< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burhJ -- 4 Mayıs 2021; 18:38:55 > |
Bitay borsasına yatırdığım LTC (litecoin) hesabımda gözükmüyor.
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
-
-
Hocam biliyorum ben de zaten. 2 yıldan fazla süredir kriptodayım. Binance okex huobi ftx dışı asla tavsiye etmem ve kullanmam. Ancak ibana çekim yapabildiğim tek yer bitaydı. Acelem vardı bi hata ettim gönderdim. Neyse tecrübe olur artık. Ayrıca twitter da vs olay olmaya başladı. Parasını yavaş yavaş alabilenler var. Geç de olsa alabilcegimi düşünüyorum. Alamasam da problem değil o kadar. 100K üzeri bakiye yatırmış olanlar var. En cok onlara üzülüyorum.
Ayrıca şöyle bi not ekliyim. Şuan bitay da olan problemler vebitcoin deki ile aynı. Makas açma. Kârina 5 sn lik alsat lar vesaire. Bitay da aynı vebitcoin gibi sadece rakamlar ile çalışıyor. Bakiyesi eksiye dusebiliyor yani. Bitay da parası olan varsa en kisa zamanda cekmesini tavsiye ederim. Son olarak yardım tavsiyesi bulabilceginiz şu grubu da bırakıyım
Param gittiginden beri niyet ettim , tum parasini sokan herkesi veya sokacak herkesi bilinclendirip piyasadan cikaricam. Elimden geldiğince tabi
-
Eyvallah kardeşim anlık para çekmek için insan bazen risk alabiliyor haklısın. Bu arada işbankası para çekme falan gördüm sanki haberlerde coin sitelerinden gibi ama bi araştır istersen.
-
Paribu da vs dakikasinda ibana cekim yapilabiliyor sanırsam zaten. Parayı alayım gecicem. Ama ben olsam turk borsalarinda durmam artık 😅 -
yorumlara bak nasıl da hemen çamur atmışlar ben de yaklaşık 1.5 senedir Bitay kullanıyorum ama bir sorunla karşılaşmadım sorunu çözülmeyen dostum da olmadı. En ufak olayda Türk borsalara yersiz çamurlar atmanıza gerek yok. Üzerinden nerdeyse bir sene geçti adamlar şu an kendi coinini çıakrtıyor ve NFT pazarını kuruyor böyle kendini geliştirmeye çabalayan firmalara sahip çıkmamız gerekiyor
-
Kaç para aldın lan doğru söyle
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X