilk bakıma götürüyorsunuz o da ücretsiz olarak yapılıyor.Ancak bunların haricinde şöyle birşey var garanti hakkında.Salcano diyor ki her 3ayda bir yetkili serviste bakımını yaptırdığın sürece 24 ay garantili ürün.Garanti kitapçığında onaylanması için yerler var oralarda 3 ayda bir kaşe olması lazım yani.İlk birkaç ayda bir sorun çıkarsa halledersin ama sonrası için garanti olayı sıkıntılı.Garanti olayına çok takmayın o yüzden zaten pekte bir işe yaramıyor.Bisiklette büyük bir sorun var ise eğer firma ile görüşüp üstüne giderseniz zaten olayı halledersiniz.

• Salcano Alicam bu kupon olayına hiç bulaşmadan kendim kurup kendim.bakim yapsam ama pahalı bir masraf çıkınca da garantiye yapmalarını istesem ?

• fönix0526 F kullanıcısına yanıt
    Pahalı bir masraf çıkarsa zaten büyük ihtimalle garanti karşılamayacaktır :) Garanti olayına takma.Bisikletini al kur daha sonra sorunlar olduğunda güzel bir bisikletçiye tamir ettir tamam.
  • Tamamdır hocam rahatladım :) sağolun

• Kurulumu resmi servise yaptirmanda fayda var. Zaten iki kupon var. Biri kurulum ve digeri de ilk bakim. Kurulum kuponlarini, ana merkeze gonderdiklerini duymustum. Yarin bir sorun oldugunda garanti disi diyebilirler. Resmi servise gidersen buyuk ihtimalle kurulum parasi almazlar. Alirlarsa da cuzzi bir sey tutar.

• CORELLİ JAZZ 1.0 alacağım gerek kalmadı hocam alacağım yer bir bisiklet bayisi hazır kurulu zaten

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.