Şimdi Ara

Black Mirror (2011- ) | Netflix (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
936
Cevap
37
Favori
40.919
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Breaking bad .lost gibi dizelerden hoşlanan biri olarak bu dizi beni kesermi arkadaşlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1. bölüm idare eder. İkinci bölüm iyiydi.

Bir şey var ki oyuncular harika rol kesiyorlar. Şu insanları izleyince televizyonu açasım gelmiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LorneMalvo

Crocodile içindeki bilim kurgu ögelerini çıkartırsak -ki fazla yok- bir Fargo bölümü gibiydi. Karlı atmosferi (İzlanda'da çekilmiş bölüm) ve cinayetleriyle Fargo'yu anımsattı bana. Andrea Riseborough müthiş oynamış bu arada, değinmeden geçemeyeceğim. Black Mirror'da izlediğim en iyi performanslardan birisiydi.

Malvo - Fargo :)))

Bana da aynı şeyi hatırlattı

• Final bölümü neydi öyle

• Hang the DJ = Overrated

Yine de sezon içerisinde değerlendirirsek iyi bir bölümdü.
  • Abi bu nasıl dizi oldu ya zevkten dört köşeyim var canım sıkıldı sezonlara tekrar bakıyorum zaten film gibi sarıp geçiyor yok böyle bir güzellik.
  • Hang the DJ dışında gerçekten kötüydü. Onda da Truman Show havası vardı. Özgün bir bölüm göremedik.

• Son sezon baya eleştirilmiş, bu nedenle izlemeyi ertelemiştim. 4x1 beğendim.

• Rezil iki bölümden sonra Crocodile ile eski bildiğimiz özlediğimiz Black Mirror tadını alabildim sonunda. Kalan üç bölüm de bu şekilde devam eder umarım.
  • Bu dizi ne ara bu kadar popüler oldu anlamadım, instagramda storyesine bunu atmayanı dövüyorlar resmen.

• Metalhead'i izledim, benim için hala en kötü bölüm Arkangel.

Metalhead'in sorunları çok fazla bilinmez olması, siyah beyaz çekim (neden) ve finalinin iyi bağlanamamış olması.

1 > 3 > 4 > 5 > 2

6. bölüm sanırım sezonun en iyi bölümlerinden biri, yarın izleyeceğim.
  • Bu sezonu beğenmedim. Sadece 6. bölüm çok güzeldi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MessiTugi

4×4 incelemesi:

Çok güzel bir inceleme olmuş.

Barış Özcan gibi bir youtuber'a sahip olduğumuz için çok şanslıyız ülke olarak.

• Sonunda Black Museum'u izledim. Sezonun en iyi bölümüydü. Tabii 2. bir White Christmas olması da hayal kırıklığı yaratmadı değil ama çok başarılı buldum. Uzun zamandan sonra bir Black Mirror bölümü beni rahatsız etti. Anlatılan hikayelerin hepsi de trajikti. Yalnız bu sezon bilinç işine kafayı takmış adamlar, malzeme mi tükendi anlayamadım.
  • Sezon 1 tüm bölümleri beni etkisi altında bırakmıştı. Özellikle 2. ve 3. bölüm gerçekten muazzamdı.
    Yine sezon 2 Waldo hariç white christmas'ı da dahil edersek yine muazzam bir sezon olmuştu.
    Sezon 3 6 bölümde izlemek için harcanan dakikaların hakkını veriyordu.

Sezon 4 ise koca bir çöp. Zaman kaybı. O çok beğenilen Hang the DJ bölümü bildiğin vakit kaybı. Hiç üç sezonun etkisi yok bu 4. sezonda. Lan bu mu olay deyip pc kapatıyorum.

Tavsiyem ilk üç sezonu izleyin 4'e bakmayın bile. Zaten bölümler birbirinden bağımsız, hepsi farklı olay anlattığı için pek bir sorun olmaz.
  • Çok boş bir 4. sezon oldu genel itibariyle. Crocodile, Metalhead ve Hang the Dj en beğendiğim bölümler oldu ama öyle ölüp bitmedim yine de. Gerçi Hang the Dj izlediğim en iyi aşk temalı dizi filmlerden biriydi tüm bölümü sırıta sırıta izledim çok tatlılardı çift olarak. Charlie Brookerda fikirler tükenmiş kendisini tekrar etmekten başka bir şey yapmıyor maalesef. Bir beşinci sezon gelirse eğer bundan çok daha iyi olmayacaktır aksine daha da kötüleşecektir.
  • Black Museum sezonun en iyi bölümüydü.

Genel olarak vasat bir sezonu geride bıraktık. Umarım 5. sezonda kalite yükselir.
  • Herkes 2 ve 5. Bölümün kötü olduğundan hemfikir. İlk 3 bölümü izledim. 1. Bölüm hem konu hem de işleyiş bakımından gayet iyiydi. 2. Bölüm dizinin yapısına uygundu, konu güzeldi ancak mekan ve işleyiş bakımından sorunluydu yine de beğendim.

Abi 3. Bölümü beğenenler neye göre beğendi ya ? Şimdiye kadar izlediğim BM bölümleri arasında tek sevmediğim bölüm oldu. Kullanılan teknoloji aşırı uçuk, hikaye aşırı uçuk ve mantıksız. Hele o son sahne yok mu amatör lise kısa filminden fırlamış bir sahne gibiydi. Saçma sapan bir bölümdü. Çok zorlama olmuş, yakışmadı bu diziye. 5. Bölüm bundan kotuyse direkt 6ya geçeyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Peaky -- 10 Ocak 2018; 3:33:25 >
  • İzlediğim ilk üç bölüm itibariyle bu bölümlerin vasat olduğunu söyleyebilirim, hiçbirinde o vuruculuk yok. 4 ve 6 dan umutluyum bakalım..

• 4. sezon torrent bulamadım bir türlü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brkmania -- 10 Ocak 2018; 16:43:26 >
  • 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.