Şimdi Ara

Biten aşk Tekrar başlarmı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
8.800
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 10 aydır bir kızla beraberdim. Ama oyle eglenmek için yada vakit geçirmek için başlanmış bi ilişki değil. Sonunda evlilik düşünülen gayet ciddi bir ilişiki. Neyse bana çok güveniyodu. Ve bir ara ben guvenini sarstım. Asla benim ondan ayrılabilceğimi düşünüyordu. ve ben bir ara ondan ayrılmayı göze alabiliş bir çocuk izlenimi verdim hiç bi zaman ayrılmıycagımı bildiğim halde ve kız kendini kullanılmış hissetti gurur çok kırıldı ve benden ayrılmak istediğini soyledi. bende tamam dedim ama hala deli gibi seviyorum. kaç defa mesaj attım gorusmek istemediğnii artık herseyin bittiğini falan soyledi. Ama geçmişimiz çok güzeldi herşeyimizi paylaştık herşeyimizi benim ailem biliyordu onun yengeleri falan biliyordu gerçekten seviyorduk birbirimizi. Şu anda hala aynıyız ama yapamıyorum onsuz bir hayat düşünemiyorum.

Sorum şu boyle durumlarla karşılaştınızmı? belli zaman sonra 3 - 5 - 10 ay herneyse tekrar aşık olabilirmi yada zamanla gün gelir devran donermi çok kesin konusuyo ama beni sevdiğindende eminim. Sizce ilerde birşeyler olurda aramız tekrar düzelirmi zaman herşeye çare olaiblirmi hiç şahit oldunuzmu ?

• Ayrılarak başka birileriyle beraberlik kuran, tam evlenme arefesindeyken 5 yıl sonra dayanamayıp tekrar birleşerek sevgililerinden ayrılan ve evlenen bir çift tanıdığım var.

Ama sende olamaz bu.. Neden mi? 10 aylık ilişkide evlilik düşünülmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bakidoruk

Ayrılarak başka birileriyle beraberlik kuran, tam evlenme arefesindeyken 5 yıl sonra dayanamayıp tekrar birleşerek sevgililerinden ayrılan ve evlenen bir çift tanıdığım var.

Ama sende olamaz bu.. Neden mi? 10 aylık ilişkide evlilik düşünülmez.

Topiği açan kaç yaşında bilmiyorum genel olarak konuşcam.Mesela 27-28 yaşında insanlar 10 aylık ilişkiden sonra evlilik düşünür 10 ay gayet uzundur bence.20-21 yaş için kısadır tabi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sukubi1907 -- 6 Ağustos 2009; 2:00:32 >
  • hiç bir ilişki bir diğeri ile kıyaslanamaz sen gerçekten seviyorsan bunu tüm samimiyetinle söyle gerisi kıza kalmış
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zayber

hiç bir ilişki bir diğeri ile kıyaslanamaz sen gerçekten seviyorsan bunu tüm samimiyetinle söyle gerisi kıza kalmış

Hiçbir ilişki diğeriyle kıyaslanamaz.

Şu aralar tam aradığım cümleydi bu teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: They Will Return

quote:

Orijinalden alıntı: Zayber

hiç bir ilişki bir diğeri ile kıyaslanamaz sen gerçekten seviyorsan bunu tüm samimiyetinle söyle gerisi kıza kalmış

Hiçbir ilişki diğeriyle kıyaslanamaz.

Şu aralar tam aradığım cümleydi bu teşekkür ederim.

Benimde sorunum bu herkezi onunla kıyaslıyorum bana kusursuz geliyo. sanki ondan sadece bir tane var ve asla onun gibisi gelmiycek gibi geliyo.
  • sadece başlığı okudum..

bence istersen başlar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yine yeniden foruma devam :)
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • başlar arkadaşım başlar bak 3yıldır bir ilişkim var deliler gibi seviyorum sevmiyorm değil o da seviyo biliyorm ve benim salaklığım yüzünden çok büyük bi kavga ettik 1 ay önce ve aramız limoniydi ama hergün konşuyoduk ve az önce benden zaman istedi ben ne yapıyım he söler misin
  • Olabilir ama bence olmamalı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: stifflers

başlar arkadaşım başlar bak 3yıldır bir ilişkim var deliler gibi seviyorum sevmiyorm değil o da seviyo biliyorm ve benim salaklığım yüzünden çok büyük bi kavga ettik 1 ay önce ve aramız limoniydi ama hergün konşuyoduk ve az önce benden zaman istedi ben ne yapıyım he söler misin

ustam kesinlikle zaman ver bendende istemişti vermedim o zamanı ve ayrıldık. kesinlikle zaman ver
  • Eğer iki taraf da seviyorsa başlar
  • Keşke olsa , şimdi yanımda olurdu...

Diyerek yatağıma gidiyorum ki onu düşünürken bilinçaltım o rüyama girebilsin , saygılar iyi geceler.

Darısı diğer özlemlilerin başına...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Beatles -- 6 Ağustos 2009; 3:19:59 >
  • Aynı Olay benımde Başıma geldi ama benim sonum seninkinden biraz farklı bitti kız şu an başkasıyla cıkıyor ve ben az daha tahtalı köyde tatil yapıyor olucaktım sıcakta
  • Kızın güvenini sarsman kötü olmuş.Kızlar böyle konulara değer verir.Ama oda seviyorsa herşeye rağmen bu iş olur . Sen git bence paşa paşa özür dile aslında senden ayrılamam ama öyle göründüm sana test etmek için veya vs vs salla bişeyler .Sakın kızı kaybetme .Bi kere giderse kendini toparlayamassın . Benim başımada geldi . Çok kötü bi duygu hemde sebepsiz yere ayrılmak
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.