Şimdi Ara

Bittibitiyor telefon aldım...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
769
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Hepsiburada üzerinden bittibitiyordan mi a2 lite telefon aldım. Telefon geldi. Dikkatimi çeken bir şey oldu. Bilgilendirirseniz sevinirim.
    Telefon kutusunda bandrol yok. Jelatini açınca kutuyu açtım. İçinden yazıcıdan çıktı alınmış kağıt çıktı. Yani bu adamlar kutuyu açıp içine irsaliye kağıdını koyup jelatinlemişler. Bu durum normal mi? Kutuyu yurtdışından geldikten sonra kendileri açıp içine irsaliye koyup jelatinlemişler. Ne yapmalıyım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Geçmiş olsun yanlış ürün almışsın

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yanlış ürün derken sorun çıkarma ihtimali yüksek bir ürün mü?

• Hayır hocam o paraya daha iyi teller alinabilirdi manasında

• Hepsiburada ürünü kabul etmipyr. Kutu jelatini açılmış diyor. 14 günlük cayma hakkımı koşulsuz olan hakkımı kullandırmıyor. Telefonlarda bu hakkı kullanmazsın diyor. Kendince kurallar belirlemiş ve tüketici kanununu hiçe sayıyor. İnternette yüzlerce şikayet var bu konu hakkında. Herkese aynısını yapıyorlar. Yılışık müşteri hizmetleri ve yılışık departman görevlileri var. 14 günlük cayma hakkımı neden kullanamıyorum dediğimde bana jelatin diye basit cevaplar veriyorlar.
    Sözleşmelerinde iade koşullarında olmayan bir şart sunuyorlar. Rezalet bir site. Herkes bilsin görsün
    Telefona dokunmadım sim kart takmadım power düğmesine bile basmadım ama iade almıyorlar.

Bittibitiyor telefon aldım....

• Telefonlar yurt dışından gelince içini açıyorlar. Benim telefonum da (ithalatçı garantili) jelatinli geldi ama jelatini sökünce kutunun içinden garanti belgesi çıktı. Bu, cihazın kutusunun açılıp yeniden jelatinlendiği anlamına geliyor.

Ben cihazı aldığım zaman derdimiz başkaydı :) Kutu içinde hediye kılıf geliyordu. Bazı çakallar kutunun jelatinini açıp kılıfı alıp yeniden jelatinliyordu :) Benim cihazın kutusunun altında içindekiler yazıyor. Kılıf da yazıyor tabii ama kutunun içinde kılıf yoktu :) İade edip başka bir satıcıdan aldım ve istediğim gibi her şeyi yerli yerinde idi :)

Sözün özü, kutunun içine garanti belgesi vb. evraklar koymak için cihaz açılır. Bana sorarsanız sorun yok ama yine de siz bilirsiniz. Hakkınız her türlü saklı. Tüketici hakem heyetine başvurun. Her türlü hakkınızı alırsınız.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Leon FR

Telefonlar yurt dışından gelince içini açıyorlar. Benim telefonum da (ithalatçı garantili) jelatinli geldi ama jelatini sökünce kutunun içinden garanti belgesi çıktı. Bu, cihazın kutusunun açılıp yeniden jelatinlendiği anlamına geliyor.

Ben cihazı aldığım zaman derdimiz başkaydı :) Kutu içinde hediye kılıf geliyordu. Bazı çakallar kutunun jelatinini açıp kılıfı alıp yeniden jelatinliyordu :) Benim cihazın kutusunun altında içindekiler yazıyor. Kılıf da yazıyor tabii ama kutunun içinde kılıf yoktu :) İade edip başka bir satıcıdan aldım ve istediğim gibi her şeyi yerli yerinde idi :)

Sözün özü, kutunun içine garanti belgesi vb. evraklar koymak için cihaz açılır. Bana sorarsanız sorun yok ama yine de siz bilirsiniz. Hakkınız her türlü saklı. Tüketici hakem heyetine başvurun. Her türlü hakkınızı alırsınız.
    Teşekkür ederim cevabınız için.
    Ben de öyle olduğunu sonradan öğrendim. Sorun bundan sonra başladı. Hepsiburada rezalet bir firma. Bana cayma hakkımı kullandırmıyorlar. Sözleşmede hiçbir şekilde yazmayan maddeler yani sözlü olarak bahaneler üretiyorlar. Bu kabul edliecek bir durum olmadığı için ben almaktan vazgeçtim. Ama o kadar uğraştırdılar ki. Düşünün hepsijet diye saçma sapan bir kargosu var. satıcı hsta olmuş geri iade edin dediği halde ürünü bana yolluyorlar. Ben satıcı ürünü istiyor ekran görüntüsü var yolluyorum. Hala bana jelatin diyor. Bıktırdı sinir etti. Rezil bir firma. Bugüne kadar sürekli alışveriş yapardım. Hiç ürün iade olayı olmamıştı. Bu yaşadığım olaydan anladım ki. Rezalet.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    rootlu telefon aldım galiba
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: l v n t

