Şimdi Ara

Bisikletle yapabildiğiniz hız kaç km/saat? (48. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.068
Cevap
14
Favori
178.830
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: DHBSC55

quote:

Orijinalden alıntı: berkanenes

http://www.salcano.com/bisiklet.php?cesit=3 salcano astro yu tavsiye ederim

linkini attığınız bisiklet 13.200 tl. adamlar uçmuş 13bin liraya bisikletmi olur yaw

Yok yanlis bisikleti link atmisim salcano astro 20 ye bakabilirsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• DHBSC55 kullanıcısına yanıt
    Sadece Kadrosu 13.000 Tlden Pahalı Olan Bisikletler Var:D

İşlemciye OC Yapmak Gibi Asla Sonu Gelmiyor...Ha Şu Var 2000-3000 Tl Üstü Birşeyler Almak Özel Durumunuz Yoksa Bence Gereksiz..1000 Liraya Falanda Alınabilir Ama Uzun Vadede Lanet Ediyor İnsan:D
    Misal 1000 Liraya Aldıgım Yarış Bisikletimde Yerde Cekirdek Varsa Hissediyordum,Performansıda Fena Degildi..Sırf Konfor İçin Ve Hafiflik,Performans Gelsin Diye 3000 Tlye Yenisini Aldım..Performans Olarak Cok Muazzam Fark Yok Ama Kaliteyi Hissediyor İnsan.Vites Geçişleri Falan Daha Yumuşak...Yoldaki Çekirdenler Sorun Olmuyor..

Tirkiye Fiyatı %70 Fazla Olucak Birde:D

Neler Var Kablosuz Vites Aktarımı,Hidrolik Frenler Falan:D

Genede 2000 Liralık Bisikletten Cok Muazzam Hız Farkı Yok

• kilom 130 bisikletimin ağırlığı 14.5 kg lastiklerimin kalınlığı 2.0 düz yolda 45-50 görebiliyorum bayır aşağı ise bayırın dikliğine göre değişiyor max hızım 60-65 filandı yol bisikletiyle oda
  • Km sayacım yok ama tahminen 30 km gibi hızları görmeye başlayınca bisikletim artık yolda duramayacak kadar çok sarsıyor. Ben bunu dağ bisikleti olmasına bağlıyorum bide çift amortisör. Ha başka bisiklet olsun genede yokuş aşağı özellikle kesinlikle hız yapmam karşıma bişey çıkar bi çukara girerim farketmeden. Yani hiç heyecan yaşamaya gerek yok.
  • Arkadasin motorunun arkasindan tutarak 80 gordum ama hizimiz 80 ken 2 sn anca dayandim. ruzgardan dolayi gozlerimi acamadim resmen. hemen biraktim

• Max 80-90 yapilir

• Yokuş aşağı 60-70, Düz yolda 40-50, ortalama 25 civarı hız yapıyorum.
  • silinebilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C3B427E7B -- 9 Haziran 2018; 16:49:2 >
  • dikkattlinsurusler beyler

• Dik bir bayırdan indim hafif mııcırlıydı.Lastikler schwalbe black 2.10 vardı.73 küsür basdım bisiklet daha giderdi amam mıcırlı oldugu için hafiften frene bastım
  • 56 km sedona 701 hd 21 vites istanbul taşdelen alemdağ yokuşu inerken hiç pedal çevirmeden
  • hss tam bugun 52 yaptım diye başlık açıcktım ön vites 2 arka 6 yani 12. viteste
  • kron xc1000hd ile 85 konya akyokuş 27 viteste 29 jant

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nakruf8991 -- 4 Şubat 2015; 17:20:21 >
  • 72 km/h Bianchi -Hafif Yokuş aşağı
  • 67. Yokus devam etmesine ragmen takildi hiz gidona dogru egilmeme ragmen mtb ile bu kadar oluyor demek ki

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Abicim bende Ghost Miss1150 var. Kondisyonum mükemmel. Bakımdan eve götürürken dik yokuşta 52 km yi gecemedim. Kicini yirtsan gecemiyorsun. Tam egildim full pedal tik yok. 80-90 diyen ufak at da civcivler yesin

• 40 a ulastim

• istanbul'da olan varsa bir hafta sonu alsın bisikletini gelsin deneme yapalım.. çaylar benden.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vuh

67. Yokus devam etmesine ragmen takildi hiz gidona dogru egilmeme ragmen mtb ile bu kadar oluyor demek ki

Maxxis Detonator 1.5 ile 77.8 oldu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Jant boyu girilmez ise tabi sonuçlar yanıltıcı olabilir

• 
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.