Don't trust. |
bitti (2. sayfa)
-
-
Bu tarz yanıltıcı reklamların yaptırımı yok mu? O 3 hesap süresiz ban yemeli bence. Telefon numarasıyla kayıt olunduğu düşünülürse sürekli yapılabilecek bir şey değil.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Fiyatlar iyi ama aldanmamak lazım. 20.000 mAh değerinde Xiaomi hızlı şarj özellikli powerbank almak daha mantıklı.
powerbanklar popüler olmaya başlayalı heralde bir 4 5 sene olmuştur. İlk zamanlar da Xiaomi aldım iyi ki almışım . Gerçekten çok sağlam lar.Bende geçtiğimiz sene type c destekli olan 3. nesilden aldım kendime.En az bir 5 arkadaşım almıştır hepsi çok memnun Bu nedenle bana powerbank soranlara direk xiaomi alın diyorum.Diğerleri ucuz belki ama çok uzun ömürlü olmadıkları bir gerçek.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Arbalethttps://forum.donanimhaber.com/trust-gxt-838-azor-oyuncu-klavye-mouse-set--146092632
https://forum.donanimhaber.com/trust-oyuncu-kulakliklarinda-firsatlar--146104628
USR.
Redd06
samoşş
Trust konularında konuyu açıp beraber mesaj yazmanız ne hoş.
Yeter artık ya her yer dolandırıcı kaynıyor. Bir ürün alıcam altındaki yorumları okuyorum yüzde 90'ı fake. Ne lanet insanlar bunlar ya.
-
Trust powerbankmı Allah aşkına -
Neler dönmüş serhat ya
Anladığım kadarıyla RiverTek satıcısı bu şahıslar yanlış bakmadıysam ilanlar hep aynı satıcıya ait
Adamlar reklam mı yapıyor bir fikrim yok ama benim aldığım Trust Omni geldi.
54.90 a almıştım bir tık yükselmiş.
Cihaz oldukça kaliteli göründü bana. İçinden hem mikro usb hem de usb c kablo çıktı.
Fener özelliği olduğunu fark etmemiştim. QC 3.0 özellikli olduğunu anlamamıştım açıkçası bu da çok iyi oldu.
Hızlı kargolandı ve sorunsuz teslim edildi, güzel bir sıcak fırsattı bence.
Teşekkürler konuyu açan arkadaşa.
-
Linkini attığım firmada arkadaşım çalışıyor
Linkleri ben paylaşıyorum haberim oldukça
Diger yazan arkadaşlar ile bağlantım yok
Amacımız yukarıdaki ölücu arkadaşlardan uzak ihtiyacı bulunan kitleye hitap etmek
Açtığım urunler piyasaya göre iyi fiyatlı urunler
Iyi günlerde kullanın
Rica.ederim -
Teşekkürler hocam paylaşım için.
Ben de bu meselenin mantigini anlamakta zorlanıyorum.
Fiyat sıcak fırsat mi degil mi o önemli.
Daha ucuzu varsa link ver, daha ucuzunu bulamayınca da böyle şeyler yazıyor adamlar.
Amaç üzüm yemek değil ki bağcıyı dövmek.
Diğer yandan da hep söyle düşündüm ben; fiyat çok uygunsa firma düzgün çalışıyorsa firma çalışanlarının başlık açmasının ne gibi bir zararı var ki? Neden bu hınç?
Teşekkürler tekrar. -
quote:
Orijinalden alıntı: ardack
Bu mesaj silindi.Buyrun hocam konuşun lütfen söz sizde.
Daha uygunu varsa iade edip sizin önerdiğiniz siteden alacağım. Bu arada Trust ile hiç sorun yaşamadım oldukça kaliteli ürünleri olduğunu düşünüyorum.
-
baseus satılıyo ztn
-
Ben anlamadım burada linç edecek ne var ? İsteyen alır istemeyen almaz . Manipilasyon va demeye getiriyorsunzu da bence burada bu tarz birşey yok . Ha biraz fazla pohpohlamış ürünleri buna katılıyorum ama sanki fake -çakma ürünün reklamını kasten yapıyormuş gibi bir yaklaşım yanlış !
-
DH İFŞA TEAM
-
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi USR. -- 5 Mart 2021; 9:24:47 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X