Fnbatiklik bu kadar üst düzeyde olduğu sürece asla..Hayır nalamıyorum futbol niye sadece eğlenmek için syeredilmez..Ben de eskiden fanatik dğeildim ama fanatiklerini provakasyonlar beni çileden çıkardı şimdi rakip takımlardan ölümüne nefret ediyorum..
Son derbinin bundan eksik yanı yoktu. Biz bunu yaşadık...
Ancak her derbi böyle olmuyor..İnaşşlah bundan sonra dason derbi gibi olur yensek de yenilsek de..
şu forumda bile millet birbirini tahrik edici msjlar yazılmasın, herkes kendi forumunda bilgi amaçlı topikler açsın diye bi oluşum başlatmaya çalıştım ama katılan sayısı iki elin parmağını bile geçmedi...burda bile bunu başaramadıktan sonra yukarıdaki fotografı nasıl gerçeğe dönüştürebiliriz ki ? herkes yapılması gerekeni karşıdakinden bekleyip işin ucuzuna kaçtığı sürece bize sadece yukarıdaki resme bakıp "aaaa nasıl medeni insanlar?" diye ağzımız açık bakmak düşer...
Çok değil geçen eneye bakın Fenerbaçe R. Madritin konumunda Galatasaray da Barcelonanın
Sonuç ne oldu ? Hüsran
quote:
Orjinalden alıntı: freestyle_
Son derbinin bundan eksik yanı yoktu. Biz bunu yaşadık...
Olursa da herhalde BJK ile Gs arasında olur ama fb ile olmaz diye düşünüyorum.
quote:
Orjinalden alıntı: BJKKKKK
Olursa da herhalde BJK ile Gs arasında olur ama fb ile olmaz diye düşünüyorum.
sivasla da fb arasında olur ozaman banane
Eğitim şart.
Bunun olması için Türkiye'deki bütün klüplerin başına Süleyman SEBA gibi adamların geçmesi lazım. O da imkansız. Azizler, Adnanlar, Yıldırımlar olduğu sürece bu görüntüleri beklemeyin.
daha samimi görüntüler de olabiliyor bizim derbilerde.futbolcular maçtan önce sohbet ediyorlar sarılıyorlar birbirlerine başarı diliyorlar son Galatasaray-Fenerbahce derbisi bundan daha güzeldi H.Şükür gitti Fb Yedek kulübesine herkesle tokalaştı felan..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme