Şimdi Ara

Bisiklette teker hava basıncı ne kadar olmalı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
1
Favori
15.442
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 77 kiloyum arkadaşlar istanbulda sürüyorum maltepe-kadıköy yapıyorum her gün. Tekerlerin havası indi kaç basacam ben buna şimdi. Bisiklet carraro 225- 28" beni aydınlatacak arkadaşlara teşekkür ediyorum.

Birde bisikleti 1.5 ay oldu alalı ön tekerden virajlarda cayır cayır ses geliyor bu lastik havası indiğinden mi yoksa ömrü mü doldu bu lastiğin 1.5 ayda? Bir sorum daha olacak bisikleti sürerken bazı viteslerde ön göbekteki zincir attırıcıya değiyor ve ses geliyor bu sorunu nasıl halledebilirim. Biraz fazla oldu sorular yardım eden olursa çok minnettar olurum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• dış lastiğin dışında kaç psi ya da bar basman gerektiği yazar.
  • # Lastiğin ötmesi bir sorun değil, ömrü bitmiş olamaz. Havalar sıcak, zemin sıcak.
    # Vitesleri doğru kullanıyor musunuz?
     Bisiklette teker hava basıncı ne kadar olmalı?
    - Eğer doğru kullandığınız halde sürtme var ise;

# Arkadaşın dediği gibi lastiğin üzerinde yazar.

• Lastiğin yanağında yazar.

• Lastikte yazar.
  • Bu guzel bir konu, benim gibi butun lastiklerin araba lastigi gibi 30-35psi araliginda sanan cahiller cikabilir. Bisiklet lastikleri ortalama 50-80psi araliginda basmak lazimmis, buda her lastigin yaninda yazarmis. Agirliginiza gore bu aralikda birsey basin max sinira yallasmadan.
    Az basarsaniz benim gibi 30km lik yokda lastiginiz 7-8kere patlar, kalbura doner.

• Ben 28 inç lastiğe 40 psl basıyodum benzinlikte yağ gibi akıyodu bisiklet

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • carraro sportive 224 benim bisiklet.arkaya 75 öne 70 basıyorum petrol ofislerinden
    edit: max 87 basılıyor
    edit2: 85 kiloyum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bonfiree -- 2 Eylül 2015; 16:12:46 >
  • arkadaşlar bisiklet hava basıncı zaten lastik üzerinde yazıyor detaylı anlattım videoda

https://www.youtube.com/watch?v=rp6LVC2Enlg
  • Arkadaşlar bisiklet lastik hava basıncı LASTİK ÜZERİNDE ne kadar hava basıncı olması gerek kaç PSI hava basılacak yazıyor. Dikkatli olalım gereğinden fazla hava basmayın

Kendinizi riske atmayın. Bilmeyen kişilere cocuklara anlatalım.

Detaylı sekilde video cektim anlattım bakabilirsiniz

https://youtu.be/rp6LVC2Enlg

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.