Şimdi Ara

Bitcoin fiyatındaki düşüş oyunculara yaradı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
4.661
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Alttan alanların dahi kritik seviyede zarar etmesi dileğiyle... Siz çipleri yok ederek ve dramatik düzeyde enerji harcayarak kendiniz hariç kimseyi düşünmediniz. O yüzden kendiniz dışındaki hiçkimsenin umrunda da olmayacaksınız.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bu ponzi sistemi de gündemden düşüp para yatıran kalmayınca batıp gidecek. Bir üretim yok, arkasında gerçek bir meta yok, spekülasyonlarla birilerini sömürme üzerine kurulu bir sistem.

• Bitcoin ile oyunculuk ne alaka ki? Mining etkisi biteli aylar oldu. Şuan Türkiye'de fiyatlar döviz nedeni ile gene yükseliyor.

• Karmakarışık hesaplamaları neden yapıyorlar.? Para basacaksan basarsın böyle karmaşık hesaplamalar ponzi düzeni olduğunu gösteriyor.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • dolar kazananlara bayram.bize değil.TL 2 haftada %10 daha değer kaybetti.hülooouğğğğ

• furkangunes04 kullanıcısına yanıt

Hocam kusura bakma da sen gta v oynayacaksın diye adamlar ekmeğinden vazgeçmez. Zamanında çok söyledim alın koyun kenara, madenden gelen para kartın parasını karşılıyor diye herkes güldü. Şimdi acır mıyım ? Acımam, oyuncu kimmiş..

• Bakıyorum, bakıyorum ama bişi göremiyorum.... neyse. Sorun ben de heralde....

• 2 yıllık eskimiş ürünlerin, çıkış fiyatına gerilemesine sevinir olduk 10'ar 100'er kart alanlar yüzünden.. Ederi zaten belirtilen fiyatların da altında aslında.

• Beddualarım tuttu beter olsunlar da bizim çakal satıcılar asla kart fiyatı falan düşürmez 

• Türkiye'ye yansıması 3 ay, ekran kartı almayın bekleyin

• Ülkemizin boktan ekonomisi ile o kartları yine alamayız. Bizlik bir şey yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TR_mahmutpek kullanıcısına yanıt

Yalnız gerçekten mahvoldu. Bir daha eski günler geri gelir mi, zor bence. Çelik kasaya koyup bir şey gelmemesini sağlayacaz pclerimize sonsuza kadar :)) Kimsede oyun isteği kalmadı öyle..

• Burada pek yansimaz zaten.

• Eth 2.0'a geçince ortalık ekran kartı çöplüğü olacak. Belki 2 ay sonra belki 5 ay.

• Bizim piyasanın maşallahı var.Lhr %100 unlock olunca saniyesinde tepki veren piyasamız şimdi bakıyorumda pek bir tepkisiz.

• Ben bu ülkede fiyat falan düştüğünü görmedim

• BigFella kullanıcısına yanıt

3 ay sonra dolar 25 lira olur yine alamayız merak etme.

• Yüce kratos beter etsin hepsini zengin olan olsun ve bitsin bu iş

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.