Şimdi Ara

Biyomedikal muh vs insaat muh

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
2
Favori
221
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Biyomedikal müh ve insaat mühendisliğinin puanlarını karşılaştırırsan zaten sonuca varırsın. Konu açayımda ne olursa olsun kafasında lütfen konu açmayın. Teşekkürler
  • tralast kullanıcısına yanıt
    Ikisinin puanlarini karsilastiramazsin biyomedikalden 2 yerde varsa insaat 20 yerde var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Screamofhell07

Ikisinin puanlarini karsilastiramazsin biyomedikalden 2 yerde varsa insaat 20 yerde var

Erciyes Ü.
    Kocaeli Ü
    Çukurova Ü.
    Afyon Kocatepe Ü.
    Namık Kemal Ü.
    Bülent Ecevit Ü.
    Karabük Ü.
    Karabük M.T.O.K
    Pamukkale Ü.

Sana 9 tane üniversite saydım vakıflar harici. Ayrıca bu sene 4 5 tane daha bu bölümden açılıyor. İyi araştırma yap bence ki şuanda 2 üniversite var yorumundan dolayı bu konuda ciddi olduğunu sanmıyor. İyi geceler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tralast

quote:

Orijinalden alıntı: Screamofhell07

Erciyes Ü.
    Kocaeli Ü
    Çukurova Ü.
    Afyon Kocatepe Ü.
    Namık Kemal Ü.
    Bülent Ecevit Ü.
    Karabük Ü.
    Karabük M.T.O.K
    Pamukkale Ü.

Sana 9 tane üniversite saydım vakıflar harici. Ayrıca bu sene 4 5 tane daha bu bölümden açılıyor. İyi araştırma yap bence ki şuanda 2 üniversite var yorumundan dolayı bu konuda ciddi olduğunu sanmıyor. İyi geceler.

Adam lafın gelişi söylemiş kardeşim..Ona bakarsan inşaat mühendisliği de 20 tane yerde yok,çok daha fazla yerde var..Puana göre bir orantı kurmaya çalışmış ve bunda haklı.Çünkü inşaat çok köklü,biyomedikal ülkemizde yeni yeni,yavaş yavaş hazmedilebilen bir bölüm..Ha kötü mü?Hayır, giren arkadaşlarım var ama okuyolar daha onlarda kestiremiyolar ne olucağını sadece iyi diyorlar

• şuna ne diyeceksiniz:"yeni yasada her hastahanede 1 adet biyomedikal müh çalışma zorunluluğu olacakmış,yada olmuştur tam bilemedim ayrıca amerikada en çok kazananlar arasında clinic engineering bulunmakta"
  • Ben Sınavsız geçişle biyomedikale gidebiliyorum sizce nasıl bi bölüm yani yardımcı olur musun kararsızım? Uçak teknolojısı ve bıyomedıkal arasında kaldım ? yardım..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ODTÜ IKTİSAT vs ITÜ EKONOMİ
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.