Bildirim
BIZAMERIKADAYIZ Sorun
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Ilk oraya sorununuzu soyleseydiniz yardımcı olurlardı. -
Oraya da mesaj attım fakat online olmadıklarından görüşemiyorum.Herkes memnun üstelik başına gelen var mıdır diyeceğim ama -
http://www.hizlial.com/foto-kamera/dijital-fotograf-makineleri/fujifilm-finepix-s200exr-12-mp-14-3-x-optik-zoom-dijital-foto-makinesi_03.003.4255.0062.htm
şahsen ben burdan almayı düşünüyorum hem 12 taksit hemde türkiye için 2 yıl garantili ama makineden bi türlü emin olamıyorum okuyup şüphelerimi gidermeye çalışıyorum -
Arkadaşlar öğrendim ki komisyonmuş bizde ürün satışlarında kredi kartı ile satış yaptığımızda komisyon koyuyoruz ki farklı ülke olunca böyle bir fark çıkmış ortaya arada 35 lira fark oluşu hadi neyse birşey değil ama telefona gelen mesajda ARAÇ Y.PARÇA-BAKIM VB. harcaması yapıldığı yazıyordu, o da pos makinesinin kayıtlı olarak gözüktüğü iş ile alakalıymış bence ürün konusunda emin olabilirsin doğru bir seçim olur, FUJİ S200EXR (ana konu)'yu incelerseniz zaten kafanıza yatar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dogacmrz -- 11 Ekim 2010; 0:04:33 >
-
3 saat önce online görüştüm ben bir makine almayı düşünüyordum 15-20 dakika bilgi verdiler sağolsunlar, bence ara ara sitelerine girip bakın sorununuzu anlatın bence çözülecektir -
konuyu inceleyiyorum alıyım diyorum diğer konuları inceliyorum kafam karışıo bi 6 ay kadar önce alıcaktım hx1 ozaman tavsiye edilirdi hs 10 duyurulmuş ama çıkmamışdı yanisi şimdide beklesem mi diyorum s200exr den daha iyi bişi çıkar mı die -
Fotoğraf makinasının amacı bence en çok da AN'ı ölümsüzleştirmek olduğundan bir fotoğraf makinası almayı uzun süre ertelemek gereksiz. Çünkü o geçirdiğiniz bekleme süresinde kaybettiğiniz günlere elinizde 5000 dolarlık D-SLR olsa da geri dönüp fotoğrafını çekemeyeceksiniz. Yani ennn ama ennn iyi makina ile bile bekleyerek harcadığınız günlerin fotoğrafını çekemezsiniz ! Üstelik beklediğiniz şey bir teknoloji ürünü, sonu gelmez bir şekilde hep daha iyisi çıkacak olan bir şey yani. O kadar araştırdıktan sonra da alacağınız makina kötü bir şey olmayacağına göre ? Kaçırdıklarınız iyi diyebileceğiniz bir makinadan çoook çok daha fazla olabilir.
-
İlk makinamı 2005'te Nikon E5900'ü tercih ederek almıştım. O zaman tam bir bas-çek makina almıştım. Evvelce fotoğraf olayına pek ilgim olmamasına rağmen bu makinanın yetersiz olduğunu kullanmaya başladıktan 5-6 ay sonra fark etmiş ama çok da dert etmemiştim. Varsın gece de çekemesin, ne de olsa aile,eş-dost, kutlama, düğün-dernek gibi fotoğraflar çekeceğim yeter diye kendimi avutarak makinayı 4 yıl kullanmıştım. Daha sonra Canon A720 IS alıp makinanın sunduğu manuel ayarlar sayesinde daha detaylı, daha kontrolün bende olduğu, farklı şeyler deneyebildiğim fotoğraflar çekerek fotoğraf olayının biraz olsun tadına vardım diyebilirim. Son olarak da 1 ay kadar önce Olympus E-PL1 aldım, olaya biraz daha semi profesyonel cihazla girerek bu hobimden daha çok tat alırım diye düşündüm. Fakat şimdi de yaşam içerisindeki konum, hayat şartları, koşuşturma falan derken aldım alalı makinayı alıp da şöyle bir gün fotoğraf çekerim düşüncesi ile dışarı çıkamadım :) Diğer yandan şimdi sorsalar nerede ise hiç beğenilmeyecek olan Nikon E5900 ile 2-5 sene evvelki süreçte çektiğim fotoğraflara bakınca belki sanatsal anlamda çok şey ifade etmemekteler ama benim için duygusal anlamda paha biçilemez sahnelere sahip olmamın aracısı oldu kendisi. Bilmem anlatabildim mi !
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jiddi -- 11 Ekim 2010; 9:38:10 >
-
makineyi aldınız mı bende almayı düşünüyorum? memnun musunuz?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X