Şimdi Ara

BİZ KİME GÜVENECEĞİZ.!!!!!!!!!!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
423
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar geçen sene Denizlide Recep Metin Yerdelen adında şahsiyetsize 4,500 ytl değerinde malzeme kaptırdım ,elimde hertür belge olduğu halde hak talep edemedim, hak talebi için ısrar ettiğim takdirde ise bana maliyeti, astarı yüzünden pahalıya mal oluyordu , mecburen parayı unuttuk böyle başkasının malını gasp eden kan emici insanları Allaha (C.C.)havale ediyorum. siz olun insanların yaptığı şeylere aldanmadan iki kere düşünün ,biz insanı yaradandan ötürü seviyoruz ama bu tür kişiliksizler bunu sekteye uğratıyor,kişinin aşağıda verilen linkleri sizi yanıltmasın düzgün bir insan değil, insanlığa hizmet için emek veren bir kişi nasıl böyle şeyler yapar ,demekki kişiyi yaptığı işler değil kanı bozuksa herşeyi yapabiliyormuş, daha önce bir arkadaşımız aşağıda bana böyle bir mesaj atmıştı bu soruya hitaben herkezin kişiyi doğru tanımasını istedim.

quote:

Orjinalden alıntı: netsynter

merhabalar arkadaşlar savastek arkadaşım bahsettiğin insan hani şu gazetelerde mudit diye çıkan insan mı kalp cihazı yapmış deprem saati yapmış pamukkale ünide teknikermiş aynı insan mı? aslında elindeki belgeleri paylaşsan daha aydınlatıcı daha güzel olur ...
    http://haber.mynet.com/detail_news/?type=Health&id=X1109149283646&date=23Subat2005
    http://www.kktc.superonline.com/cda/cyprus/haber/goster/0,2103,9760_2,00.html
    http://www.acipayam.com/modules.php?name=News&file=article&sid=311

28-07-2005 tarihinde başka firma yoluyla bu şahısa gönderdiğim taşıma irsaliyesi aşağıdadır, ürünü sahısa PAMUKALE ÜNİVERSİTESİ'Nİ Referans verdiği için gönderdim.

Bana güven verebilmek için kendisinin ehliyet ve Üniversite kimlik fotokopisinin faksını gönderdi,güveni verdide.

faturası olmasına ragmen ürünleri alamadık,parasıda dahil,aylarca telefon trafigi ve sonunda faturayla birlikte gelen bir yazı,

yukarıda kendini avukat gibi gösteren kadın barolar birliğine kayıtlı değil yani sahte avukat, üstelik yazdığı gibi mallarıda göndermedi ,insanlara güvenimi bu kan emici mahluklar yüzünden kaybettim, insanlara artık şüphe ilemi bakmalıyım ,bu tür insanları sizde bilin arkadaşlar birgün karşınıza çıkarsa benim hatama düşmeyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi savastek -- 19 Temmuz 2006; 13:47:07 >

• kardeş seninki bişeymi benim babamların kaptırdıklarını bilsen

sözde alacaklar hala
  • quote:

Orjinalden alıntı: engeltanimam

kardeş seninki bişeymi benim babamların kaptırdıklarını bilsen

sözde alacaklar hala

Geçmiş olsun, inşallah en kısa sürede alırsınız.
  • geçmiş olsun umarım bi sonuca ulaşırsın , kafası çalışan insanların bunu yanlış alanlarda da kullanması üzücü! gazetelere çıkmış birisi mucit diye gösterilen birisi metin yerdelen neden böyle şeylere başvurmuş üzücü ve düşündürücü ...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.