Şimdi Ara

Biyolojiyi unutmamak icin nasıl tekrar edebiliriz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
1
Favori
1.213
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Konu anlatımını kitaptan okuyarak çalışıyorum (yazmadan), sonra 2 3 kitaptan test çözdüğüm zaman konuyu anlamış oluyorum. Ama tekrar okumazsam 1 aya kadar unutuyorum. Bu sorunu yaşayan varsa nasıl aştınız? Tavsiyesi olanlara şimdiden teşekkürler.
    Ayrıca belirtmem gerek; yazarak çalışmaktan pek hoşlanmıyorum, ekstra yorucu geliyor ve vakit kaybettiğimi hissediyorum. Bu konuda da önerilere açığım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NeymarJR11 -- 1 Ocak 2018; 15:45:27 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Çözdüğün kitapları tamamen bitirme, her konudan birkaç testi bırak, sonra belli aralıklarla çöz hatırlatma testi gibi.

• Michael Scott kullanıcısına yanıt
    Tesekkurler cevap için. up.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tam ben de bugün bu konuyu düşündüm ve ara sıra deneme çözmeye karar verdim. Geçen seneden elimde LYS Karekök Biyoloji denemesi kaldı, haftada 1-2 LYS Biyoloji denemesi çözersem, bilgilerimin taze kalacağına inanıyorum. Ayrıca LYS Biyoloji deneme önerisi olan yazabilir. (Neden LYS, çünkü 30 soru var, YKS alsam 13 soru olacak ve tüm konuları tekrar edemeyeceğim.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bağdatlı Ruhi -- 1 Ocak 2018; 17:42:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Madenx

Tam ben de bugün bu konuyu düşündüm ve ara sıra deneme çözmeye karar verdim. Geçen seneden elimde LYS Karekök Biyoloji denemesi kaldı, haftada 1-2 LYS Biyoloji denemesi çözersem, bilgilerimin taze kalacağına inanıyorum. Ayrıca LYS Biyoloji deneme önerisi olan yazabilir. (Neden LYS, çünkü 30 soru var, YKS alsam 13 soru olacak ve tüm konuları tekrar edemeyeceğim.)

Mantıklı hocam, benim de yazın aldığım eski sistem denemeler var ara ara onları çözeyim en iyisi. Önemli şeyleri de not alırım hem güzel olur.

• Bir el kitabı edinip (asel veya limit güzel diye duydum) her gün veya iki üç güne bir birer konu okuya okuya sınava kadar ilerleyebilirsin

• sürekli konuları oku. bir roman okuyormuş gibi konuların tekrarını yap oku sınaava kadar unutmazsın konuları
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Teşekkürler cevaplar icin

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.