koskoca amazon hb,trendyol'un mıçında geziyor. yapsana bağımsız olarak adam gibi indirim. ayıp yaw nedir Alalh aşkına hb trendyol n11.com'un 10-20-30 kuruş altına indirim yapmak |
[BİTTİ] Amazon TR - Gülümseten Cuma Haftası (Black Friday) | 20-27 Kasım (77. sayfa)
-
-
Hakkaten öyle , amazon'da bizim türk sitelerine uydu , adına hiç yakışmayan bir politikası var başından beri öyle
-
quote:
Orijinalden alıntı: endülüs_farukikoskoca amazon hb,trendyol'un mıçında geziyor.
yapsana bağımsız olarak adam gibi indirim.
ayıp yaw nedir Alalh aşkına hb trendyol n11.com'un 10-20-30 kuruş altına indirim yapmak
Alıntıları GösterGeçen sene yanılmıyorsam bu dediğiniz "bağımsız indirim " olayını yaptılar. LEGO setleri için konuşuyorum. Çok iyi fiyatlar vardı black friday zamanında. Atıyorum o zaman dolar 5 TL ise 2 TL miş gibiydi fiyatlar. Bu sene çıktı herhalde bu olay ne zaman Hepsiburada vs indirim yaparsa maksimum 3 saat sonra Amazon da yapıyor. İşin kötüsü HB de adam gibi indirim yapmiyor. :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
https://www.amazon.com.tr/dp/B08H8X5PNF/ref=cm_sw_r_wa_apa_fabc_tP.UFbBXG0K7E
bu laptopu aldım bugün akşam. yeniliyodum sayfayı şansa stok açıldı. satın aldım sonra stok bitti yine kapandı. inş sağlam gelir.
-
Ne kadara aldınız.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: selcuklu50Ne kadara aldınız.
TOPLAM
4.599,00 TL
-
sinir krizi geçirtti o laptop alınmıyorda kafa buluyor amazon her şerde bi hayır var
-
Hocam genel olarak öyle ama. Biraz da kovalamak gerekiyor. Misal sıfırı 400 lira ayakkabıyı ben 207 liraya aldım. 15kg kedi mamasıyla aynı fiyat olan 15x1kg şeklinde aldım.
Başka sitede 7 8 liraya satılan yaş mamaları 4 liraya aldım.
Bir dolu ıvır zıvır aldım hepsi piyasanın çok altındaydı. Sadece aramak gerekiyor. Yok gülümseten cumaymış yok gerdek gecesi pazarsiymiş yok perişan olan perşembeymiş. Onlara pek inanmıyorum hocam ben
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: endülüs_farukikoskoca amazon hb,trendyol'un mıçında geziyor.
yapsana bağımsız olarak adam gibi indirim.
ayıp yaw nedir Alalh aşkına hb trendyol n11.com'un 10-20-30 kuruş altına indirim yapmak
Alıntıları Göstersıkıntı şu ki amazon global'de koskocaman bizim tr piyasasında şuan fazla sesini çıkarmıyor asıl türkiye e-ticaretinde büyük pasta sahibi olanların arkasında takılıyor.
-
-
yiğidi öldür hakkını yeme .evt o konuda haklısınız.
demek istediğim AMAZON gibi firmanın bazı ürünlerde de olsa indirimlerde hb veya trendyol gibi firmaların peşine takılması
buna ihtiyacı mı var .hiç sanmıyorum
-
ben aldım bundan, gayet hızlı dolduruyor
-
-
Güzel indirim yapmıyor ki amazon. HB'nin yaptığının 1 lira eksiği, mediamartk'ın yaptığının 30 kuruş aşağısı
-
https://www.amazon.com.tr/dp/B07T8HJVY8/ref=gbps_tit___a901b055?smid=A1UNQM1SR2CHM
MSI MPG X570 GAMING EDGE WIFI AM4 DDR4 4400 mhz (Oc) 2x M.2 USB 3.2 HDMI RGB ATX
Fırsat Fiyatı:₺1.550,00
-
Bu ürünün VRM'leri başarısız gözüküyordu open airflowda olmasına rağmen 100 derece görüyordu. Yenilendi mi bilmiyorum ama önermiyorlar.
-
Patriot Burst SSD 480 GB Burst, 2.5” Solid State Drive, SATA III, 6Gbps
https://www.amazon.com.tr/dp/B07D5BY4CK/ref=gbps_tit___09e41538?smid=A1UNQM1SR2CHM
Fırsat Fiyatı:₺395,58
-
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X