Şimdi Ara

Bitti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.350
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DH Anonim -- 31 Ağustos 2022; 14:41:40 >

• Çok güzel lakin ölü pixel çıkmazsa.

• Gerçekten bu fiyata göre şahane bir ürün. Yanında hediye gelen klavye-fare set 150-200 TL'ye satılırsa 3200 TL'ye felan gelir monitörün fiyatı.

İmkanım olsa kaçırmazdım.

• 3bin tlye amazonda lg vardi. Hangisi daha iyi ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gigabayte monitör de güzel paneller kullanıyor genel olarak lg'den iyi, ama ses sorunu pixel hatası biraz daha yaygın.

• dh ve klasik link hatası offf harbi gına geldi

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Fiyat bedavadan biraz pahalı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hafta Sonu Ne Ara Bitti?
    2 ay önce açıldı
    Sonunda midtermler bitti
    geçen ay önce açıldı
    ay sonu param bitti :(
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Yazı okuyacak olanların tek çözümü monitörü ters çevirerek kullanmak oluyor haberiniz olsun. Monitör çok güzel ancak BGR layout olduğu için ClearType desteklemeyen hiçbir programda düzgün yazı okuyamazsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SanalKabus -- 6 Aralık 2021; 15:37:7 >
  • çok uygun ben almıştım yaklaşık 6 ay önce 3700 tl civarına. Bu kurla bu monitör bedava. Yazı ile ilgili hiiç sorun yaşamadım.

• dt.Taha kullanıcısına yanıt

Bende haziran ayında 3.000 TL ye almıştım sanırım, yazı ile ilgili bende hiç problem yaşamadım. Hatta bu monitörden iki farklı ürün kullandım, ikisinde de sıkıntı yaşamadım. Forumda kullanıpta sıkıntı yaşayan kimse var mı? Yoksa bu sadece kitabi bir bilgi mi?

• Kitabi bir bilgi değil Windows zaten ClearType kullandığı için problem yaşamazsınız. Ama ihtiyacınız olduğu anda bir programda ClearType kullanılamıyorsa bulanık bir görüntü ortaya çıkıyor.

• Font ile alakalı aklında şüphe olanlar için yazıların olduğu text ekranın görüntüsünü paylaştım.

Bitti
  • mpolat35 kullanıcısına yanıt

ekran görüntüsü olmaz fotoğraf çekmelisiniz.

• gomek G kullanıcısına yanıt

Telefonun kamerası ve açısı çok fark ediyor.

Bitti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.