Şimdi Ara

Bitcoin 3000 doların altında.. Sıcak sıcak (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
110
Cevap
2
Favori
9.341
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • fırsat kaçtı sanırım =) 3.300 dolar oldu bir anda... ha düşmeyeceğininde garantisi yok tabiki
  • Fx ten daha riskli ne olabilir deniyordu bitcoin fenadan da öte..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: beytepeli06

birilerinin kara para aklama yöntemi olarak çıkarttığı bi para birimi olarak düşünüyorum...

eski yöntemler artık dizilere konu oldu ve deşifre edildi..

şimdiki yöntem bitcoin piyasası.. kara paraya alet olmayın...

resmen tanısaydık birikim için güzel bir yatırım aracı olabilirdi ama geçerliliği yok.. güvenilirliği yok...

cb danışmanı dolar konuşması yaptı geçen gidip dolar alabilirsiniz çok paranız varsa..

ytd

Ya kardeşim gecin bu ayakları Allah askına yok kara para aklamakmış yok kokain parasayımış falanmiş. Yıllarca fetocu badem bıyıklı abilerin somaliye zarta zurta bagis yapiyoruz, yok okul acıyoruz gencleri okutuyoruz diye Turk lirası topladı dolar topladı altın topladı bu neydi peki?

Hergün cebinden cıkarıp harcadıgın TL ile zaten birşeylere alet edevat oluyorsun. O zaman para kullanmayalım takas yapalım.

Bu konuda hic bir fikri olmayan insanlar yine kafasına göre atıp tutucaklar ama burda durum Bitcoin ethereum veya baska birsey degildi. Burdaki olay Blockchain teknolojisiydi.

Blockchain nedir derseniz düzenli biçimde veri kaydetmek için kullanılan bir ağ olduğunu bilin. Sadece para aktarma için yapılan veya para için kullanılan bir altyapı degildi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Rhego

quote:

Orijinalden alıntı: beytepeli06

birilerinin kara para aklama yöntemi olarak çıkarttığı bi para birimi olarak düşünüyorum...

eski yöntemler artık dizilere konu oldu ve deşifre edildi..

şimdiki yöntem bitcoin piyasası.. kara paraya alet olmayın...

resmen tanısaydık birikim için güzel bir yatırım aracı olabilirdi ama geçerliliği yok.. güvenilirliği yok...

cb danışmanı dolar konuşması yaptı geçen gidip dolar alabilirsiniz çok paranız varsa..

ytd

Ya kardeşim gecin bu ayakları Allah askına yok kara para aklamakmış yok kokain parasayımış falanmiş. Yıllarca fetocu badem bıyıklı abilerin somaliye zarta zurta bagis yapiyoruz, yok okul acıyoruz gencleri okutuyoruz diye Turk lirası topladı dolar topladı altın topladı bu neydi peki?

Hergün cebinden cıkarıp harcadıgın TL ile zaten birşeylere alet edevat oluyorsun. O zaman para kullanmayalım takas yapalım.

Bu konuda hic bir fikri olmayan insanlar yine kafasına göre atıp tutucaklar ama burda durum Bitcoin ethereum veya baska birsey degildi. Burdaki olay Blockchain teknolojisiydi.

Blockchain nedir derseniz düzenli biçimde veri kaydetmek için kullanılan bir ağ olduğunu bilin. Sadece para aktarma için yapılan veya para için kullanılan bir altyapı degildi.

destekleyici bir haber de bu olsa gerek;

https://www.kriptoparahaber.com/avrupa-birliginden-yeni-baslayan-blockchain-projelerine-yatirim/

• osiosborn kullanıcısına yanıt
    Veya Türkiyeye soksun. Nerden geldiğini sormuyorlar.

• yok mu arttıran 3.500 dolar oldu =)
  • jortanrattatta J kullanıcısına yanıt
    3.514
  • adam size hayatınızın sıcak fırsatını sunmuş, siz yine de kalkıp adama sallamışsınız

pes valla, bu forumu anlamak zor,
    keşke başlığı erken görseydim, 2 bitcoin alırdım şimdi 3500 tl temiz cepteydi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: quarisma2005

adam size hayatınızın sıcak fırsatını sunmuş, siz yine de kalkıp adama sallamışsınız

pes valla, bu forumu anlamak zor,
    keşke başlığı erken görseydim, 2 bitcoin alırdım şimdi 3500 tl temiz cepteydi.

bakmak var, görmek var, öküz trene bakar, tren yolunu görür

• Galatas4ray kullanıcısına yanıt
    Mekan sahibi kimdir?
  • hızlı kargo aynı gün teslimat varmış. 500 dolar gibi ucuz bir fiyata satılmış. Alan varsa idi hayrını görsün.
    Peki millete hakaret etme hakkını sana kim veriyor?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Açılın ben bilirkişiyim.

Bitcoin şu an ayı (düşüş) trendinde, kısa vadede alım yapılmaz. İlgileniyorsanız takip etmeye devam edin o sırada ne öğrenseniz kardır. 2000-2500'e düştüğünde duruma bakılır o zaman alım olabilir, yinede o zamanki vaziyet çok önemli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vanity Fair -- 15 Eylül 2017; 19:40:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nexcore

Mekan sahibi kimdir?

Ekran kartı üreticileri.Onlar kadar kazanan varmı sence

• Herbokolog DH timi birşeyi kötülüyorsa hemen almak lazım.

• quote:

Orijinalden alıntı: faruk

Herbokolog DH timi birşeyi kötülüyorsa hemen almak lazım.

bak bu iyiydi işte.. fırsat kaçtı mı sizce ? 2900 dolardan 3600 e geldi..
    yakın zamanda yine 3000 bandının altına ineceğini düşünüyorum.

Bekleyip göreceğiz hep birlikte..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2011: 1 USD

2013: 100 USD

2015: 250 USD

2017: 4000 USD

Sizler için araştırdım

Madem çıkarma maliyeti 1000 USD,

2011:2015 arası nasıl yapmışlar..

Adamların maliyeti ortalamasi 2011:2015 arası hesaplayınız.

Şimdi haberlerde sen , ben duymussak bizlere yüksek fiyattan vermek içindir .

Dikkatli olun.

Eldeki bulgurun kıymetini bilin.

• madenci bilgisayarları 24 saat boyunca ne iş yapıyor acaba. kimbilir hangi devletin istihbarat örgütüne hizmet ediyorlar. hangi devletin internet trafiğine ddos attack yapıyorlar. güzel yöntem.

• bladetor B kullanıcısına yanıt
    Sistem büyüdükçe algoritma zorlaşıyor ve maliyet artıyor. Yani ilk günden beri 1000 USD değildi. Sistem çok karmaşık. Kara para falan diyenlerin sisteme nasıl para sokulur, nasıl satılır gibi hiçbir şeyden haberi yok. Sıfır sermaye ile sırf para üretme izniyle faizli kredi veren bankalara kimsenin sesi çıkmazken blockchain hakkında böyle cüretkar açıklamalar yapılması ilginç.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.