Şimdi Ara

BİZLER UNUTMADIK SİZLERDE UNUTMAYIN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
6.110
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• ALLAHA emanet olun................

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DOLANDIRICI -- 14 Mart 2006; 20:51:44 >

• forum sahibine sesleniyorum........ anladık bu rteklamlardan para kazanıyorsunuz......... en üstte resim ekleyecem ekleyemiyorum reklamlar sagolasın .düzenleyi reklam kaplamış............sizler işi ticarete dökmüşsünüz bile neyse ...... hakkınızda hayırlısı ..........

ALLAHA emanet olun......
  • quote:

Orijinalden alıntı: DOLANDIRICI

forum sahibine sesleniyorum........ anladık bu rteklamlardan para kazanıyorsunuz......... en üstte resim ekleyecem ekleyemiyorum reklamlar sagolasın .düzenleyi reklam kaplamış............sizler işi ticarete dökmüşsünüz bile neyse ...... hakkınızda hayırlısı ..........

ALLAHA emanet olun......
    "İNSANOGLU ÇİG SÜT EMMİŞ" İSTE BOSUNA DEMİYORLAR..................SİZLER UNUTSANIZ BİLE BİZ UNUTMADIK...... SİZLER KARI KIZ MUHABBETİNE DALIN.............
  • quote:

"İNSANOGLU ÇİG SÜT EMMİŞ" İSTE BOSUNA DEMİYORLAR..................SİZLER UNUTSANIZ BİLE BİZ UNUTMADIK...... SİZLER KARI KIZ MUHABBETİNE DALIN.............

Alıntıları Göster
    GÜZEL ÇALIŞMA ARKADAŞIM YALNIZ RESİMELERİ UPLOADLARKEN KÜÇÜK BOYUTLARIYLA VER VE ÜZERİNE TIKLAYINCA BÜYÜSÜN SAYFA GEÇ AÇILDIĞI İÇİN KİMSE GİRMEMİŞTİR. GEÇMİŞE SÜNGER ÇEKMEK OLMAZ AMA BAŞTAKİLER DUYARSIZ OLURSA HALK N`APMAZ.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sebastos Ozius

GÜZEL ÇALIŞMA ARKADAŞIM YALNIZ RESİMELERİ UPLOADLARKEN KÜÇÜK BOYUTLARIYLA VER VE ÜZERİNE TIKLAYINCA BÜYÜSÜN SAYFA GEÇ AÇILDIĞI İÇİN KİMSE GİRMEMİŞTİR. GEÇMİŞE SÜNGER ÇEKMEK OLMAZ AMA BAŞTAKİLER DUYARSIZ OLURSA HALK N`APMAZ.

Alıntıları Göster
    unutmayız
  • quote:

Orijinalden alıntı: samutra

unutmayız

Alıntıları Göster
    ellerine, emeğine sağlık DOLANDIRICI arkadaşım. Allah razı olsun.

not: değiştirmedin gitti şu takma adını :)
  • quote:

Alıntıları Göster
    arkadaşım hiç unutulurmu onlar sayesinde bu günleri gördük. çocukluğumdan beri oraya gidip ziyaret etmek hayalimi allaha şükür geçen sene gerçekleştirdim orada ruhlarına okudum ,öyle etkilendimki. allah bir daha öyle günler göstermesin. amin...
    quote:

Orjinalden alıntı: DOLANDIRICI

• quote:

Orijinalden alıntı: emekli1955

arkadaşım hiç unutulurmu onlar sayesinde bu günleri gördük. çocukluğumdan beri oraya gidip ziyaret etmek hayalimi allaha şükür geçen sene gerçekleştirdim orada ruhlarına okudum ,öyle etkilendimki. allah bir daha öyle günler göstermesin. amin...
    quote:

Alıntıları Göster
    Eline sağlık güzel çalışma olmuş
    kutların seni

• quote:

Orijinalden alıntı: emekli1955

quote:

Alıntıları Göster
    Hepsinin ruhu şad olsun, Şehitlerimize Allahtan rahmet, gzilerimize de mağfiret dilerim

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest

Eline sağlık güzel çalışma olmuş
    kutların seni

Alıntıları Göster

quote:

en üstte resim ekleyecem ekleyemiyorum reklamlar sagolasın .düzenleyi reklam kaplamış

Üstten dallanan mesajları seçersen düzenleme ve diğer seçenekler kullanılabilir. Resimler de tam boyutta görünür o durumdayken.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 11 Mart 2006; 16:19:31 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Castle Bravo

quote:

en üstte resim ekleyecem ekleyemiyorum reklamlar sagolasın .düzenleyi reklam kaplamış

Üstten dallanan mesajları seçersen düzenleme ve diğer seçenekler kullanılabilir. Resimler de tam boyutta görünür o durumdayken.

