Şimdi Ara

BİSU BKM EXPRESS HAFTA İÇİ DAMACANA SU 1TL (İSTANBUL VE ANKARA)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
121
Cevap
7
Favori
7.826
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kampanya, 01.12.2016 – 31.12.2016 tarihleri arasında Bisu’nun mobil uygulamalarından yapılan alışverişlerde geçerlidir.
    Kullanıcının elinde boş damacana bulunmaması durumunda depozito ücreti talep edilebilir.
    Damacana su dışındaki ürünlerin satın alımlarında kampanya geçerli değildir.
    BKM Express ile satın alınabilecek damacana su markaları bölgelere göre değişiklik gösterir. Bu konuda tüm sorumluluk Bisu’ya aittir.
    Kampanyadan yararlanmak için Bisu mobil uygulması yüklendikten sonra ödeme adımında BKM Express seçilerek kart eşleştirmesi yapılmalıdır.
    Damacana su fiyatları marka bazında değişiklik gösterebilir. Kampanya kapsamında indirim yapılacak her bir damacana su için en fazla 10 TL indirim yapılır.
    Kampanyadan ilk 6.000 işlem yararlanabilir; belirlenen işlem adedine ulaşıldığında kampanya otomatik durdurulur.
    Aynı kişi ve/veya telefon numarası ve/veya adres kampanya kapsamında en fazla 4 adet indirimli damacana su satın alabilir. Aynı kişi ve/veya telefon numarası ve/veya adresin kampanyadan birden fazla yararlandığının tespiti halinde siparişler iptal edilecek ve indirim geri alınacaktır.
    Bu kampanya, BKM Express üyesi bankaların kampanyalarıyla birleştirilebilir.
    BKM ve Bisu, kampanya koşullarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

• damacana ücreti istemeyen firma var mı
  • aynen bende damacana da pompa da. İlk defa alacak olsam, hadi pompayı kendim aldım, damacana ücreti bütün firmalarda var mı?
  • İlk defa damacana alacam bu kampanya ile. Evde boş damacana falan yok hayat su sipariş etmeyi düşünüyorum damacana ücreti dediğiniz şey ne kadar oluyor?
  • Noldu bu bkm ye ya coştu adamlar
  • ilk siparişi verdim Atatürk orman çiftliği 1 tl bakalım problem olacak mı , ödeme sayfasında bkm ile ödeme yaptım 1 tl olarak gözüktü sipariş verdim
  • İyi kampanya teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheWazZ

İlk defa damacana alacam bu kampanya ile. Evde boş damacana falan yok hayat su sipariş etmeyi düşünüyorum damacana ücreti dediğiniz şey ne kadar oluyor?

10tl oluyor. Isin bitince ariyorsun firmayi gelin alin damacanalari diyorsun damacanalari aliyorlar sana parayi geri veriyorlar. Benim aldigim su firmasi boyle anlatti ama daha geri vermedik(sanirim hayatti)
  • Verdim simdi siparis ama tek tek vermek gerekiyor malesef. Onceki kampanya da 2şerli soylemistim, bunda 2 tane soyleyince 1tanesinin tam parasini istiyor
  • siparişim az önce geldi orman çiftliğinden , yanında da hediye olarak 12 li minicik sulardan getirdiler şaşırdım....haber verene teşekkürler güzel fırsat
  • Hopiyi unutmayın 1-50 arası paracık veriyor
  • 1 hopi kazandık:)))
  • darnglove D kullanıcısına yanıt
    Baska marka damacana aliyormu
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZhanChi

quote:

Orijinalden alıntı: TheWazZ

İlk defa damacana alacam bu kampanya ile. Evde boş damacana falan yok hayat su sipariş etmeyi düşünüyorum damacana ücreti dediğiniz şey ne kadar oluyor?

10tl oluyor. Isin bitince ariyorsun firmayi gelin alin damacanalari diyorsun damacanalari aliyorlar sana parayi geri veriyorlar. Benim aldigim su firmasi boyle anlatti ama daha geri vermedik(sanirim hayatti)

Hayat su damacana iadesinde %50 kesinti yapıyor
  • Bu arada saka, damla,sirmada damacana degisimi ucretsiz demis.ben de pinar var damladan su isteyecegin bakalim
  • bir tane boş damacana vardı onunla aldım , acaba damacana ücreti istemeden alabileceğim markalar neler cünkü başka damacanam yok maalesef
  • 1 tane hayat sudan sorunsuz aldim, haber verdiginiz icin tesekkurler
  • hopi kampanyasi ile birlesmiyormus deneyen varmi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: gül_mcd

hopi kampanyasi ile birlesmiyormus deneyen varmi ?

Bkm ile hayat su aldim hopi kampanyasindan 1 tl geldi bana
  • quote:

Orijinalden alıntı: ottomanturk06

quote:

Orijinalden alıntı: gül_mcd

hopi kampanyasi ile birlesmiyormus deneyen varmi ?

Bkm ile hayat su aldim hopi kampanyasindan 1 tl geldi bana

mh ikisi birlesmiyor dedi bende denedigimde bkm kampanyasi cikiyor hopi kampanyasi gorunmuyor siparisi verdiginiz gibi hopi kazandiniz mesajimi geldi ?

not : denedim 10 hopi kazandiniz diye mesaj geldi super :) aoç bakalim 12li su hediye getiricekmi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gül_ym -- 2 Aralık 2016; 14:52:04 >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.