|
Bitcoin aramalarında Diyarbakır üçüncü sırada
-
-
Kaçak elektrik le bitcoin madenciliği yapılıyor sa demek ki 😂😂
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Evet çok mantıklı.
-
benimde ilk aklıma gelen.
-
Bende elektriğe para vermesem beleşten Kazım yapsam her gun aratırım
-
Neden herkesin aklına ilk kaçak elektrik geliyor tuhaf değil mi? Demek bizim aklımıza gelen devletin aklına daha çok gelmesi lazım?
Karpuz ekmeyi bırakıp, bitcoin çıkarmaya başlamışız..
Umarım bu sanal saçmalık sıfırlanır.
-
Onlar parayı başka yasa dışı yollardan kazanıyor zaten bitcoin ile işleri ne ?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bunlar kaçak elektrik kullansın devlete çoğu yan gözle baksın sıkıntı yok, bize hergün yeni zam, ülkede adalet namına bir şey yok, birde
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yav birader ne saçmalıyorsun sana gelen zam bize de gelmiyor mu kaçak elektrik bir tek doğuda mı kullanılıyor ?quote:
Orijinalden alıntı: Guest-41D8E7635Bunlar kaçak elektrik kullansın devlete çoğu yan gözle baksın sıkıntı yok, bize hergün yeni zam, ülkede adalet namına bir şey yok, birde
Kaçak kullan tutan mı var 😂
Hükümete herhangi bir yaptırımda bulunamayıp büzülenler yine en rahat saldıracakları yerden kusmuşlar içindekilerini. Hiç şaşırtmadı. Hiç de değişmez. Bunlar genelde 'benim komşum da kürt ama' diye lafa başlayan tipler.
belki de gerçekler yüzdendir. "72,7'lik yüzdeyle Mardin, ilk sırayı diğer illere kaptırmadı. Kaçak elektrik kullanımında Mardin'den sonra diğer Güneydoğu Anadolu bölgesindeki iller geldi." ensonhaberTürkiye'de kaçak elektrik kullanım haritasıhttps://www.ensonhaber.com/gundem/turkiyede-kacak-elektrik-kullanim-haritasi
-
benim üni yıllarında tandığım kürt bir eleman vardı. elektrik bedava demişti. ahırları bile elektrikli soba ile ısıtıyorlarmış köylerde.
mining mi yapmayacak?
algı kasma! kürdlerin bayası kaçak elektrik kullanıyor. devlet oy alıcam diye her haltı mazur görüyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pskillercheto -- 21 Haziran 2022; 14:59:5 > -
bana da laf etmişler, ben ırkçı falan değilim hatta son mülteci olaylarından sonra bu ülkenin ana unsuru olan hiçbir millete laf etmem de adamlar her türlü ırkçılığı uapıp, değişik işler yapıp, ırkçı parti kurup bir de biri gerçek bir şey deyince, işlerine gelmezse saldırıya geçmyorlar mı kafayı yersin...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-41D8E7635 -- 21 Haziran 2022; 15:22:14 > -
herkesin görüşü farklıdır ama bir kesim özellikle belirli konularda imtiyaz veriyor.
bu gerçek. doğuda büyük kürt nüfusu var ve bu nüfusun çoğunluğu kaçak elektrik kullanıyor.
nasıl ki bizim burada Almancıların %80ni kaçak çalışıp alman devletinden haksız yere para alıyorlar ise ... bak şimdi kendi ırkıma mı ırkçılık yaptım? hayır. Allah'ın bildiğini, gözün gördüğünü mü yalanlıyalım?
-
Şaşırdık mı hayır
Algı mı? Konu google'a en çok bitcoin yazan şehir. Yorumlar neyin ne olduğunu gösteriyor. Kaçak elektrik kullanan varsa ilgili firma gitsin tespit edip işlem yapsın. Bu firmalar özel firmalar. Devlet değil. Senin sorgulaman gereken kısım 'başkaları kaçak kullanırken ben neden kaçak bedeli diye ödemek zorundayım' olması gerekir. Ama böyle ufak saldırılarda tepki görünce 'algı yapma!' ya da 'fedöcü müsün' gibi tepkilerle savurmayın. Gelin birlik olup karşı çıkalım her türlü hırsızlığa. Bir kesime bağırıp çağırmak mı doğru?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Kaçak elektrik le bitcoin madenciliği yapılıyor sa demek ki 😂😂
|
Bende elektriğe para vermesem beleşten Kazım yapsam her gun aratırım
|
Onlar parayı başka yasa dışı yollardan kazanıyor zaten bitcoin ile işleri ne ?
|
benim üni yıllarında tandığım kürt bir eleman vardı. elektrik bedava demişti. ahırları bile elektrikli soba ile ısıtıyorlarmış köylerde. mining mi yapmayacak? algı kasma! kürdlerin bayası kaçak elektrik kullanıyor. devlet oy alıcam diye her haltı mazur görüyor. |
Bunlar kaçak elektrik kullansın devlete çoğu yan gözle baksın sıkıntı yok, bize hergün yeni zam, ülkede adalet namına bir şey yok, birde |
belki de gerçekler yüzdendir. "72,7'lik yüzdeyle Mardin, ilk sırayı diğer illere kaptırmadı. Kaçak elektrik kullanımında Mardin'den sonra diğer Güneydoğu Anadolu bölgesindeki iller geldi."https://www.ensonhaber.com/gundem/turkiyede-kacak-elektrik-kullanim-haritasi
|
Neden herkesin aklına ilk kaçak elektrik geliyor tuhaf değil mi? Demek bizim aklımıza gelen devletin aklına daha çok gelmesi lazım?
Karpuz ekmeyi bırakıp, bitcoin çıkarmaya başlamışız.. |
benimde ilk aklıma gelen.
|
herkesin görüşü farklıdır ama bir kesim özellikle belirli konularda imtiyaz veriyor. bu gerçek. doğuda büyük kürt nüfusu var ve bu nüfusun çoğunluğu kaçak elektrik kullanıyor. nasıl ki bizim burada Almancıların %80ni kaçak çalışıp alman devletinden haksız yere para alıyorlar ise ... bak şimdi kendi ırkıma mı ırkçılık yaptım? hayır. Allah'ın bildiğini, gözün gördüğünü mü yalanlıyalım? |
Benzer içerikler
- whatsapp yedeklenen mesajları geri getirme
- hepsiburada premium ne kadar
- silo 2. sezon kaç bölüm
- whatsapp bildirim gelmiyor
- vpn instagram
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X