|
Bitcoin aramalarında Diyarbakır üçüncü sırada (2. sayfa)
-
-
iyide insanlar yalan mı söylüyor?
-
parayı aklamak veya aktarmak için olabilir
-
İlk 3 kaçak elektrik kullanan il; Urfa, Mardin ve Diyarbakır.
-
Kaçak elektrikle hangi coin için mining yapacaklarına karar vermeye çalışıyorlardır.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ırkçı turnusolu gibi haber olmuş
-
Bu savunman durumu meşru kılmaz. "ama başkaları da kullanıyor"
Bu muhabbeti de yiyen anlat burada yemez.
-
Bitcoin yine 20 bin altına gidiyor lo.
-
18 yıldır diyarbakırda yaşıyorum kaçak elektrik kullanan akrabam bile yok burada kimi kandırma çabası içinde bulanayım ?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Haha evet daha önce Diyarbakır'da yaşamasam bu dediğine inanırdım.
-
Doguda kacak kalmadi srketler trafoyu alip goturuor koylerde sehirler zaten sayaclar ayri yerde
Konutta kacak sifira yakin doguda
En buyuk kacak elektrik istanbulda sanayide suan
gocak elektirik cekmisem, vollaha poraya pora demiyem haa.. dövlet bize bahmiy ben de BTC mining yapıyem.. dövlet bahsa yopmayiz haa
-
Merkep çok oldukça doğudaki kaçak elektrik olmaya bedava kullanmaya hırsızlığa devam edicekler. Sorsan çoğu dövlet bize bahmii dicektir. Bi düzine bahane sayıcaklardır haklı çıkmak için bu belli ama sorun bunlarda deil. Fatura ödeyenlerin Hükümete devlete tek kuruş hesap sormak yerine zırlamaları. Bizim toplumun gücü kime yetiosa ona bağırması devlete gelince götü yememesi hatta bırak sormayı sandıkta bile tepki vermemesi. Az ulan az. Çalabilsem bende çalıcam elektriği bende bedava kullancam bu kadar merkebin oldu yerde az.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jubeii -- 23 Haziran 2022; 17:18:0 >
Elektrik olmayınca kârlı iş tabi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X