Şimdi Ara

Biyoloji öğretmenim savcılığa şikayet edicem dedi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
909
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Sizlere bir sorum olacak bugün okulda biyoloji hocamla biraz tartıştık ve aramızda şöyle bir diyalog geçti.
    Ben (O) hoca (H)olarak belirlenmiştir

O:hocam sınıftaki herkese hakaret ediyorsunuz. sınıfa girdiğinizde suratınız beş karış bizimde ders işliyesimiz gelmiyor

H:öğretmene saygınız yok büyünüze saygınız yok bende böyle davranırım

O:hocam o zaman deniyelim siz bize insan gibi davranın bizde size insan gibi davranalım.

H:sene sonu görüşcez zaten kalmanız için elimden geleni yapıcam.

O:hocam biz sizin düşmanınızmıyız ya yalnız söyliyeyim bizim düşmanlarımız çok yaşamıyor hocam (gülerek bunu söyledim şaka misali)

H:ne tehditmi seni savcılığa vericem görürsün memura tehditden 6 yıl

SORUMDA ŞU BU HOCA SAVCILAĞA GİDERSE SONUÇ OLARAK BANA NE ZARAR VEREBİLİR. ŞAKA OLDUĞUNU ANLATTIM HOCAYA AMA NAFİLE GİDECEM DİYOR HAYIRLISI CEVAPLARINIZI BEKLİYORUM TEŞEKKÜRLER

• O yuvarlak
  • Yaşın kaç? Korkutmuş belli ki hoca öyle şeyden ceza almazsın bidaha yapma derler gönderirler.
  • Gecmis olsun, teror orgutune yardim ve yatakliktan 6 ay hapis, iyi halden ve yastan para cezasi, sonra bozuk bir sicil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gamefry -- 7 Nisan 2015; 15:40:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gamefry

Gecmis olsun, teror orgutune yardim ve yatakliktan 6 ay hapis, iyi halden ve yastan para cezasi, sonra bozuk bir sicil.
    Nerde okuduğuna bağlı olabilir. Bi de senin geçmişine tabi
  • quote:

Orijinalden alıntı: AvriL<3

Yaşın kaç? Korkutmuş belli ki hoca öyle şeyden ceza almazsın bidaha yapma derler gönderirler.

Yaş 17 son sınıf öğrencisiyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: master011

quote:

Orijinalden alıntı: AvriL<3

Yaşın kaç? Korkutmuş belli ki hoca öyle şeyden ceza almazsın bidaha yapma derler gönderirler.

Yaş 17 son sınıf öğrencisiyim

Alıntıları Göster
    Bittin sen.
  • korkak 2000'li blok
  • quote:

Orijinalden alıntı: Masquerade89

korkak 2000'li blok

1997
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Masquerade89

korkak 2000'li blok

1997

Alıntıları Göster
    Haketmişsin net. Ciddi bir şekilde tehdit.
  • Savcılığa gitmesi abartı ama bir öğrenci öğretmenle o şekilde konuşamaz.
  • Bizim arkadaş da kimya hocasıyla tartıştı tehdit etmişti..5 yıldır içerde çocuk 10 senesi var daha
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatihsaskom

Bizim arkadaş da kimya hocasıyla tartıştı tehdit etmişti..5 yıldır içerde çocuk 10 senesi var daha

• master011 kullanıcısına yanıt
    Seni İdam ederler
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: fatihsaskom

Bizim arkadaş da kimya hocasıyla tartıştı tehdit etmişti..5 yıldır içerde çocuk 10 senesi var daha

Alıntıları Göster
    Suç işlemek amacıyla örgüt kurma suçundan ceza alırsın geçmiş olsun temiz don getiririz mapusa.

• Cesebe oldugu cok belli gercek bir dh li birak ogretmenle oyle konusmayi sorulara bile utancindan cevap verememesi lazimdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BağKurluSamuray

Cesebe oldugu cok belli gercek bir dh li birak ogretmenle oyle konusmayi sorulara bile utancindan cevap verememesi lazimdi.
    abatmış,bana kalırsa vermez
  • quote:

Orijinalden alıntı: #mosoko

abatmış,bana kalırsa vermez

Alıntıları Göster
    Yeni nesil çok bozdu ya öğretmene saygı felan yok, inşallah ceza alırsın.
  • Birde pilavli sohbete katildiysan oioooooo paralel orgutun silahli kanaadi olarak agarlastirilmis muebbet yersin
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.