Alıntıları Göster
    yukarı...........

• quote:

yukarı...........

Alıntıları Göster
    Vatanıma CANIM FEDA OLSUN

• quote:

Orijinalden alıntı: Roland Deschain

Vatanıma CANIM FEDA OLSUN

Alıntıları Göster
    unutmadık...

Allah onlardan razı olsun...

Onlara layık bi nesil olabiliriz inşallah...
  • quote:

Orijinalden alıntı: aGGr3ss1v3

unutmadık...

Allah onlardan razı olsun...

Onlara layık bi nesil olabiliriz inşallah...

Alıntıları Göster
    Çanakkale Geliboluda evimiz olmasından dolayı her sene muhakkak ailece ziyaret ederiz ordaki ruh halimiz inanın değişiyor.Tüylerimiz diken diken.... Elbette Unutmadık onlar bizim biricik şehitlerimiz.Anadolunun evlatları.

Bektaşı babanın nefesi süper! Gerçek erenler demine hüü!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Teknode -- 15 Mart 2006; 21:34:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Teknode

Çanakkale Geliboluda evimiz olmasından dolayı her sene muhakkak ailece ziyaret ederiz ordaki ruh halimiz inanın değişiyor.Tüylerimiz diken diken.... Elbette Unutmadık onlar bizim biricik şehitlerimiz.Anadolunun evlatları.

Bektaşı babanın nefesi süper! Gerçek erenler demine hüü!!

Alıntıları Göster
    Unutmadık unutamayızda sağol dostum ve yorumlayan kardeşlerim..

Ruhları şad olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: schumi911

Unutmadık unutamayızda sağol dostum ve yorumlayan kardeşlerim..

Ruhları şad olsun.

Alıntıları Göster
    güzel bi calısma olmus ellerine saglık
    hic bi zaman unutmadık unutmayacagız...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ses13

güzel bi calısma olmus ellerine saglık
    hic bi zaman unutmadık unutmayacagız...

Alıntıları Göster
    unutmadık unutmayacağız....yukarı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgurgokhan

unutmadık unutmayacağız....yukarı...

Alıntıları Göster
    Türk insanı geçmişiyle vardır.
    Geçmişlerini unutan milletler yok olmaya mahkumdur.
    Eline saglık binlerce canımızın ugruna topraga düştügü milletimize sahip çıkalım bu memleket kolay kazanılmadı.

BAYRAKLARI BAYRAK YAPAN ÜSTÜNDEKİ KANDIR diye boşa denmemiştir bizim bayragımız bayrak kere bayrak topragımız ise vatan kere vatandır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: celaluygur

Türk insanı geçmişiyle vardır.
    Geçmişlerini unutan milletler yok olmaya mahkumdur.
    Eline saglık binlerce canımızın ugruna topraga düştügü milletimize sahip çıkalım bu memleket kolay kazanılmadı.

BAYRAKLARI BAYRAK YAPAN ÜSTÜNDEKİ KANDIR diye boşa denmemiştir bizim bayragımız bayrak kere bayrak topragımız ise vatan kere vatandır.

Alıntıları Göster
    O zaman Bende Birazdan Gezi Fotoğraflarımı Koycam Az sonra

• quote:

Orijinalden alıntı: Ciudad de México

O zaman Bende Birazdan Gezi Fotoğraflarımı Koycam Az sonra

Alıntıları Göster
    Ya Alla Alla İmageshack de 2.linki Yazıyorum Link Çıkıyor Ne İş Ya Neyse Buyrun Size Çanakkaleden Biraz Görüntüler

http://img530.imageshack.us/img530/1899/125ry.jpg
    http://img530.imageshack.us/img530/9183/139nz.jpg
    http://img157.imageshack.us/img157/7351/104jn.jpg
    http://img157.imageshack.us/img157/8661/110rw.jpg
    http://img157.imageshack.us/img157/6166/97cz.jpg
    http://img157.imageshack.us/img157/9484/86ls.jpg

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.