Şimdi Ara

Bisikletle kaza yaptıktan sonra telefon açılmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
256
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba. Bugün bisiklet kazası geçirdim. Yüzükoyun düştüm ve sürüklendim. Her tarafım yara bere içinde. Sağ cebimde iPhone 6Sim vardı. Düştükten sonra kılıf delinmişti küçük bir şekilde.Kılıfı çıkardım. Telefonun arka ve ön kısmında en ufak bir çizik, kırılma, burkulma yok. Sonrasında telefonu açmaya çalıştım ama telefonu açamadım. Home + Power denedim fakat yine açılmadı.Eve geldim sarjda 45 dakika bıraktım, faydası olmadı. Telefon şuan ölü. Hiçbir şekilde yanıt vermiyor. Lütfen yardımcı olur musunuz ?

• Başka bir cihaz ile kendinizi arayın cihaz çalıyorsa yada arama yapılıyorsa cihazın ekran kabloları çıkmıştır. Yani %90 kablo bağlantılarında bir sorun olmuştur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Melih Albayrak

Başka bir cihaz ile kendinizi arayın cihaz çalıyorsa yada arama yapılıyorsa cihazın ekran kabloları çıkmıştır. Yani %90 kablo bağlantılarında bir sorun olmuştur.
    annemden aradım çalmadı
  • von Goethe v2 kullanıcısına yanıt
    Öncelikle geçmiş olsun.

Düşme esnasında pil bağlantısında ya da ekran bağlantılarında bir temassızlık oluşmuş olabilir. Cihazın garantisi mevcutsa, hiç açıp kurcalamadan hemen garantiye verin. Garantisi yoksa; üstte arkadaşın da önerdiği gibi bir kontrol etmenizi tavsiye ederim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 0ldskool

Öncelikle geçmiş olsun.

Düşme esnasında pil bağlantısında ya da ekran bağlantılarında bir temassızlık oluşmuş olabilir. Cihazın garantisi mevcutsa, hiç açıp kurcalamadan hemen garantiye verin. Garantisi yoksa; üstte arkadaşın da önerdiği gibi bir kontrol etmenizi tavsiye ederim.
    Teşekkür ederim. Bendeki şans da kimsede yoktur.Garanti var fakat destek açılmıyor.https://getsupport.apple.com/?caller=psp&PRKEYS= Bursa'nın ilçesinde yaşıyorum, arada 100 km var. Artık telefona mı dizime mi yanacağımı kestiremiyorum. Dizimde bağlarda orta derece yırtık var. Şimdi ise diz kapağım zangır zangır ağrıyor. Gerçekten kötü hissediyorum. Şu destek açılsa bi halledicez ama bakalım.

• quote:

Orijinalden alıntı: von Goethe v2

annemden aradım çalmadı

Alıntıları Göster
    O zaman batarya bağlantısında bir sorun var diyeceğim fakat o kısımda vida ile tutturulmuş bir şekilde montajı var yani düşme ile batarya bağlantısı kesilmesi imkansız.

Siz hiç kurcalamayın en iyisi servise yollayın baksınlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bisikletle kaza yaptıktan sonra telefon açılmıyor

parmağımlı pıt pıt yaptığımda işaretli yerden ses geliyor sanırım kablo veya herhangi bir şey çıkmış
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • von Goethe v2 kullanıcısına yanıt
    Apple'ın 0216 282 15 11 telefon numarasını arayın. Çok yardımcı oluyorlar gerçekten.

Ya da Apple Destek uygulamasından destek kaydı oluşturun. Onlar sizi arasınlar.
    https://itunes.apple.com/tr/app/apple-destek/id1130498044?l=tr&mt=8

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.