Benim bodrumumda 4 senedir yatan bianchi marka ancak modelini bilmediğim bir bisikletim var.Bisikleti aldığım yıllarda çocuktum ve şöyle bir göz gezdirdiğimde bisikletimde çok ciddi fiziksel hasar mevcut bunlar bisikletin sürelebilmesine engel değildir ama bu işi kafama koydum :) Sorularıma gelirsek;
Bisikletimin birkaç parçası yok veya hasar görmüş bunları yenileyebilmek için sağlam veya orjinal parçaları güvenle alabileceğim bir web sitesi veyada Ankara/Yenimahalle civarlarında güvenilir bir bisikletçi var mıdır ?
Küçükken düştük kalktık birşeyler oldu ve bisikletimin boyasına ciddi hasarlar vermişim bir sprey boya alıp boyamakta aklıam geliyor ama orjinalliğininde bozulmasını istemiyorum.Bununla ilgili ne önerebilirsiniz.
Bisikletimin modelini nereden öğrenebilirim yani bisikletimin her yerine baktım sadece altında seri numarasını bulabildim ama model yazan veyada modelini öğrenebileceğim birşey göremedim.
Son sorumuda soracak olursam bisiklet sürerken gerekli aksesuar ve ekipmanlar nelerdir?
Cevap verebileceklere şimdiden teşekkür ediyorum, iyi akşamlar.
bisikletinin bir veya birkaç fotoğrafını koyarsan modelini ve hasar durumunu söyleyebiliriz buradan. onun dışında ankarada erdoğanlar bisiklet var. parça tedariki yapabilirsin. sprey boya işinden vazgeç. orijinallik değil de görüntüsü kötü olur. çok paslı yerler varsa zımpara yap.
Boya işinde tecrüben yoksa hiç bulaşma derim. Gerekli aksesuarlar olarak kaskın yoksa önce onu al, almadan da binme. Daha sonra ön arka ışık, kedigözü gibi eşyalar alabilirsin.