sistem değişikliği tüm operatörlere uygulanacağından şu an hangisi benim için uygunsa o zaman da uygun olacaktır. %10'lük bir zam gibi düşünürsen hepsi zamlanmış olacak...
quote:
Orijinalden alıntı: fethiyetv
Kontor sistemi değiştiğinde operatörlerin aynı tarifeleri devam ettirecğini mi düşünüyorsunuz? Hiç ama hiç sanmam. Misal, 3 dakikası 1 kontur olur 3 dakikası 2 kontur....
quote:
Orijinalden alıntı: yagmursuz yakında kontör sistemi değişeceği için de daha da uygun olur benim için.
quote:
Orijinalden alıntı: india_ipekyolu
quote:
Orijinalden alıntı: s.volkan
quote:
Orijinalden alıntı: india_ipekyolu Peki eski üyeler 35 tl ile devammı edecek yoksa 45mi çıkacak veya farklı bi ücretlendirmemi olacak
35 lira..
500 500 500
Konunun linkinde mevcut.
Çok sağolasın ama konunun linkinde sadece değişio yazılı fiyattan bahsedilmemiş
Kamu çalışanları ve emeklileri, BizBize Kamu Heryöne 1200 dakika tarifesinde ayda KDV ve ÖİV dahil 35 TL'ye Turkcell diğer operatör ve sabit hatlarla 500’er dakikadan toplam 1500 dakika konuşuyor.
Ana abone ve referansla BizBize Kamu Her Yöne 1200 tarifesine katılım 16.07.2009 tarihi itibari ile abone alımına kapatılmıştır.
BizBize Kamu Her Yöne 1200 dakika paketinin paket dakikaları 20.09.2009 faturalama döneminden itibaren Turkcell-Diğer operatör ve sabit hatlarla 500'er dakikadan toplam 1500 dakikaya çıkarılmıştır.
Müşterilerimizin 20.09.2009 ve takip eden dönemdeki ilk fatura kesimlerinde dakika paketlerindeki değişiklik gerçekleşecektir.
quote:
quote:
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: india_ipekyolu Peki eski üyeler 35 tl ile devammı edecek yoksa 45mi çıkacak veya farklı bi ücretlendirmemi olacak
35 lira..
500 500 500
Konunun linkinde mevcut.
Çok sağolasın ama konunun linkinde sadece değişio yazılı fiyattan bahsedilmemiş
Kamu çalışanları ve emeklileri, BizBize Kamu Heryöne 1200 dakika tarifesinde ayda KDV ve ÖİV dahil 35 TL'ye Turkcell diğer operatör ve sabit hatlarla 500’er dakikadan toplam 1500 dakika konuşuyor.
Ana abone ve referansla BizBize Kamu Her Yöne 1200 tarifesine katılım 16.07.2009 tarihi itibari ile abone alımına kapatılmıştır.
BizBize Kamu Her Yöne 1200 dakika paketinin paket dakikaları 20.09.2009 faturalama döneminden itibaren Turkcell-Diğer operatör ve sabit hatlarla 500'er dakikadan toplam 1500 dakikaya çıkarılmıştır.
Müşterilerimizin 20.09.2009 ve takip eden dönemdeki ilk fatura kesimlerinde dakika paketlerindeki değişiklik gerçekleşecektir.
Kusura bakma yazıyı okumadan cevap atmışım
Adamların yaptığı tam bir rezillik.
1500 dakika 45 tl heryöne olan tarifeye de operasyon yapma zamanları yakındır söylemişti dersiniz...
Turkcell, sabit hat yada diğer operatörlerle konuşmalarda 500 dakikayı aşar aşmaz ek ücret almak için tarifeyi değiştirmiş.Turkcellin gözü yine müşterisinin cebinde.Hiçbir zaman tüketici lehine birşey yapmadı ki bu şirket. Herkesi bu tarifeye geçirdiler, şimdi de tarifenin avantajını kaldırıyorlar. En iyisi Vodafone.
600 dakikam vardı ne kadar kaldı öğrenemiyoruz sistem geliştirme çalışması DENEYİN ARKADAŞLAR.
Arkadaşlar bu işin başka boyutları var bilmediğimiz. Turkcell'in şebeke içi ortalama bağlantı ücretlerini diğer operatörlerin altına çekme isteği Bilgi Teknoloji Kurumu kararıyla engellendi. BTK gerekçesi de Turkcell'in %50 lerde olan hakimiyeti ve piyasa lideri olması ve ücretleri aşağıya çekerek haksız rekabet yaratacağıydı sanırım. Sonuçta BTK kararı yüzünden fiyatları indiremediler. Tarifede de başka düzenlemeler yapmak zorunda kaldılar. Turkcell bu konuda dava bile açtı. http://www.turk.internet.com/haber/yazigoster.php3?yaziid=24177
BTK kararı olmasa eskisinden daha da avantajlı bir tarife bile olabilirdi.
Vodafone basvurusunu bugün yaptim. Turkcell beni kaybetti. Referanslarim ve onlarin referanslari da otomatik olarak tarifeden cikti. Hayirlisi olsun.
