Şimdi Ara

Bitcoin'den yeni bir fırsat ! bitcoin gold geliyor.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.035
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir önceki fırsat haberinde bitcoin 2.700 - 2.900 arasında iken alınması gerektiği konusunda fırsat paylaşmıştım; şuan ki değer 4.150 dolar =) 1 hafta olmadı daha..

bir önceki haber

şimdi ki fırsat ise; bitcoin hardfork (çatallanma) bitcoin gold diye bir yapının oluşması. Btc geçmişte btc cash diye çatallandı. Btcsi olana btc cash verildi voleyi millet vurdu.

şimdi ki habere göre yine bir fırsat var. Bitcoin gold gelirse; btc kadar bitcoin goldunuz olacak.

https://www.kriptoparahaber.com/bitcoin-icin-yeni-hard-fork-catallanma-bitcoin-gold/

buyrun bu da yeni haber ! Umarım bu safer goygoy yapmazsınız

• Oleyyyyyyyyy
  • Bir gün bitleneceksiniz...

Bit ilacı bile fayda sağlamayacak ;;)
  • hocam ne diyon kargo ücretsiz mi ?
  • Anlamsızlık şurada,

Nereden alacağız?

Aldık, aldığımız yerin güvencesi nedir? Piyasayı denetleyen var mı yok ¿

Basit ve güvenilir bir anlatımı ve yöntemi yok bence..
  • kargo dahil.. aynı gün teslimat.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vindobona

Anlamsızlık şurada,

Nereden alacağız?

ilk sorunun cevabı;

nasıl alınır ? LİNK

2. sorunun cevabı; aldığın yer bir borsa sitesi; türk sitesi.. link te var açıklaması. siteye güvenmezsen ya da güvenemezsen, bitcoini kağıt olarak çıktı alıp sakla =)

• jortanrattatta J kullanıcısına yanıt
    son cümle şaka mı ciddi mi anlayamadım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: SPaCeLoRD

son cümle şaka mı ciddi mi anlayamadım :)

kağıt a çıktı alıp saklamak mı ? :) ben cidiyim =)) kağıt cüzdan.. Banka da saklamak için =) TIKLA
  • Ben yeni yeni yatırım araçlarına merak sarmaya başladım. Yani tecrübesizim. Bitcoin çabuk yükselebildiği gibi birden çok fazla düşebiliyorda. Bunu nasıl kestirecez. Ne olursa düşüyor. Ona göre düşünelim düşeceğini öngördüğümüzde düşmeden satarız.
  • p.m atıp; ben ölürsem bitcoin ime ne olur demeyin yahu

Sen uyursan Herkes ÖLÜR.. BTC ÖLMEZ !
  • 2500 den 4000 e 1 haftada cikmasi = sifir guven

para da aslinda ayni sey, ancak paranin arkasinda devlet destegi var ve kontrolu devletlerin elinde. bir devlet komple bitcoin e gecip destek garantisi vermedigi surece koca bir balon.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zengier

2500 den 4000 e 1 haftada cikmasi = sifir guven

para da aslinda ayni sey, ancak paranin arkasinda devlet destegi var ve kontrolu devletlerin elinde. bir devlet komple bitcoin e gecip destek garantisi vermedigi surece koca bir balon.

Güney Kore'den Bitcoin Haberi

aslında devletlerin olmaması, bence daha sağlıklı. Devlet garantisi dediğin noktalarda vergi vs gibi etkenler. burada ise merkezi olmayan bir para birimden bahsediyoruz.

2900 dan 4100 e çıkması ( 4600 den düştü) borsa gibi düşünülebilir.

• quote:

Anlamsızlık şurada,

Nereden alacağız?

Ah be yigido azıcık google.com dan arastirsan neler neler öğrenicende.....

Not: 1 yıldır bitcoin altcoin trade işi ile ugrasıyorum. Bu yorumları sagda solda görünce kahroluyorum. Bitcoin cebimizdeki TLden Dolardan Eu dan kat be kat güvenli ve gercekci.
  • zengier Z kullanıcısına yanıt
    Hocam 21milyon adet bulunmakta şuan %56 sının japonyada oldugu tahmin ediliyor. Geri kalanı diğer ülke nüfusunda bölüşülmekte ara ara keriz silkeleme yapiyorlar 4000 den 2900 a cekiyorlar fiyatı insanlar panik olup elindekini satıyor amaç para babalarının elindeki kagıt sayısını arttırmak. Normal borsalardada böyle durumlar mevcut ama kripto para piyasası daha hareketli. Alacaksın unutucaksın malzemeyi böyle birşey Bitcoin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rhego

quote:

Anlamsızlık şurada,

Nereden alacağız?

Not: 1 yıldır bitcoin altcoin trade işi ile ugrasıyorum. Bu yorumları sagda solda görünce kahroluyorum. Bitcoin cebimizdeki TLden Dolardan Eu dan kat be kat güvenli ve gercekci.

Yorumunuza aynen katılıyorum ve ilave olarak bişeyler eklemek istiyorum.

