Bildirim
Biyoloji netlerim düştü
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: Kör Keşiş Lee
Evet beyler 2 3 hafta önce biyolojiden 26 29 arası net yapıyordum fizik ve kimyam 20lerde sürünüyordu fizik ve kimya çalışayım derken biyoloji netim 23 25 arasına düştü geri çıkarmakta zorlanıyorum sınava da az kaldı ne yapmam lazım tekrar eskisi gibi arttırmak için
kardeşim benimde böyle bişeye ihtiyacım var. fizik düzedi çok şükür(çok deneme çözdüm eksikleri sürekli taradım yarım saat de olsa)
biyolojiden sıkıntımı söyleyim anlarsın. her konudan eksiğim var sanki her konunun %60 ı nı biliyorum sanırım. denemeler 20-27 arası çok değişkenlik gösteriyo. sence ne yapmam lazım. geçmiş sene sorularını çözdüm kolay gibi geldi bana inş bu sene de böyle sorarlar
-
en son güvenderde 27 net yapmıştım biyolojide ondan önce 22'nin altını görmedim bugün fem lys 1 sınavı vardı onda 18 net yaptım eve gelip bir deneme çözeyim dedim onda da 19 net yapınca bugün biyoloji adına bende bir şey var galiba aynı durum olabilir bence biraz kafanı dağıt çok sıkılmış olabilirsin -
quote:
Orijinalden alıntı: SiradanÇinkoKarbonPil
quote:
Evet beyler 2 3 hafta önce biyolojiden 26 29 arası net yapıyordum fizik ve kimyam 20lerde sürünüyordu fizik ve kimya çalışayım derken biyoloji netim 23 25 arasına düştü geri çıkarmakta zorlanıyorum sınava da az kaldı ne yapmam lazım tekrar eskisi gibi arttırmak için
kardeşim benimde böyle bişeye ihtiyacım var. fizik düzedi çok şükür(çok deneme çözdüm eksikleri sürekli taradım yarım saat de olsa)
biyolojiden sıkıntımı söyleyim anlarsın. her konudan eksiğim var sanki her konunun %60 ı nı biliyorum sanırım. denemeler 20-27 arası çok değişkenlik gösteriyo. sence ne yapmam lazım. geçmiş sene sorularını çözdüm kolay gibi geldi bana inş bu sene de böyle sorarlar
Öncelikle her denemede yaptığın ortak yanlışları bulup bu yanlışları halletmen gerekiyor ayrıca biyolojide az bilmek yetmiyor öyle bi soru soruyo adamlar ayrıntısına kadar bilmen gerekiyo konuları tam olarak bilmeden sınava girmenin kumardan farkı yok biyolojide
-
quote:
Orijinalden alıntı: SiradanÇinkoKarbonPil
quote:
geçmiş sene soruları derken 2014 mü dostum 2014 se atar mısın bizede
-
ben mf4 olduğum ve biyoyu sevmediğim için ygsden sonra sistemler hariç hiç çalışmadı zaten normalde soruda çözmüyom hoca g vermişti götürmedim sevmiyom soru çözmeyi biyodan ama şimdi seninbiyolojinden hızı 2 yaptım çalışıyorum anca yetişir :DD
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X