1500 dakikayi 500 lük 3 parcaya bölmüsler türkcell-diger-sabit hatlar diye. ve bunlardan herhangi birinden 500dk yi asinca faturaya ek ücret yansiyor. dogrumu anlamisim? eger böyleyse kahretsin yaa.
ne farkettiki Türkcell için ben çoğunu türkcellileri arıyarak bitiriyordum artık sırf onlara inat diğer operatörlerle konuşcam
quote:
Orijinalden alıntı: taken21
1500 dakikayi 500 lük 3 parcaya bölmüsler türkcell-diger-sabit hatlar diye. ve bunlardan herhangi birinden 500dk yi asinca faturaya ek ücret yansiyor. dogrumu anlamisim? eger böyleyse kahretsin yaa.
doğru kardeş... kandırılmış gibi hissediyorum kendimi lanet olsun ya...
Ben her ay 1200 dakikaya yakın konuşuyordum aramalarım hemen hemen tamamı turkcell e doğru. şimdi hadi diyelim 500 dakika turkcell yapdık 500 de sabit hatları aradık (Nerden bulacaksak o an karşı taraf ile konuşabileğim sabit hat) etti 1000 dakika.Aradığım diğer operatör yok hiç , eee ne oldu bizim 200 dakika güme gitti.Hesapda bana ekstradan 300 dakika verdiler.Yalan işde elimde ki 200 dakikadan da oldum ....
Bakalım önümüzdeki ay kimlerin cepleri yanacak
Hele aveanın yaptığı ayıbı düşünün adamlar sınırsız dediler sonrada 3000 dakkaya düşürdüler bide 74 kişiyle sınırladılar
Merhaba Arkadaşlar kamu tarifesini iserseniz güzel bir şekilde size özetliyeyim. Mevcuttaki kamu 1200 tarifesindekiler 1500 olarak revize ediliyor. 500 x3 olarak 500 dakika türkcell 500 dakika diğer operatörler 500 dakika sabit hatlar. 1200 tarifesindekiler ilk fatura kesimleri ile birlikte 500 x3 olcaklar. Önemli nokta isteyenler şu anda 1200 olanlar yada 500 x3 olarak değiştirilenler isterlerse 1500 heryöne 45 tlye geçebilirler.
Şu anda çalışmalar devam ettiğinden paket dakikalarınızı sorgulayamıya bilirsiniz. Ve bu arada ağzınızla kuş tutsanz ne şikayet edebilirsiniz nede mahkeme veya tüketici hakları. Operatörler tarifelerini değiştirme haklarını gizli ve saklı tutarlar. Fiyatını istedigi gibi belirler ve tarihlerini değiştirip iptal edebilirler. Fiyat konusundada turk telekominasyondan onay almaları gerekmekte öyle abartı zam veya abartıda indirim yapamıyolar rekabet oldugu için.
quote:
Orijinalden alıntı: sakkoo
Merhaba Arkadaşlar kamu tarifesini iserseniz güzel bir şekilde size özetliyeyim. Mevcuttaki kamu 1200 tarifesindekiler 1500 olarak revize ediliyor. 500 x3 olarak 500 dakika türkcell 500 dakika diğer operatörler 500 dakika sabit hatlar. 1200 tarifesindekiler ilk fatura kesimleri ile birlikte 500 x3 olcaklar. Önemli nokta isteyenler şu anda 1200 olanlar yada 500 x3 olarak değiştirilenler isterlerse 1500 heryöne 45 tlye geçebilirler.
Şu anda çalışmalar devam ettiğinden paket dakikalarınızı sorgulayamıya bilirsiniz. Ve bu arada ağzınızla kuş tutsanz ne şikayet edebilirsiniz nede mahkeme veya tüketici hakları. Operatörler tarifelerini değiştirme haklarını gizli ve saklı tutarlar. Fiyatını istedigi gibi belirler ve tarihlerini değiştirip iptal edebilirler. Fiyat konusundada turk telekominasyondan onay almaları gerekmekte öyle abartı zam veya abartıda indirim yapamıyolar rekabet oldugu için.
Yani 1200 dakkada kalabilirmiyiz
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: sakkoo Şu anda çalışmalar devam ettiğinden paket dakikalarınızı sorgulayamıya bilirsiniz. Ve bu arada ağzınızla kuş tutsanz ne şikayet edebilirsiniz nede mahkeme veya tüketici hakları. Operatörler tarifelerini değiştirme haklarını gizli ve saklı tutarlar. Fiyatını istedigi gibi belirler ve tarihlerini değiştirip iptal edebilirler. Fiyat konusundada turk telekominasyondan onay almaları gerekmekte öyle abartı zam veya abartıda indirim yapamıyolar rekabet oldugu için.
Yani 1200 dakkada kalabilirmiyiz
Hayır
Bir türkcel macerasıda 3-4 ayda sona erdi. Ben aveadan geçtim dolayısıyla aradığım numaralar genelde avea. Ayda türkcel ve sabite doğru toplasan 200 dk aramam olmaz. Bu arada birde 83 tllik fatura ödedim türkcele yani türkcel aldı alacağını bizide başından def etmek istiyor. Tabi heryörü arayanlar için hala avantajlı olabilir tarife
1200 dk yı bile düzgün göstermeyen ve bu yüzden 83 tl fatura gelmesine sebep olan türkcel bu 500er dak.lık süreleri nasıl gösterecek bilmiyorum.
En kısa zamanda vodafona geçeceğim.
arkadaşlar facebook ta bu konu ile ilgili grup kurdum lütfen herkes üye olsun ve tüm arkadaşlarını gruba çağırsın...
bu rezilliğe karşı toplam kaç kişi olduğumuzu gösterelim....