Şimdi Ara

BİSU BKM EXPRESS HAFTA İÇİ DAMACANA SU 1TL (İSTANBUL VE ANKARA) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
121
Cevap
7
Favori
7.843
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Süper. Aytaç su siparişi verdim. 1 de hopi geldi. Su bedavaya gelmiş oldu.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim bölgemde kampanyaya dahil olan sucu yokmuş. O yüzden olmuyormus.uygulamada firmanin karşısında kredi kartı sembolü olması lazimmis

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aktivasyon yaptıktan sonra program açılmıyor :S. Nougat ile uyumsuz galiba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçen kampanyalardan kalma hayat su damacana vardı elimde. Kampanya ile sipariş oluşturdum. 1 tl de hopi geldi. Su tamamen beleş oldu. Gelen kelli felli adam suyu bıraktıktan sonra bakıyor bana. Dedim hayırdır. Ücreti bekliyorum diye karşılık verdi. İnternetten sipariş verilerek ödemesi yapıldı dedim. Bize niye haber vermiyorlar, ödeme yapılmadıysa tekrar mı gelecem diye söylenirken merak etme sorun olmaz diyerek yolladım adamı. Bence bu durum çok can sıkıcı.
  • tşkler
  • İlk gün aoç sipariş verdim, şimdi kalkmış bisu'dan, getirmiyor artık.
  • koru damla siva gürpınar hangisi iyidir
  • quote:

Orijinalden alıntı: elk-elektronik8606

koru damla siva gürpınar hangisi iyidir

Korusu iyidir hocam ama bkm ile ödeme olmuyor onda sadece nakit secenegi var een azindan bizim burasi için o sekilde çıkıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: oski32

quote:

Orijinalden alıntı: elk-elektronik8606

koru damla siva gürpınar hangisi iyidir

Korusu iyidir hocam ama bkm ile ödeme olmuyor onda sadece nakit secenegi var een azindan bizim burasi için o sekilde çıkıyor

saolun.burda sıkıntı yok hocam 1tl onuda hopiye geri yüklüyor.
  • Herkes damacana degisim bedeli istiyor

• Aytaç damacana vardı evde zaten, 1 TL'ye sipariş verdim 1 TL de hopi geldi. Zaten Morhipo'da hopi kullanacaktım. Kısaca su bedavaya geldi
  • Her alışverişe Hopi veriyor mu? Benim ilk siparişime hopi verdi ama sonrakilerde yok.

• İstanbul Avrupa yakasındayım, hayat su dan 1 liraya sipariş verdim, aynı gün akşam arayıp su kalmadı yarın sabah 9da dediler, sabah 10.30 oldu gelmediler, arayıp yardırdım, ucuz etin yahnisi değil suyu bile olmaz. Madem mırın kırın edeceksin niye anlaşıp kampanya yapıyoruz ayağına vaktimi çalıyorsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: muratseker

Her alışverişe Hopi veriyor mu? Benim ilk siparişime hopi verdi ama sonrakilerde yok.

her alışverişe veriyor sipariş etresi gün yükleniyor 24 saat sonra tam
  • Saat 18 civarı Hayat su'dan sipariş vermiştim, hala gelmedi. Muhtemelen arada kaynadı. Kampanya böyle yapılmıyor maalesef. Bisu ile de görüştüm, hemen ilgileniyorum dedi ve bir daha aramadı. Rezalet ötesi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: slickman

aynen bende damacana da pompa da. İlk defa alacak olsam, hadi pompayı kendim aldım, damacana ücreti bütün firmalarda var mı?

Damlada yok, hayatta var ama inda da 3 damacanaya 1 damacana hediye kampnyasi var, ayni seye geliyor aslinda.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar hayat sırma damla korusu var bölgemde. Evde damacana yoksa damacana ücreti ne kadar bilen var mı?

• 8 yada 10 lira diye biliyorum yeni damacana almak. alın 1 kere bişey olmaz. zaten bisu'da sürekli kampanya oluyor. 6 kez kampanyalardan yararlanıp almıştım. şimdi bkm ile tekrar alıcam 4 tane alsam kar.
  • şu an devam ediyor mu annemlerde hayat var ona hayat alabilirmiyim acaba
  • hopiler yüklenmezse teslimattan 24 saat sonra hopiyi arayın size gönderirler. gelen mesajı saklamakta yarar var.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.