daha short girmek nedir bilmiyorsun, ahkam kesiyorsun. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bitcoin yine çakıldı, yatırımcı perişan (3. sayfa)
-
-
... mı acaba?
-
Bazı aklı kıtlar olayı Türkiye'ye bağlamış. Bu kadar zeka ileriliği görmedim. Amerikan borsaları çakılıyor. Kripto korele artık. FED faiz arttırmaya hazırlanıyor. Riskli hisseler elden çıkarılır böyle zamanlarda. Borsayı bile satıyor adamlar.
Lütfen forumdan defolup gidin. Yeriniz burası değil. Ha forumda kalacaksanız, bilmiyorsanız sorun. Böyle saçmalamayın.
-
Miningciler nasıl eğleniyor muyuz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sürekli çıkacağı garanti olduğu için sanırım yatırımcı perişan?
Coin borsasının yıllardır ne olduğu ortada, çıkıp da fiziksel bir formu olmayan şeyden ne bekliyordunuz biri anlatsın ya?
-
Kriptoya girme niyetiniz varsa bu zamanlar ideal. Herkes panik halindeyken aldığınız coinde zararınız minimum olur. Hiçbir zaman sıradan insanların diline düşmüş bir piyasaya girmeyin.
Eğer araştırmanızı yaptıysanız ve piyasaya girecekseniz şimdi girin. Yoksa kimseye coin piyasasını tavsiye etmeye çalışmıyorum. Sadece doğru alım zamanını basitleşirerek anlatıyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ne yazdım da ne anladın ben 4 senedir takip ediyorum yıllık enflasyonun üzerindeki kâr almak çocuk oyuncağı millete laf yetiştireceğiz diye piyasa terimlerinden bi habersin
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bütün ekonomi konularına bilen bilmeyen üşeniyor
trade edilen her şey yükselede bilir düşede bilir kimse perişan olmaz parayı koyanlar kendileri risk ile reward beraberdir hep
-
Şu dolandırıcılık ne zaman biter çok merak ediyorum.
-
biz hep long giriyoruz 15'de bitince oyun zevkli olmuyor. ama 30'da bitince hiç değilse bazen maçı çevirme şansımız oluyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E19076E5A -- 24 Ocak 2022; 9:20:57 > -
hakkaten asıl onlar beter olsunlar.
-
Bu piyasada dip yok. btc siz yazdığınızda 35k civarında. buradan 19k lara geldiğinde altcoins alan adamın dolar karşılığı yüzde 70-80 civarında erir gider.
-
Belki ekran kartlarını bi salarlar..
-
Ah canım yaa piyasada terimi de long ve short. Uzun al elinde tut yıllar sonra kazanırcılar gelmiş buraya kripto yüzbin dölor olacak valla bak diye ahkam kesiyor. Bir de akıllı gözükmek için Steve Jobs avatarı almış Arifimiz. Komik komik tipler.
-
FED 2008 ve 2020 de yaptığı parasal genişleme ile tüm dünyayı yüksek enflasyona mahkum etti.
Dünyadaki para hacmini ciddi arttırdı.
Şimdi faiz artışı ile bilanço küçültmekten bahsediyor ama omicron varyantı ile vaka sayıları yine tırmanışta.
ABD de istihdam verileri de istenilen seviyelerde değil. Yine de saatlik ücret artışı da yapmıyorlar enflasyon iyice azar diye. (Bizdeki gibi arttır ne olacak değil mi !)
Böyle devam ettiği sürece faiz arttırımı yapabileceklerini düşünmüyorum.
FED de çok sıkıştı ve sürekli enflasyon geçici geçici diyerek piyasaların gazını almaya çalıştı ama politika faizleri enflasyonun 28 katı. Kaç kez ve ne oranda faiz arttıracaklar da pozitif reel faize geçecekler.
Bence tüm dünyada ekonomik sistem ciddi bir krize doğru ilerliyor ve bu krizin gerçekleşmesinden de korkmuyorlar.
Korktukları tek şey bu enkazı kim temizleyecek.
Dünyada para o kadar bol ve ucuz ki kripto borsalarda millet parayı pul gibi oynuyor.
Dünyada enflasyonun önüne geçmek istiyorlarsa bu bol parayı ortadan kaldırmaları lazım ve bu işe kripto borsalardan başlamaları lazım.
-
Kriptodaki para toplasan 100 milyar dolardır. Fazlası değil. Marketcap değerine bakmamak lazım.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X