Arkadaşlar dünya küreselleşiyor, teknoloji gelişiyor..
    Önce bunun farkına bi varın.

Para bile dijital olacak zamanla...
    dubai de BTC ile ev satılıyor. E-ticaret devi Amazon ödeme seçeneği olarak BTC yi eklediğini açıklayacak yakında.
    Buna benzer bir çok haber görebilirsiniz google da.

Yaklaşık 4 aydır bende minning yapmasamda trader olarak yatırımımı bitcoin/altcoinlerde değerlendiriyorum.
    Herne kadar Litecoin e yatırım yapsamda, BitcoinGold da bittrex e düştüğü gün yapışacağım...

• quote:

quote:

Anlamsızlık şurada,

Nereden alacağız?

İyi diyorsun da yiğido, zamanında regulasyon öncesi fx ten çok kişinin ocağı söndü, burada önemli olan piyasa kontrol mekanizması ki soru sorduk artistliğe gerek yok

• quote:

quote:

quote:

Anlamsızlık şurada,

Nereden alacağız?

İyi diyorsun da yiğido, zamanında regulasyon öncesi fx ten çok kişinin ocağı söndü, burada önemli olan piyasa kontrol mekanizması ki soru sorduk artistliğe gerek yok

Bende onu diyorum yigido burda attıgın parayı iç edicek para babaları yok. Benim hikayem şöyle oldu belki soruna cevap olur gecen sene agustosta 600$ dan 2 tane almıştım sonra 400 e indi 700 e cikti tabi satmadim sürekli elimde tuttum 2017 de 1 ni satip alt para borsasına girdim ona gir buna cık öyle kazan böyle kaybet derken elimde 4 tane oldu şuan. Şuan 3 nü sabit tutuyorum 4800$ oldugunda satmadim 2900 oldugundada satmadım hedefim 10 bin ha 3 sene sonra olur 5 sene sonra olur sıkıntı degil çunkü girişim 1200 $ o parayı zaten alıp cokdan harcadım. 1 tanesiylede altlardayım bu kadar.

Bunun piyasası arz talep ne kadar insan alırsa zamazingonun fiyatı o kadar artar ,ha biraz düşer aman lan param gidiyor dersin satarsın o zaman düşer. Kontrol mekanizması sensin satarsan düşer fiyatı, alırsan yükselir ben alırım sen alırsın bakkal alır tüpçü alır bir bakarsın 10 bin olur.

Ha dersen yav bunun piyasası cok oynak param borsada olacagına cebimde olsun paperwallet yapar yazıcıdan cıktı alırsın onuda atarsın kasaya kumbaraya unutursun kendi kendine iner cıkar ama o degerini 3 de olsa 5 de olsa bulacak çunkü 21 milyon tane var altın belki biter petrol belki birgün biter ama bu mal hep yerinde duracak çünkü sen aldın ben aldım baskası aldı.

• büyük kazançların kayıpları da büyük olur , o nedenle bu tür işlere hiçbir zaman girmedim
    ne zengin olabildim ,ne de acımdan öldüm :)
    satmazsan zarar etmezsin politikası oluyor bu işlerde ,peki ya çok paraya ihtiyaç duyarsan ne olacak ?
    aksine bu işlerde alıp satanlar karlı çıkıyor (tabi ne zaman çıkılır ,ne zaman girilir bunu iyi bilenler kazanıyor)
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Anlamsızlık şurada,

Nereden alacağız?

Bende onu diyorum yigido burda attıgın parayı iç edicek para babaları yok. Benim hikayem şöyle oldu belki soruna cevap olur gecen sene agustosta 600$ dan 2 tane almıştım sonra 400 e indi 700 e cikti tabi satmadim sürekli elimde tuttum 2017 de 1 ni satip alt para borsasına girdim ona gir buna cık öyle kazan böyle kaybet derken elimde 4 tane oldu şuan. Şuan 3 nü sabit tutuyorum 4800$ oldugunda satmadim 2900 oldugundada satmadım hedefim 10 bin ha 3 sene sonra olur 5 sene sonra olur sıkıntı degil çunkü girişim 1200 $ o parayı zaten alıp cokdan harcadım. 1 tanesiylede altlardayım bu kadar.

Bunun piyasası arz talep ne kadar insan alırsa zamazingonun fiyatı o kadar artar ,ha biraz düşer aman lan param gidiyor dersin satarsın o zaman düşer. Kontrol mekanizması sensin satarsan düşer fiyatı, alırsan yükselir ben alırım sen alırsın bakkal alır tüpçü alır bir bakarsın 10 bin olur.

Ha dersen yav bunun piyasası cok oynak param borsada olacagına cebimde olsun paperwallet yapar yazıcıdan cıktı alırsın onuda atarsın kasaya kumbaraya unutursun kendi kendine iner cıkar ama o degerini 3 de olsa 5 de olsa bulacak çunkü 21 milyon tane var altın belki biter petrol belki birgün biter ama bu mal hep yerinde duracak çünkü sen aldın ben aldım baskası aldı.

alım satım için yerli ve yabancı güvenilir site hangisi sence hocam?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.