< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CHARISMATIC -- 29 Mayıs 2019; 14:20:6 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CHARISMATIC -- 29 Mayıs 2019; 14:20:6 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Ben 2 seneye yakın kullandım ilk çıktığı zamanlar. Ufak bir özet geçeyim. Umarım da siz sorun yaşamazsınız diyeyim. Ufak bir hatırlatma olarak söyleyeyim, sınırsız olanı kullanırken fiş yüklemesi diye kendi kafalarından bir şey çıkarırlar ve fişi yüklemenize rağmen üyeliğinizi daha süreniz varken iptal ederler. Sınırsız diyerek üye olduğunuz sisteme bir süre sonra kafalarına dank eder Imax, 4DX gibi teknolojileri ayda 1 kez olarak sınırladık derler. Veyahut sınırsız dedikleri sinemaya ayda siz 7-8 kez gidince ertesi ay bulunduğunuz kampanyayı sonlandırdık deyip siz sorunca nedenini, 'Sinemia kişiye özeldir yani size verdiğimiz kampanya doldu' derler. Fakat aynı anda kampanyaya katıldığınız arkadaşınızın kampanyası aynen devam eder. Yani kafalarına göre davranırlar. Umarım siz 'e bana bir şey olmadı canım olanlar düşünsün' derken bir gün sizin de haksız yere hakkınızı gasp etmezler ve siz de 'katakulli yapıp' Sinemia pişmanlıktır yazanlardan olmazsınız.
|
Üye olacan da 5 tane alışveriş yapacan da. Kart gelecek de. O kartla gişede yok efendim konum servisi aç bilmemne aç onunla uğraşacan da. Ölme eşeğim ölme.
Onun yerine gidip çikolata, cips, sakın falan alın bedava cinemaximum bileti kazanın (çekkazan, qumpara vb.) |
Arkadaş bu ne biçim kampanya. Yazmışta yazmışlar kafa karıştırmak için. Otomatik üyelik yenileyip para kesmekte ne oluyor. Kaç kişi düşürürüz hesabı yapıyorlar resmen
|
Sinemia otomatik yenilendiği için sanırım öyle yazmışlar... istediğin zaman iptal edebilirsiniz.1 ay içinde 5 işlem yapmak zor gelmedi bana.Biraz önce üye oldum Migros'a gidip 0,40 kuruş olarak 5 ayrı alışveriş yaptım jet kasadan.
Sonra BKM express sitesinden baktım 5 işlemi de saymış, farklı günlerde yapma derdi Yok limit vs yok.Ayda 1 filme eşinle çocuğunla vs gidilebilir. |
alınacak en mantıklı ürün bence şuan için
https://urun.n11.com/diger/online-2019-takvim-resmi-e-posta-niza-gonderilir-a-e-i-o-o-u-u-P312384197 0,25 TL |
film zamanı nedir nasıl üye olurum onu bile çözemedim. bu bir sitemidir paket midir nedir arkadaş. böyle saçma beyn yetersizine hazırlatılmış bir kamp işte, ellerine sağlık.
oldum olası bkm den hoşlanmıyorum, 1 aylık kampanya düzenleyip yeterli katılım göremeyince son 2 gün kalan yeni kampanya başlığı ile mail atan paçavra tipler bunlar zira. |
Pazar günü sinemada check-in yaparak kullanmak istedim. Son bölüme kadar geldi ama pnr verme aşamasında hata verip kodları vermedi. Sistemide ilk defa kullanıyordum. Canlı desteğe de ulaşmak mümkün değil. İzleyemeden geri döndük. Canlı destek bir kaç saat sonra pnr kodunu verip gün içinde kullanabilirsiniz diye mesaj attı. Tekrar gitmem mümkün değil iptal edip haklarımı yükleyin dedim yuklemediler. Hem hata sistemin hemde haklı onlar. Tüm sıkıntıyı çeken biziz. Kesinlikle para verip alinmayacak sistem.
|
Hocam sadece merakımdan yazıyorum..ilk sayfada popüler mesajınız var sinemia pişmanlıktir yazıp şimdide yeni üye olacak kişilere ref link verip 10'ar TL kazanmak için uğraşıyorsunuz
aşağıdaki mesajım size değil genel olarak yazıyorum Bu konuda ilk sayfalardan itibaren çoğu kişiye mesaj yazdım ama özünde herkes aynı..bune biçim kampanya her yerimiz kart oldu sinemia şöyle böyle vs vs yazıp durdular.Şimdi hepside bu kampanyadan faydalanıyor. Demem o ki madem kötüleyeceksin laf olsun torba dolsun misali yazacaksın..o zaman niye kullanıyorsun.Bu millete iyilik yaramaz Özet olarak..her şeye muhalifler ama.en önde de onlar |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi istceko -- 13 Kasım 2018; 21:57:57 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|