Şimdi Ara

[ Bitti ] Lenovo Ideapad 720-15IKBR - Core i5, 8 GB, 1 To,AMD Radeon RX 555 - 360 Euro Herşey dahil. (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
597
Cevap
27
Favori
44.875
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Yani servis elemanının dediği iade sansınız varsa beklemeyın anakartında problem olabilir dendi takılan dıskle felanda alakası yok,Atasehırde yardımcı olabılecek varsa parasını verırım , aksi takdirde soyledıklerınızden birşey anlamıyorum ubuntu kurmak felan :D Düzgün windows kuramadık ubuntu ne olaki
  • Bios tuşunu kullananlardan öğren buraya yazsınlar da biosa görebiliyor musun ona bakalım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Frk_Plt kullanıcısına yanıt
    Cihaz kapalıyken Cihazın sağındaki deliğe uç kürdan kalem vb ile dokununca biosa giriyor lenovolarda

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • alimmm78 kullanıcısına yanıt
    Sonra napıcam :D anadolu yakasında olan bırı var mı ? getırıyım bakıversın halleder ise bir miktarda para verebılırım.
    Yarın gerı gonderıcem yoksa .Teknık servıse girse formata bıle 200 tl para ıster.

• Bios geliyorsa cihaza sahip bir arkadaş seni yönlendirsin disk ram kontrolü yap bakalım. Sorun büyük değildir belki bios açılırsa.

• Windows 10 bazen sorun çıkarabiliyor güncellemeden dolayı ben Ankara'da olmasam yardımcı olurdum en azından gönderim yapmadan birkaç husus denemekte yarar var. Hiç olmadı ben size şöyle yardımcı olurum üzerinde gelen hddyi kullanmadım ben ona ssd'me kurduğum windows 10'u kurayım siz onu takın bi deneyin çalıştırmayı, uzaktan en fazla bu kadar yardımcı olabilirim :) işiniz bitince hdd yi geri gönderirsiniz

• hollywood29 kullanıcısına yanıt
    eyvallah ustad sagolunda ugrasmıyım ben en ıyısı gerı gondermek bana ssd 300 tl kargodan 150 tl kur degısımındende 150 tl 600 tl boşa masraf olucak :D
  • Hocam windowsu nasıl kurdunuz

Benzer şekilde usb ye ubuntu yazdırın

Ubuntu linux gnu bir şletim sistemidir

Sonra usbden boot edin bakalım ne olalım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Açıkçası windows 10'dan kuşkulanıyorum ben o yüzden dedim, eğer cihazı beğendiyseniz windows tabanlı bir sıkıntı ise boşa masraf edeceksiniz, şirketteki 2 bilgisayarda ben windows 10 mavi ekran hatası aldım güncelleme sırasında bir yerde windows kendini bozabiliyor, format atıyorum sıkıntısız çalışıyor mesela

• alimmm78 kullanıcısına yanıt
    Dediğiniz şeylerı becerebileceğimi pek sanmıyorum ,iade en mantıklısı gibi duruyorda cıhaza mudahale ettıgımız için ıade kabul etmezlerse asıl sıkıntı o zaman olacak, tekrar kargo masrafı cıkacak bana olmadı lenovo servısıne gotureyım onlar artık net ıfade ederlerse anakart arızasını sonra ıade ederım .
  • Çok erken pes ediyorsun. Yakın mısın bana acaba neredesin?

• Frk_Plt kullanıcısına yanıt
    içerenköy/ataşehır/beykoz/kadıkoy ve cıvarındayımda sizin semt neresı ben getırebılırım .
  • hollywood29 kullanıcısına yanıt
    haklısınız benımde gorusum bu sekılde ancak format için usb taktıgımda ekran sıyah ekranda kalıyor masaustune gecmıyoryada formata baslanılamıyor
    4 saat felan ıslem yapmayınca bios kendını toparlıyor , masaustune gelıyor ancak tekrar kılıtlenıyor
  • Benim mekanları yazdın ama haftaya ancak gelebilirim o taraflara. Kötü oldu

• Hdd nasıl çıkarıyoruz arkadaşlar ilk deneyimim

• complete_ kullanıcısına yanıt
    notebookun arka kapagındakı tum vıdaları sökün
    kapagı kaldırdıgınızda gümüş plakayla kaplı hdd goruncek 3 vidada ordan sokmenız gerekıyor,nağlantı kablosunuda sokup sol alttan hafıf yukarı kaldırarak cıkartabılırsınız.
  • şöyle ucuza bi laptop düşüremedik ki
  • quote:

Orijinalden alıntı: DerMeister_

notebookun arka kapagındakı tum vıdaları sökün
    kapagı kaldırdıgınızda gümüş plakayla kaplı hdd goruncek 3 vidada ordan sokmenız gerekıyor,nağlantı kablosunuda sokup sol alttan hafıf yukarı kaldırarak cıkartabılırsınız.
    Hallettim hocam teşekkür ederim yardımların için..

• UserBenchmark testi yapayım dedim ama rx550 yi pas geçiyor, işlemcinin entegre UHD graphic card ile testi yapıyor. Rx550 yi teste nasıl tabi tutarız bir fikri olan?

• 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.