Teşekkür ederim cevabınız için.
    Ben de öyle olduğunu sonradan öğrendim. Sorun bundan sonra başladı. Hepsiburada rezalet bir firma. Bana cayma hakkımı kullandırmıyorlar. Sözleşmede hiçbir şekilde yazmayan maddeler yani sözlü olarak bahaneler üretiyorlar. Bu kabul edliecek bir durum olmadığı için ben almaktan vazgeçtim. Ama o kadar uğraştırdılar ki. Düşünün hepsijet diye saçma sapan bir kargosu var. satıcı hsta olmuş geri iade edin dediği halde ürünü bana yolluyorlar. Ben satıcı ürünü istiyor ekran görüntüsü var yolluyorum. Hala bana jelatin diyor. Bıktırdı sinir etti. Rezil bir firma. Bugüne kadar sürekli alışveriş yapardım. Hiç ürün iade olayı olmamıştı. Bu yaşadığım olaydan anladım ki. Rezalet.

Alıntıları Göster
    Maalesef ki olumsuz tecrübeler olabiliyor. Ezber birkaç cümleleri var, papağan gibi tekrar edip duruyorlar. Cep telefonlarında geçersizmiş de bilmem ne. Mesafeli satış sözleşmesinde öyle bir şey yazmıyor. Tüketicinin cayma hakkı vardır diyor. Aslında böyleleriyle hiç muhattap olmadan direk önce iade etmek, sorun mu oldu, ardından tüketici mahkemesine gitmek gerek. Ne kadar çok muhattap olursanız o kadar sinir ediyorlar sizi.

İade edebildiniz, değil mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leon FR -- 30 Mart 2020; 16:5:48 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Gerekirse tüketici hakem heyetine gidin hocam peşini bırakmayın

• quote:

Orijinalden alıntı: Leon FR

Maalesef ki olumsuz tecrübeler olabiliyor. Ezber birkaç cümleleri var, papağan gibi tekrar edip duruyorlar. Cep telefonlarında geçersizmiş de bilmem ne. Mesafeli satış sözleşmesinde öyle bir şey yazmıyor. Tüketicinin cayma hakkı vardır diyor. Aslında böyleleriyle hiç muhattap olmadan direk önce iade etmek, sorun mu oldu, ardından tüketici mahkemesine gitmek gerek. Ne kadar çok muhattap olursanız o kadar sinir ediyorlar sizi.

İade edebildiniz, değil mi?

Alıntıları Göster
    Edemedim hocam. Öyle bir aptal yapı ki hepsiburada sitesi. Bana iadem kabul edilmed diye ürünü kargoya vermişlerdi. Ben satıcı ile iletişime geçtim kargoyu geri iade edin almayın biz size iade işlemleri yapalım. Hepsijet denilen saçma sapan bir kargosu ile yollamışlar. Ben iade ettim. Hepsiburada hepsijet iadeyi bana geri yolluyor. Arıyorum satıcı ürünü istiyor siz bana yolluyorsunuz diyorum adamlar hala jelatin diyor. Yani hepsiburada rezil bir site. Düşünün satıcı kusurs bakmayın geri yollayın diyor. Ürünü hepsijet bir türlü teslim etmiyor. Ürün şu an ne bende ne de satıcı da. En son satıcı ile konuştum. Bana hepsijet kadar aptal bir kargo yok dedi. En iyisi kargoyu onlardan alın. Bize kendiniz yollayın dedi.
    Korkum kendim özel yollarsam sorun olur mu? Başına bir şey gelir mi?

• Hepsiburada.com ile yaşadığım sorunu inat ederek çözdüm.
    Beni anlamamakla ısrar eden bir şirket. satıcı ile görüştüm. Bittibitiyor mağazasından Alper Bey sağ olsun yanlışlık olmuş dedi ve ürünü geri yollayın dedi.
    Ama her zaman ki gibi hepsiburada ürünü hepsijet denilen saçma bir kargo firması ile tam 20 günde türlü oyunlar bahanelerle teslim etmedi.
    En son bana hepsijet “ürünü size geri yollayacaz. Siz ürünü alınca bizi arayın size tekrardan iade kodu vereceğiz ve yollayacaksınız” dedi. Neden bana yollayıp tekrar ben size yolluyorum halihazırda kargo zaten sizde dedim. Olmuyor öyle felan filan dediler. Sonra bir baktım satıcıya teslim etmişler.
    Birbirinden habersizler. saçma sapan cevaplar verdiler bu süreçte. Jelatinde jelatin diyip durdular. Satıcı kabul ettiği halde teslim etmemek için uğraştılar. Saçma sapan bir deneyim yaşattılar. Ama tel isde ettim ve parayı da aldım.
    Hepsiburada telefon alırken eğer Başka mağaza ise milleti böyle uğraştırıyor. Alıcıyı hiç düşünmüyorlar. Aman dikkat.
    Bir sürü şikayet var.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.