Bana nedense karınız sizi aldatıyormuş gibi geldi. Bir avukatla görüşün sizi bu süreçte yönlendirsin, eğer aldatıyorsa bu konuyu da avukatla konuşun. |
Bitti Arkadaşlar Boşanıyoruz, Desteğe İhtiyacım Var (5. sayfa)
Bitti Arkadaşlar Boşanıyoruz, Desteğe İhtiyacım Var
(En Son Oy Tarihi: 11.5.2024)
-
-
Taşlar yerine oturmuş daha ne istiyorsun aynı durumdayım itmesem gitmeyecek benim kızım olduğu için dayanmaya çalışıyorum biliyorum bir gün bende bunu yaşayacağım hayırlı uğurlu olsun hiç düşünme..
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Esinizin evli oldugunuzdan haberi var mi? Her seyi siz yapiyorsunuz bu nasil evlilik. En basindan beri boyleyse iyi dayanmissin 6 sene. Baska kiz bulamam diye mi korkuyorsun bilmiyorum ama zaten bu yaptiklarinla bekar yasamak ayni sey. En azindan cebinde para kalir, yeni bir kadin bulana kadar bekar takilirsin imo. Bu evliligi kurtarsan ne olacak ki?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben çoktan boşanmıştım sen iyi sabretmişsin AMA son hareketi bi umut yarattı, bence bi şans ver durumu gör sonra olmazsa yine boşanırsın.Aklın geride kalmamış olur.
ek:Yukarıda arkadaş söylemiş, benim de içimden geçti ama dillendirmedim,araştırabilirsen aldatma olayı var mı bir araştır.Umarım yoktur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alperhan52 -- 11 Kasım 2020; 19:2:59 > -
Bir kadın seni mutlu etmiyorsa mutlu ettiği başka biri vardır.
Bu milyonlarca gözlemden dökülen gerçektir.
Düşün altında bir kayık var, gökyüzünde kürek çekiyorsun. Bir yere varabilir misin bu şekilde?
Biraz beynini çalıştır artık.
-
Şu çok net bir gerçek, erkek olarak görülmüyorsun. Boşan veya devam et ama o kadının gözünde erkek değilsin. Şu anda vazgeçtim demesi de seni sınaması. Veyahut da boşta kalmaktan korkması. Emin ol birini bulduğunda, gözünde erkek olarak gördüğü birinden ilgi aldığında senden kopmak için her şeyi yapacaktır. Hipergami bunu gerektirir.
Yaptığın en büyük hata ise onu tekrar etkilemeye çalışman. Şunu şunu yaparsam, ters tepki verirsem veya tepkisiz kalırsam beni tekrardan sever veya erkek olarak görür tarzı bir düşünceye kapılman çok yanlış. Oturup izlediğin çaydanlıkta su kaynamaz. Bırakman en doğrusu. Göğsün dik yürürken dönüp arkana bakıp içten içe "etkiledim mi acaba" diye düşünmeni bile hissediyor bu kadınlar. Sadece kendini düşünmelisin
Bir şeyler konuşulup çözüme bağlanmayacaksa uzatmanın gereği yoktur. Hazır iki taraf anlaşmışken daha fazla yıpranılmadan bitirilmeli diye düşünüyorum.
Okurken içim daraldı hocam :( Bekara karı boşamak kolay derler tabi ama sevgi görmediğiniz ve göstermek isteseniz de gösteremediğiniz bir ilişki ne kadar sürebilir ki? Ben böyle bir şey yaşasam ayrılmak isterdim düşüncesindeyim. Ufak tartışmalar hep olur fikir ayrılıklarından dolayı ama sizin ilişkideki sorun sevilmiyor olmanız.
Kesinlikle boşanmalısın eminim senin kıymetini bilecek bi insan karşına çıkacaktır.
-
Okumadan halen çocuk yapsın diyenler var şaka gibi, çoğunluğun dediği gibi bence çok bile sabretmişsiniz.
Burda eşiniz çok kötü birisi demek yanlış olur. Kanınız uyuşmuyor demek ki. Bu ilişki 6 ayda değil, 6 yıldasınız. Yıllar sonra boşandım demek istemiyorum yazmışsınız ama zaten yıllar geçmiş. Aklınız gerçeği kabullenmek istemiyor ve objektif bakamıyorsunuz.
Burda boşanalım demesi yıllar sonra sizi serbest bırakıp mutlu olmanızı istediği tek an fikrimce. Yara bandını sökmek gibi, ilk başta acıtacaktır ama sonra iyileştiğinizi görecekseniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SLIFE -- 11 Kasım 2020; 19:29:24 > -
Çocuk yoksa hiç düşünme bile
Hayatta en büyük tecrübem biten bitmiştir, tekrar bitebilir
Unutmadan bitirirseniz hiç çirkinleştirme, eski defterleri açma, sen şunu yaptın bunu yaptın deme
6 yıl için teşekkür et ve güzelce ayrıl
Sen kazanırsın
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Psycho Cepkin -- 11 Kasım 2020; 19:30:47 >
20 küsür yıllık evliyim.tek söyleyeceğim şey bir evlilikte 2 yıl ilişki yoksa sıkıntı büyüktür ve her yöne çekilip düşündürür.
Boşanmak hayırlısı olur bence.
-
Kanka çok iyi adamsın yaşayacak birini bul yaşatacağın değil
kaç kurtul hemen 3-5 ay sonra tekrarlar bu
-
Hocam istersen üzerine birde.... Haftada bir gelir temizliğini, yemeğini yaparım deseydiniz? Abartmasaydınız bu kadar.
Herşey ortak, zaten aranızda bir ilişki kalmamış, ne tazminatı? Çalışıyorsa ne nafakası? Çocuk bile yok ortada.
-
Dostum muhtemelen bipolar birisi ile evlisin. İki tane çok yakın arkadaşım ikiside bunları yaşadı. Boşan kurtar kendini derim. Dünya varmış diyeceksin gör
Hocam hep kendimi övüp karını yermişsin. Bu kadın bu kadar lanet bir kadın mı yani ? 6 seneni duygusuz bir kadın ile mi geçirdin yani? Kendini hiç eleştirmemişsin.Karına tuttuğun aynayı biraz kendime tutsan belki işler değişir. Kimse sütten çıkmış ak kaşık değil. Seninde vardır kusurun. Karının isyan ettiği noktalar vardır. Al karını güzel bir yerlere götür.Tatil yapın. 1-2 akşam baş başa kalın. Sende biraz kendini değiştir. Zamanla o da değişir.
Hayat kısa, boşa geçen 1 gününüzün bile hesabını yapmalısınız. Görüyorum ki sizin yollarımız boşa geçmiş. Daha fazla yaşınız geçmeden ayrılıp yeni sayfalar açmalısınız.
Dostum bu kadar iyi niyete desteğe çoğu şeyi yapmana rağmen hala bir çabası yoksa ve iki yıldır aynı yatağa yatmanıza rağmen bırak iki yılı bir kaç ay bile birbirinize sarılıp en azından sevişmediyseniz gerçekten bir sıkıntı var bence bu süreçte eşinin sadece seninle birlikte olup olmadığına emin olmak için takip edebilirsin( izin vs alıp iş yerinden). Bunu söylemek gerçekten beni de çok üzüyor ama özür dileyerek görüntü sadece hayatında senin olmadığını gösteriyor. Çok sevmişsin dostum. Bende evliyim yola çıkacağın iyi birini bulursun umarım.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X