Şimdi Ara

Biz buna YOLO diyoruz :)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
571
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu süreçte cebimden 1 kuruş çıkmadı, israfkar zengin muamelesi yapmayın bana :D
     Biz buna YOLO diyoruz :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emr8kk -- 10 Mayıs 2015; 21:51:03 >

• Arkadaş pazarda key alıp satıyor 1 kuruş kârla , 45 bin dolar harcamış diye atlamayın yani
  • Hocam az anlatırmısınız merak ettim olayı
  • HilmiKesk H kullanıcısına yanıt
    1 kuruş kar değildi ya, key başına 3-5 kuruş arası vardı minimum, sabahları 20 kuruşa kadar çıkıyordu, 100 er 100 er güzel oluyordu da, dolar yükselince şu anda bu kar yöntemi farklı bir ülkeye geçti maalesef.
  • Key in tanesi 6.20 iken, oyun içinden alıp satınca kar ediyorduk hocam, yaklaşık 1000 TL kar ettim bu şekilde bu kadar da kart bana kaldı yavaş yavaş düşüyor artık :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emr8kk

Key in tanesi 6.20 iken, oyun içinden alıp satınca kar ediyorduk hocam, yaklaşık 1000 TL kar ettim bu şekilde bu kadar da kart bana kaldı yavaş yavaş düşüyor artık :)

Ahahaha işiniz gücünüz yok mu :D şu anda imkansız mı bu olay?
  • quote:

Orijinalden alıntı: SivHD00

quote:

Orijinalden alıntı: Emr8kk

Key in tanesi 6.20 iken, oyun içinden alıp satınca kar ediyorduk hocam, yaklaşık 1000 TL kar ettim bu şekilde bu kadar da kart bana kaldı yavaş yavaş düşüyor artık :)

Ahahaha işiniz gücünüz yok mu :D şu anda imkansız mı bu olay?

Öyle demeyin hocam cep harçlığı çıkıyor :)
    Sağolsun @Drmel hocam bu konuda çok yardımcı oluyor..
    Şu anda maalesef 6.95 olduğundan ötürü key adedi, kar değil zarar oluyor..
  • bi de kendi icat etmiş gibi yazmamış mı :)
    senin gibiler yüzünden zam geldi keylere zaten.
    şimdi otur 2 saatte bir kartını düşür bakalım. kısa yolunu da söylemicem :)
  • Man Down kullanıcısına yanıt
    Hocam kusura bakmayın ama bir gün markette gezinirken rastgeldim, hesapladım tamamiyle yanlışlık eseri buldum, bu işe ilk başlayanlardanım :)
    Daha sonra pırpırım tohumu gibi herkes birbirine söyledi doluştu çoluk çocuk, hem sizden yol öğrenme falan talep eden de olmadı arka planda SAM çalışıyor bu da bana yetiyor, hem zamın da benle alakası yok, döviz piyasasından haberiniz yok galiba, arada bir bakın altının, doların son durumuna genel kültürünüz artar :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.