< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Bitcoin fiyatındaki düşüş oyunculara yaradı (2. sayfa)
-
-
Bu ponzi sistemi de gündemden düşüp para yatıran kalmayınca batıp gidecek. Bir üretim yok, arkasında gerçek bir meta yok, spekülasyonlarla birilerini sömürme üzerine kurulu bir sistem.
-
Bitcoin ile oyunculuk ne alaka ki? Mining etkisi biteli aylar oldu. Şuan Türkiye'de fiyatlar döviz nedeni ile gene yükseliyor.
-
Karmakarışık hesaplamaları neden yapıyorlar.? Para basacaksan basarsın böyle karmaşık hesaplamalar ponzi düzeni olduğunu gösteriyor.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
dolar kazananlara bayram.bize değil.TL 2 haftada %10 daha değer kaybetti.hülooouğğğğ
-
Hocam kusura bakma da sen gta v oynayacaksın diye adamlar ekmeğinden vazgeçmez. Zamanında çok söyledim alın koyun kenara, madenden gelen para kartın parasını karşılıyor diye herkes güldü. Şimdi acır mıyım ? Acımam, oyuncu kimmiş..
-
Bakıyorum, bakıyorum ama bişi göremiyorum.... neyse. Sorun ben de heralde....
-
2 yıllık eskimiş ürünlerin, çıkış fiyatına gerilemesine sevinir olduk 10'ar 100'er kart alanlar yüzünden.. Ederi zaten belirtilen fiyatların da altında aslında.
-
Beddualarım tuttu beter olsunlar da bizim çakal satıcılar asla kart fiyatı falan düşürmez
-
Türkiye'ye yansıması 3 ay, ekran kartı almayın bekleyin
-
Ülkemizin boktan ekonomisi ile o kartları yine alamayız. Bizlik bir şey yok.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yalnız gerçekten mahvoldu. Bir daha eski günler geri gelir mi, zor bence. Çelik kasaya koyup bir şey gelmemesini sağlayacaz pclerimize sonsuza kadar :)) Kimsede oyun isteği kalmadı öyle..
-
Burada pek yansimaz zaten.
Eth 2.0'a geçince ortalık ekran kartı çöplüğü olacak. Belki 2 ay sonra belki 5 ay.
Bizim piyasanın maşallahı var.Lhr %100 unlock olunca saniyesinde tepki veren piyasamız şimdi bakıyorumda pek bir tepkisiz.
-
Ben bu ülkede fiyat falan düştüğünü görmedim
-
3 ay sonra dolar 25 lira olur yine alamayız merak etme.
-
Yüce kratos beter etsin hepsini zengin olan olsun ve bitsin bu iş
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X